- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
1 hafta yaKaç günlüğüne gidiyormus. Valla hemen kaynaşmazlar. 1 2 gün sürer herhalde. Seninkinin sevdigi biyer varsa baska odalarda oraya koy. Digerini kapatma. Zaten yabancilik çekiyor tek başına hic durmaz
Ben daha kahvaltı yapmadımPismedi dahakendin yap ye elin yokmu senin
Valla seninkini sevdiği biyere koy. Diğeri durmaz kapalı odada :/1 hafta ya
Acliktan olceksin zatenBen daha kahvaltı yapmadımhindi fume ile geciştiriyorum ne dolmasi :)))
Valla seninkini sevdiği biyere koy. Diğeri durmaz kapalı odada :/
Diğer gelen misafirde hiç peşinden ayrılmıyor benimkisinin benimki de dövüyor yavruyuBen daha kahvaltı yapmadımhindi fume ile geciştiriyorum ne dolmasi :)))
Valla seninkini sevdiği biyere koy. Diğeri durmaz kapalı odada :/
Olcem ama zayiflamicamAcliktan olceksin zaten
Alışırlar canım dövüşe dövüşeDiğer gelen misafirde hiç peşinden ayrılmıyor benimkisinin benimki de dövüyor yavruyuofff çok komikler çok tatlılar ama yordular sabahtan beri valla peşlerinde koşuyorum
Kiz evi moh goturuyoGunaydin terelleliiii bosver gel iki laklak yapalim
Sizin bu halleriniz yuzunden kaptanligi biraktimm aman yemeee ac kalOlcem ama zayiflamicam(
Alışırlar canım dövüşe dövüşeAyy keşke bende olsalar
Bizde fionanin kedileri gibiyiz. Hep atışıyoruz ama ayrılamıyoruz ahahahahaSizin bu halleriniz yuzunden kaptanligi biraktimm aman yemeee ac kal
Sevindimm sistam
Bizde fionanin kedileri gibiyiz. Hep atışıyoruz ama ayrılamıyoruz ahahahaha
zamanı hiç fark etmemişim ki sabah kahvemi bile yeni içiyorumSensin günaydın, öğlen oldu
O gitti ya ondan olabilirGeldi bu kez
fionanın ki gelmemiş demekki onda sorun
Ben de olur muyum acep
Benim kedim 4 aylık bu 2 aylık aslında çok büyük de değillerH HarleyyQuinn karakterleri farklı oluyor kedilerin hiç belli olmaz ama 2-3 güne tepkileri diner sanırım.
Çok saldırmıyorlarsa mamalarını yanyana birlikte ver, açlıktan belki birbirlerini farketmeden yerler, kokularına alısırlar yavas yavas.
Yetişkin kediyi alıstırmak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?