Yok artık diyorum.Moda falan yarışları vardı..
Eskiden bi güzellik yarışmasıda olmuştu sonra 1. Arkadas baskasının resımlerını kullanmış falan
Valla çok idda etti de yemedik yaniYok artık diyorum.
Başkasının resimlerini kullanmak da çok ayıp olmuş
Başkasınin resimleriyle yarışma kazanıp hediyeleri de almışsa karakter sıfırmışValla çok idda etti de yemedik yani
Hediyeleride aldı yanılmıyorsam..
Gercekten cok ayıp yani hakkına girmiş resmen herkesin.kimin fotografiysa şikayet etseydi keske.eee nasil çıktı ortaya onun olmadığı?Valla çok idda etti de yemedik yani
Hediyeleride aldı yanılmıyorsam..
Kımın fotografı oldugunu bılmıyorumda bi kaç üye filan bulmustu bi şekilde o olmadıgını tam nasıl buldugumuzu unuttumdaGercekten cok ayıp yani hakkına girmiş resmen herkesin.kimin fotografiysa şikayet etseydi keske.eee nasil çıktı ortaya onun olmadığı?
Ne iyi düşünmüssun koremm.sadece yemek yarışması olmasin herkes guzel yemek yapamayabilir veya görsel sunum olarak başarılı olmayabilir.insallah baska yarışmalarda yaparlar. Belki birgün bizde 1.oluruz: ))
Senin schnitzel birinci olurdu bence ama ben şunu farkettim korem,yemek yarışmalarında genelde klasik yemekler birinci oluyor. Yani sen schnitzel yaptin,başkası fırında tavuk patates falan filan yaptı o birinci geliyor.dunya mutfağında mesela o kadar yemekten pizza birinci oldu,yine daha önce karniyarik birinci oldu.yani cok bilindik bi kurufasulye yapsan birinci olursun.cok teferruatlı yemekler birinci olmuyor takip ettigim kadarıyla. Ya da daha önce olmuş olabilir gormedim hic.yemek yarismasina da katilmadim ama 1 kez de ben katilicam insaallahÇok fazla güvenmişim kendime coco
Biraz hüsran oldu.
Birinci olmayı tabi herkes ister ama tatlı rekabet, bi degisiklik, heyecan olması güzel oluyormuş
Sayın yöneticiler;
sitede etkinlik olması adına, aktivite,eğlence amaçlı oyun, yarışmalar olsun istiyorum.
Yarışma, sadece yemek bölümüyle sınırlı kalmasın. Biraz heyecan olsun. Herkesin ilgisini çekecek, her üyenin katılabileceği türden.
Sitede fazla eski olmadigim için bilmiyorum, daha önceleri böyle etkinlikler varmıydı? Varsa neden devam etmedi?
Umarım çok şey istiyorsun mesajı almam
Ne iyi düşünmüssun koremm.sadece yemek yarışması olmasin herkes guzel yemek yapamayabilir veya görsel sunum olarak başarılı olmayabilir.insallah baska yarışmalarda yaparlar. Belki birgün bizde 1.oluruz: ))
Önerileri alalım:))
Mesela hangi kategorilerde yarışmalar istiyorsunuz ?
Bir ara moda, makyaj yarışmalarımız vardı, epey bir eskiden de mektup yarışmaları vardı, bir konu belirleniyordu ona göre mektuplar hazırlanıyordu.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mektup-yarismasi-anketi.100916/
Kesinlikle kendin yap fikri güzel, geri dönüşüm tarzı bir yarışma güzel olurFikir gayet güzel.
Bence şiir, karikatür, kendin yap yarışmaları düzenlenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?