- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Evet enerji depoluyorumKolay gelsin sana
Ayrı takılmakta güzell,dedikodu etmek için süperr
Gunaydin terelleliiii bosver gel iki laklak yapalimCanlar gunaydin ben gidip guzel havayi degerlendirim. Temizlik yapim
Teşekkür ederim=)
Evet enerji depoluyorum
Alamadım ordam ama mobilden giriş yapıyorum ondan sanırımRica ederim bolcana smileler var orada..
Aynen dedikodu candır bünyeye iyi gelir
Ya aslında bana hiç karışmaz nereye gittin diye plan yaparım arkadaşlarımla bazen son dk haber veririm ben kızlarla yemeğe gidiyorum filan diye hiçbişey demez.ondan da gönderdim sanırımFirsat iste sende gitsene biyerlere
Farkettim hemşerimTövbe yarabbim ne kadannn özgğr ruhlu bir hatunum demi hemşerimm
Günaydınlar hoş geldiniz:))
Ben 54 oldum annen büyükmü küçükmü benden..
Sensin günaydın, öğlen oldugünaydın sisterler nabersiniz
Amam bosver keyfine bak :)Ya aslında bana hiç karışmaz nereye gittin diye plan yaparım arkadaşlarımla bazen son dk haber veririm ben kızlarla yemeğe gidiyorum filan diye hiçbişey demez.ondan da gönderdim sanırım
Alamadım ordam ama mobilden giriş yapıyorum ondan sanırım
günaydın sisterler nabersiniz
Farkettim hemşerim
Ben de olur muyum acepPc den olsa daha rahat olur..
Günaydınlar olsun:))
Heeeeee vallla hemşerim yaşlanınca böyle oluyor demekki
Görmez olaydım
Bende seni gormez olaydimGörmez olaydımgüzel arkadaşım benim ♡
Niye lanBende seni gormez olaydim
Nerde gördünüz nasıl gördünüz niye görmez olaydınız aklımda deli sorularBende seni gormez olaydim
Gozleri kamaşmis ondanNerde gördünüz nasıl gördünüz niye görmez olaydınız aklımda deli sorular
Kaç günlüğüne gidiyormus. Valla hemen kaynaşmazlar. 1 2 gün sürer herhalde. Seninkinin sevdigi biyer varsa baska odalarda oraya koy. Digerini kapatma. Zaten yabancilik çekiyor tek başına hic durmazHanımlar acil kırmızı alarm arkadaşım memlekete gidiyormuş kedisini bana bıraktı bizim kediyle hiç anlaşamıyorlar benim kedi sürekli tısslıyor dövmeye kalkıyor kediyi ikisini ayrı odada zapt etmeye çalışıyorum bu sefer odaya kapatılan ciyak ciyak miyavlıyor ben bunları nasıl kaynaştırcam? Evelynn
Pismedi dahaNiye lano ne demek şimdi. Dolmalar pişiyormu kendin icin yemiyorsan bu gariban sistan icin ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?