- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
aaa çuk ayıp ben her gün 5 çeşit yaparımçalışana bu bile nimet kızım yanınada yufka turşu ayran işte
Valla öylesin,şu yemek mevzusundan nedeet ediyorum.yapma değil düşünme kısmı çok yoruyor benietli barbunya yaptım dün akşamdan hazırladım . çok hamaratım
aynenHanimKelesimiGetir 2 gün kalsın wcde de bizi arayamasın
kaynanadan özür felan dileme.. ben bana hakaret eden insanın kapısına gitmezdim ve kuzum işim cok zor senin eşinde suç ama en cok.. dengeyi kuramıyor.. karısına hakaret eden annesi oldugu halde eşine yükleniyor.aaa çuk ayıp ben her gün 5 çeşit yaparım
benimde bu ara canım ıspanaklı börekle sarma istiyor uzun zamandır yemedimkaynanamla barışayımda yaptırayım ona bir işe yarasın
benide yapma kısmıValla öylesin,şu yemek mevzusundan nedeet ediyorum.yapma değil düşünme kısmı çok yoruyor beni
hergün uyandım mı bugün ne pişirsem derdi demiValla öylesin,şu yemek mevzusundan nedeet ediyorum.yapma değil düşünme kısmı çok yoruyor beni
Abla kendimden utandım benim bir haftalık menümü tek günde yapıyosun yapma:)
Ben sana don getrdimBen geldim
Sevgili sistalarım iki gün mapus damlarinda kaldım çileler çektim insan iki don gömlek felan getirir..Bitlendim bir de bitlerimi temizleyin affedeyim.
yok kız ne özrükaynanadan özür felan dileme.. ben bana hakaret eden insanın kapısına gitmezdim ve kuzum işim cok zor senin eşinde suç ama en cok.. dengeyi kuramıyor.. karısına hakaret eden annesi oldugu halde eşine yükleniyor.
Sagol canım gelin beraber yiyelimOhh yarasın bebişe
Bizde çeşit en fazla iki oluyor:)bir ana yemek bir de pilav:)benide yapma kısmısıkılıyorum yaparken bi yandan da çeşit yapmak istiyorum
sinsi kötü gelin olyok kız ne özrü
güzel planlarım var kendisi için
Ben geldim
Sevgili sistalarım iki gün mapus damlarinda kaldım çileler çektim insan iki don gömlek felan getirir..Bitlendim bir de bitlerimi temizleyin affedeyim.
Ben geldim
Diyarbakırdaydın dimi çoooh uzağız çoooh yoksa gelirdim:)Sagol canım gelin beraber yiyelim
Ben sana don getrdimhoşgeldin
Bizde çeşit en fazla iki oluyor:)bir ana yemek bir de pilav:)
Bizde çeşit en fazla iki oluyor:)bir ana yemek bir de pilav:)
artık politik olacamsinsi kötü gelin ol
Yaa ben serene çok üzüldümSerenden az yatmıssın kız
Ohhh yandan yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?