Site İçin Öneriler Kısmı

nar_cicekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
795
56
38
35
Diğer
En son olarak buraya yazıyorum öncelikle belirteyim.
Fark ettiğim ya da hali hazırda görmeyi beceremeyip bir konu hakkında bilgi almak istediğim ve geri dönüşünü
elde edemediğimden buraya yazıyorum.

Öncelikle "site için öneriler" kısmında dile getirmiştim.Film Odacağı bölümünde ya da başka bir alanda "belgesel" paylaşımı
olup olmadığı ya da yoksa ise böyle bir alanın eklenebililirliği mümkün müdür diye. Fakat orada bildiğim, bir onay sonucu konu
açılıyor.Ama o onay gelmedi.Sonrasında ilgili bölümünden ,ilgili arkadaşa da 14.11.2013 tarihinde mesaj atmışım fakat yine bir
geri bildirim alamadım.İstediğim şey çok sakıncalı olmasa gerek.Ya da tek cümlelik de olsa bir açıklama yapılabilirdi diye düşünüyorum.

konu açtım olmadı, mesaj açtım olmadı.bdv de olmadı.:ssz:
ilginç çok ilginç.

nar cicek bu tarz paylasımlar telif sorunuyla karşılaşılabileceği icin acılamıyor olabilir ama biz buna yorum yapamıyoruz; bilgimiz dahilinde olmadığı icin. Yöneticiler yanıtlayacaktır

nar cicek bu tarz paylasımlar telif sorunuyla karşılaşılabileceği icin acılamıyor olabilir ama biz buna yorum yapamıyoruz; bilgimiz dahilinde olmadığı icin. Yöneticiler yanıtlayacaktır

öncelikle teşekkür ederim ilgin ve zaman ayırdığın için.:31:

bunu bildiğim iyi oldu, bu kısım aklımdan çıkmış.ama video olartak değil de belki isim vs öneri tarzında da olabilir diye düşündüm.
Nasıl ki yeni sezon dizilerinden bahsediyorsak.Fakat yöneticilerden geri bildirim alamadığım için burada paylaşmak istedim.

tekrar teşekkürler.

öncelikle teşekkür ederim ilgin ve zaman ayırdığın için.:31:

bunu bildiğim iyi oldu, bu kısım aklımdan çıkmış.ama video olartak değil de belki isim vs öneri tarzında da olabilir diye düşündüm.
Nasıl ki yeni sezon dizilerinden bahsediyorsak.Fakat yöneticilerden geri bildirim alamadığım için burada paylaşmak istedim.

tekrar teşekkürler.

Rica ederim ne demek.

Hımm sen isim bazında bir paylaşım diyorsun dur bakalım o bölümün yöneticisi kimmiş.

Rica ederim ne demek.

Hımm sen isim bazında bir paylaşım diyorsun dur bakalım o bölümün yöneticisi kimmiş.

belki yoğundur bilemiyorum şimdi suçlamış gibi de olmayım, yanlış anlaşılmasın.
ben gibi sevenler varsa paylaşım olabilir bu tarz evet.

sağolasın elmeyra.ama 14.11.2013 tarihinde gönderdim ben bu isteğimi.

Belki bir sorun olmuştur, olur ya insanlık hali. Dur ben de bi Muneye yazayım corbada tuzum olsun.

Edit; yazdım dilerim sonuc alırsın

Son düzenleme:
En son olarak buraya yazıyorum öncelikle belirteyim.
Fark ettiğim ya da hali hazırda görmeyi beceremeyip bir konu hakkında bilgi almak istediğim ve geri dönüşünü
elde edemediğimden buraya yazıyorum.

Öncelikle "site için öneriler" kısmında dile getirmiştim.Film Odacağı bölümünde ya da başka bir alanda "belgesel" paylaşımı
olup olmadığı ya da yoksa ise böyle bir alanın eklenebililirliği mümkün müdür diye. Fakat orada bildiğim, bir onay sonucu konu
açılıyor.Ama o onay gelmedi.Sonrasında ilgili bölümünden ,ilgili arkadaşa da 14.11.2013 tarihinde mesaj atmışım fakat yine bir
geri bildirim alamadım.İstediğim şey çok sakıncalı olmasa gerek.Ya da tek cümlelik de olsa bir açıklama yapılabilirdi diye düşünüyorum.

Merhaba,

Belgeseller üzerine ayrı bir bölümümüz yok ama bir alt başlık açılabilir sanırım, ben yöneticilerimize talebinizi iletirim, dizilerde olduğu gibi paylaşımlar yapılabilir.
Ve sizi cevaplamak için geciktiğimiz için özür dileriz, yoğunluğumuz nedeniyle akabinde dönüş yapamıyoruz her zaman.

Back
X