- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Ufak tefek cinayetler izlenmez mi bayılıyorum Merve’ye:)))Cok dramsa izleyemiyorum ya psikolojim bozuluyor
Napcan bosver
Salı iyidir
Hem ufak tefek cinayetler var
İzliyor musun
Nasıl olabilir yaa
1 tanesi 7 lira burda
Ay hamile filan değilsin dimiiiAğzımın suyu aktı
Çok ağlarım diye Ayla'ya gitmedim ben
İste burda fiyatlar uygun büyük şehrin dez avantajlarıCok dramsa izleyemiyorum ya psikolojim bozuluyor
Napcan bosver
Salı iyidir
İzliyor musun
Nasıl olabilir yaa
1 tanesi 7 lira burda
Hoşgeldin
Yok benim kadinim var o gunCok dramsa izleyemiyorum ya psikolojim bozuluyor
Napcan bosver
Salı iyidir
İzliyor musun
Nasıl olabilir yaa
1 tanesi 7 lira burda
Offffİste burda fiyatlar uygun büyük şehrin dez avantajlarıEki Görüntüle 2102709 bak buda diyarbakırın meşhur vali kebabı
ooo kebap dedin mi duracanİste burda fiyatlar uygun büyük şehrin dez avantajlarıEki Görüntüle 2102709 bak buda diyarbakırın meşhur vali kebabı
Canım o baglarda bir yerdi hatırlıyorum surda aylık denetim var çok fazla turist oldugu için denetimi sıkı tutuyorlar burdaBi yer vardı adını hatırlamıyorum oranın lahmacununa bayılırdık sonra at etinden yapıyorlarmış diye kapatıldı:))nasıl üzülmüştüm kapatılınca at eti de olsa adamlar lahmacunun hakkını veriyor diye:))
Ayla bizde komediydi yaaAğzımın suyu aktı
Çok ağlarım diye Ayla'ya gitmedim ben
Ve bu tepsi sadece 50 tlooo kebap dedin mi duracan
Ufak tefek cinayetler izlenmez mi bayılıyorum Merve’ye:)))
Ay hamile filan değilsin dimiii
İste burda fiyatlar uygun büyük şehrin dez avantajlarıEki Görüntüle 2102709 bak buda diyarbakırın meşhur vali kebabı
Yok benim kadinim var o gun
Ayla bizde komediydi yaasinemadan önce çin restoranına gittik. Sahibin eşi kısa saçlı erkek fatma. Yemekleri götürüp getiriyor. Cok suratsiz. Kadın geçtikçe biz durmadan ayy tipe bak. Ne suratsız. Ayy dövücek bu bizi. Ahahaha hep böyle seyler soyluyorduk. Sonra aylaya gittik. Aylanın saçlarını kestirdiler filmde. Arkadaşıma lan bu bizim çin karıya benzedi dedim. Başladık gülme. Aylayi gördükçe kahkaha attik. Sinirlerimiz bozuldu Millet bize bakıyor noluyor bu salaklara diye ahahaha ama en sonunda gerçek buluşmayı gösterdiler orda çok ağladım
Cocugun saçlarını kestirdiler dedim be ne dedimİzleyemedim ben yaa spoiler verme gadınn
Yasiyo galibabence yasiyo. Kiz kardesi oldugunu buldu kadini kandiranin. Kadinin arkadasiGralıçamm
Yok yok sadece oburum
Offff beeeeee
Burda bunun ceyreği 45 lira
Noldu kız orda sarp yasıyormuymus
İzleyemedim ben yaa spoiler verme gadınn
Cocugun saçlarını kestirdiler dedim be ne dedimsonra noldu bak anlattirma bana zaten yarisini izleyemedik gulmekten sen izledikten sonra bana anlatirsin
Yasiyo galibabence yasiyo. Kiz kardesi oldugunu buldu kadini kandiranin. Kadinin arkadasi
Burda hepsi 50 ha desenki özel bir yerde yemek istiyorum taş patlasın 80 ama ondada meze salata falan bol oluyoOffff beeeeee
Sence ölen kim o dizi deGralıçamm
Yok yok sadece oburum
Offff beeeeee
Noldu kız orda sarp yasıyormuymus
İzleyemedim ben yaa spoiler verme gadınn
Bende unuttum istebulustular sonunda dedin
ben unuturum kız
hiç hafızam yok izlediğim filmleri unutuyorum sahnelerini
Tehtid edecek bence sirini o kadinAy o kısmı gördüm
Telefonla aradı şirin zillisini gördü
Ama söyleyemeyecek bence bahara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?