- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Diyarbakır’da yememiş olmandan kaynaklıCiğeri sadece arnavut ciğeri olarak yiyebiliyorum
Bir de tavuk ciğerinin tavası
niye giremezmiyin
Canım burda çok güzel yapıyorlar bi denesen müptelası olursun
Diyarbakır’da yememiş olmandan kaynaklı
İmzamı değiştiriyorum diğerini zaten loventa calmıstı
Ben aslında dağınık değilmişim sadece burada lafa tutuluyormuşum iki gün de evi derledim topladım biri daha tahrik eder banlanırsam dip bucak bahar temizliği yaparım.
Ne kadar farklı yapabilirler ki yav
Banın en cazibeli tarafı değilmi,evi temizlemekbende cezalıyken öyleyim dur durak demeden temizlik..
Hiç sevmem bı adamı yaaa,ama filimleri iyi oluyor..
Evet lahmacunuda içini doldurup hakkını veriyorlar birde fiyatlar cok uygun bir porsiyon (4tane) 10 tl cigerin porsiyonu (5şiş) 12 tlvalla normalde ben ciğer sevmem.sevmediğim nadir şeylerden birisi:))ama orda yediğim ciğer şahane.özellikle ciğer ve lahmacun yemeye gelirdik Diyarbakır’a
Denemeden bilemezsinNe kadar farklı yapabilirler ki yav
Evet lahmacunuda içini doldurup hakkını veriyorlar birde fiyatlar cok uygun bir porsiyon (4tane) 10 tl cigerin porsiyonu (5şiş) 12 tl
Yalnız değilim
Ben de sevmem
Filmlerinden sadece new yorkta bes minare yi izledim güzeldi
Diğerlerini bilmiyorum
Bir de dizi cekmişti ya hayat devam ediyor diye küçük gelinlerle alakalı bir diziydi
O dizinin ilk 1-2 bölümünü izledim
Ağla ağla içim çıkmıstı
Bi kerede bana birakin pazartesiyi yahuKızım bize her gün pazartesi
Gelmek nasip olursa denerim canım valla burda cıvık cıvık geliyor ağzıma
Valla bilmiyorum nasıl yapıyorlar ama ağzında cıvık cıvıl dağılmıyor,yutarken dilinde Boğaz’ında o kekremsi tat olmuyo misssNe kadar farklı yapabilirler ki yav
Ayy tam benlik aglmakliBen de sevmem
Filmlerinden sadece new yorkta bes minare yi izledim güzeldi
Diğerlerini bilmiyorum
Bir de dizi cekmişti ya hayat devam ediyor diye küçük gelinlerle alakalı bir diziydi
O dizinin ilk 1-2 bölümünü izledim
Ağla ağla içim çıkmıstı
Yok normal boyutLahmacun fındık lahmacun mu
Çak ortak
Güneşi gördümü mutlaka izle,birde mucize onu izle çok güzeldi tavsiye ederim..
Bi kerede bana birakin pazartesiyi yahu
Yok normal boyut
Valla bilmiyorum nasıl yapıyorlar ama ağzında cıvık cıvıl dağılmıyor,yutarken dilinde Boğaz’ında o kekremsi tat olmuyo misss
Ayy tam benlik aglmaklio adamın her filmi şahane ♡♡♡
Bi yer vardı adını hatırlamıyorum oranın lahmacununa bayılırdık sonra at etinden yapıyorlarmış diye kapatıldı:))nasıl üzülmüştüm kapatılınca at eti de olsa adamlar lahmacunun hakkını veriyor diye:))Yok normal boyut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?