- Emoji Skoru
- 2.812
- Puanlar
- 733
inanç olarak seninle tam tersi durumdayız Allah ve İslam dinine inancım sonsuz ama senin gibi düşünenlere de saygım sonsuz ve söylediklerine o kadar çok katılıyorum ki 1000 beğeni hakkım olsun isterdim.
daha dün akraba evliliği konusunda 20 sayfa bakın risklidir yapmayı etmeyin çocuklarınıza kıymayın diye yazarken gelen msjlar şunlar:canım akraba evliliği dinimizde caizdir...
son yıllarda ülkemde çok şey değişti artık yemek yeme şekli bile caiz olup olmadığına göre belirlenecek ve herkes din adamı bilgisine sahip Maaşallah.
Biliyorum @kadesa , daha dün Nureddin Yıldız başlığında hemfikirdik ve senin gibi mantık çerçevesinde inanan insanlar olduğunu bilmek çok güzel. Bi gün olsun hiç bir başlıkta birbirimize inançlarımızı dayatmadık. Bu şekilde medenice konuşmaya her zaman varım. Ama hassasiyet diye geçinip saygı göstermeyen insanlar sinirimi bozuyor.
Kur'an yerine din adamlarını dikkate alan sonra da onların saçma sapan fetvalarını bana ahkam kesmek için kullanan insanlar da sabrımın sınırını zorluyor.