gece gece canım tavuklu sandviç istedi. pehh. gidip yoğurt yiyeyim barı.Ben de gelip sana yardım edeyim, kürkünün arasına alıp korursun belki
Söz tavuklu sandviç te yaparım sana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gece gece canım tavuklu sandviç istedi. pehh. gidip yoğurt yiyeyim barı.Ben de gelip sana yardım edeyim, kürkünün arasına alıp korursun belki
Söz tavuklu sandviç te yaparım sana![]()
Ay alemsin güldürdün yahu..:) ben de görüs belirteyim o zaman,Biliyoruz herhal sizin olmadiginizi ..
gece gece canım tavuklu sandviç istedi. pehh. gidip yoğurt yiyeyim barı.![]()
yok valla görmedim. canım çekti gece gece. birde rejime girdim yine:)Sen benim tavuklu o meşhur sandvicimi gördün mü okim?
Müdür pek beğenmişti![]()
Hiç inkar etmedi ki, hep söyler diktatör olduğunuDiktatör olduğunu kabul etti, not edin bunu bi kenara![]()
yok valla görmedim. canım çekti gece gece. birde rejime girdim yine:)
Biliyoruz herhal sizin olmadiginizi ..
Diktatör olduğunu kabul etti, not edin bunu bi kenara![]()
Hiç inkar etmedi ki, hep söyler diktatör olduğunu![]()
Ama itiraf edelim Kim Jong Un gibi de değil çok şükür, aynı saç traşını bünyemiz kaldıramazdı sanırım![]()
Ama itiraf edelim Kim Jong Un gibi de değil çok şükür, aynı saç traşını bünyemiz kaldıramazdı sanırım![]()
Mune .!.:Hiç inkar etmedi ki, hep söyler diktatör olduğunu![]()
Ciddi mi ? bak ben bahara kısmetse demiştim biliyorsun, lütfen ben gelene kadar bozma imajınıbir sakal bıraktım Mune göbeğe kadar ama kafa sıfır numara...
kesinlikle görmelisin ...
Hahaha kazen deseki bir hafta yorum yerine göz yaşı smileyini yapacaksınız aman yarabbim![]()
Ciddi mi ? bak ben bahara kısmetse demiştim biliyorsun, lütfen ben gelene kadar bozma imajını
Ya ya da ben çatlarım meraktan, benimkinin teline atsana fotonu.
the interview i izledin mi Mune
Valla, Kim izlediyse seth rogen in başı beladatopiğin konusunada uygun bi film yani, konu dışı diye kayıt etmeyin, çok fazla mod var burda bugün baskı altındayım
![]()
Bu arada bu başlığı 3-4 kişiyi atarım diye açtımda kimseyi atamadık.
gözünün üzerinde kaş var diye sallandırsak mı 2-3 kişiyi ?
Bu arada bu başlığı 3-4 kişiyi atarım diye açtımda kimseyi atamadık.
gözünün üzerinde kaş var diye sallandırsak mı 2-3 kişiyi ?