• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede özgürlük yok !

Hiç inkar etmedi ki, hep söyler diktatör olduğunu:KK59:
Ama itiraf edelim Kim Jong Un gibi de değil çok şükür, aynı saç traşını bünyemiz kaldıramazdı sanırım:cry:

bir sakal bıraktım Mune göbeğe kadar ama kafa sıfır numara...

kesinlikle görmelisin ...

Mune .!.:
Hiç inkar etmedi ki, hep söyler diktatör olduğunu:KK59:
Ama itiraf edelim Kim Jong Un gibi de değil çok şükür, aynı saç traşını bünyemiz kaldıramazdı sanırım:cry:

Hahaha kazen deseki bir hafta yorum yerine göz yaşı smileyini yapacaksınız aman yarabbim:KK61::KK61::KK70::KK70:

bir sakal bıraktım Mune göbeğe kadar ama kafa sıfır numara...

kesinlikle görmelisin ...
Ciddi mi ? bak ben bahara kısmetse demiştim biliyorsun, lütfen ben gelene kadar bozma imajını:-)
Ya ya da ben çatlarım meraktan, benimkinin teline atsana fotonu.

Hahaha kazen deseki bir hafta yorum yerine göz yaşı smileyini yapacaksınız aman yarabbim:KK61::KK61::KK70::KK70:

ama gerçekten bunu kabul edelim, ben dikta bir yönetim uyguluyorum burada. Bunu asla da inkar etmedim hatta geçen ay Hurriyet röportajında bunun altını çizdim. Mecburum buna dedim ...

the interview i izledin mi Mune:KK48::KK48:

Valla, Kim izlediyse seth rogen in başı belada:KK70::KK70:topiğin konusunada uygun bi film yani, konu dışı diye kayıt etmeyin, çok fazla mod var burda bugün baskı altındayım:KK17::KK17::KK70::KK70:

Ciddi mi ? bak ben bahara kısmetse demiştim biliyorsun, lütfen ben gelene kadar bozma imajını:-)
Ya ya da ben çatlarım meraktan, benimkinin teline atsana fotonu.

dün kestim hepsini ama yaza kadar uzatacağım gene ... saçlar bembeyaz sakal göbeğe kadar, eşim sinir olsa da imaj 10 numero !

the interview i izledin mi Mune:KK48::KK48:

Valla, Kim izlediyse seth rogen in başı belada:KK70::KK70:topiğin konusunada uygun bi film yani, konu dışı diye kayıt etmeyin, çok fazla mod var burda bugün baskı altındayım:KK17::KK17::KK70::KK70:
Kimin borusu sadece kuzey korede öter.:KK45:

Bu arada bu başlığı 3-4 kişiyi atarım diye açtımda kimseyi atamadık.

gözünün üzerinde kaş var diye sallandırsak mı 2-3 kişiyi ?

Bu arada bu başlığı 3-4 kişiyi atarım diye açtımda kimseyi atamadık.

gözünün üzerinde kaş var diye sallandırsak mı 2-3 kişiyi ?

bu kadar da etik davranıyoruz ....

Back
X