- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
Ben bir ara köpürtüyordum sonra noldu bilmiyom dlimin ayarı kaçtıaldım ama 1 kere bile denemeden durur köşede kesin
Ay o gülüşü geldi gözümün önüneGülben yırttı yine
Banaağğ unutmayın ki hiçbir sey olmaz
Şimdi de gülüyorum sonra gülerim
dilinin miBen bir ara köpürtüyordum sonra noldu bilmiyom dlimin ayarı kaçtı
Of elimin yazıcaktim dilim ne ya ahahahhahahadilinin mi
Ay ben kıyamam ona sabah 4 te işe gidiyor öglen 3 te geliyo uykusuzluktan ölüyoyapta içelim de
Nipiyirsiniz bikilimKahvalti hazirla topla et, sonra temizlik yaptim, sacima bakim bile yaptimiste geldim burdayim..
Napiyorsunuz bakalim?
Kahvalti hazirla topla et, sonra temizlik yaptim, sacima bakim bile yaptimiste geldim burdayim..
Napiyorsunuz bakalim?
Bende surların orda oturuyorum çok güzel buralar istersen geldiginde yardımcı olabilir aplam
Kahvalti hazirla topla et, sonra temizlik yaptim, sacima bakim bile yaptimiste geldim burdayim..
Napiyorsunuz bakalim?
Hiii ay ne güzel olur bizim evin arka tarafıdır ordanda on gözlüye giderizYolla öyle olursa yatılı bilem gelir,ertesi sabah Hasanpaşa da kahvaltı ederiz:))
dilinle mi köpürtüyon dedimOf elimin yazıcaktim dilim ne ya ahahahhahaha
amann kıy kız kıyAy ben kıyamam ona sabah 4 te işe gidiyor öglen 3 te geliyo uykusuzluktan ölüyo
Hamilesin Şimdi canım çekmesin diye yazmıyorum o çok meşhur olan şeyden de yer miyiz?kokusu burnuma geldi yaaaHiii ay ne güzel olur bizim evin arka tarafıdır ordanda on gözlüye gideriz
ne yazıyo okuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?