A101 reklamı gerçekten insanı rezil ediyor, kaç kere başıma geldiBu ekran çıkmıyor bende ama yazdıklarım bazen gitmiyor kopyalayıp sayfayı yenileyip tekrar gönderiyorum. Benim de asıl sorunum sitede gezerken bir anda çok yüksek sesle A101 reklamı çıkıyor. Ve hiçbir yerde görünmüyor kapatamıyorum sesini kısamıyorum bangır bangır bağırıyor reklam ses var görüntü yok
Ya tam bebeğimi uyutuyorum telefonda ninni açık sitede dolanıyorum uyuturken, bir anda A101 reklamı patlıyor benimki gözleri açıyorA101 reklamı gerçekten insanı rezil ediyor, kaç kere başıma geldi
Artı olarak yoruma emoji bırakacağım beğen tuşuna basıyorum dakikalarca yüklenmiyor.
Değil maalesef. Brave kullandığım halde bu yazılanların çoğunu yaşıyorumçareniz brave browser hanımlar. ama o zaman siteye reklam geliri sağlamıyorsunuz
@owacan bknz :)Brave tarayıcı kullanıyorum ve aynısı bende de oluyor
baktım evet ama ben yaşamıyorum. internetim de yavaş. mübarek bi insanım herhalde bilemedim@owacan bknz :)
Fakirler buraya yazabiliyor muydu ya neyse hadi hadi sende yazabilirsinbu bölümde konu açabilmek için pro üyelik gerekiyormuş demek, vay be. evet buna takıldım
çareniz brave browser hanımlar. ama o zaman siteye reklam geliri sağlamıyorsunuz çünkü tüm reklamları kapatıyor
android kullanıyorsunuz dimi, iphone değil?Değil maalesef. Brave kullandığım halde bu yazılanların çoğunu yaşıyorum
Evet androidandroid kullanıyorsunuz dimi, iphone değil?
Ya bir tek sen yasamiyorsun diye yaşamiyor muyuz kız biz bunlariandroid kullanıyorsunuz dimi, iphone değil?
bilgisayardan girdiğimde ben de deli olmuştum, sürekli bu ekranı vermişti. sorun yaşadığınızdan şüphem yok yanlış anlaşılmasın. fakir halimle çözüm bulmaya çalıştım ama ben kimim kiYa bir tek sen yasamiyorsun diye yaşamiyor muyuz kız biz bunlario kadar kisiye karşi sen tek
Telefonla alakalı bir durum oldugunu sanmıyorum reklam engelleme zaten yıllardır var bende internetim hızlı diger sekmeler tıkır tıkır isliyo. Telefonun modeli, isletim sistemi dicem 17 pro max bendeki. Yani nerde sıkıntı olabilir?android kullanıyorsunuz dimi, iphone değil?
Koc burcuyum diyemiyo da yavaşlıga tahammülüm yok diyiiiBen interneti yükselttiğimiz için bizden zannedip ttkom la bile kavga ettim yavaşlığa tahammülüm yok