• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede özgürlük yok !

dün kestim hepsini ama yaza kadar uzatacağım gene ... saçlar bembeyaz sakal göbeğe kadar, eşim sinir olsa da imaj 10 numero !
Ak sakallı :-) kadın haklı gece birde beyaz giyip gezersen evde, valla üst kat merdivenlerinde yığılır kalır:-)

mervecik,
çoğunluğa hakaret ediliyor o yüzden de çoğunluğun baskın gücü gibi çıkarımlar yapmayın isterseniz zira bunun çoğunluk veya azınlıkla alakası bile yok, aksine her seferinde nedense hep işinize geldiği gibi algılayıp aman burda çoğunluk ezme çabasında triplerine girmeyin isterseniz.

Ters gelen tüm fikirleri burda rahatça da eleştiriyorsunuz ama eleştiriyle saygısızlığı birbirine karıştırmayın lütfen, sizin din üzerinden yorumlarınızı ele alalım, İslam'a inanmıyor olabilirsiniz, biz size zorla inanın baskısı yapamayız haddimiz değil, haliyle peygamberimize ve diğer peygamberlere de inanmazsınız, bu da normal karşılanacak bir durum ama siz konu din olunca yahudilik ve hıristiyanlığı kenara koyuyor, her fırsatta müslümanlığı yeriyorsanız, tevrat ve incilden bahsederken sözde Allah'ın yazdığı demiyor ama Kuran için sözde Allah'ın yazdığı sözünü üstüne basarak yazıyor ve bunu size söyleyip ikaz etmeme rağmen bir başka gün bir başka topikte aynı ısrarla sözde Allah'ın kelamı diyorsanız bu sizin din konusunda tek taraflı bilenmiş, yanlı, amaçlı ve bilerek müslümanım diyenlerin üstüne gitmeniz anlamına gelir ki, saygı duymasanızda insanların hassasiyetlerinin üstüne gitme hakkına sahip değilsiniz, saygı duymuyorsanız yazıp üstlerine de gitmezsiniz, objektif olamadığınız konularda hep saygı beklemeyin tavrınız var, bir yanınız çocuklara vurabilir deyip şiddeti desteklerken diğer yanınız müslümanlar terörist, şiddet eğilimli diyor ya, ben bu ikileminizi de anlamadım gitti.
Saygı duyulmasın madem o zaman haklısın dedirtene kadar yazmakta bir saygı bekleme göstergesidir mesela, ben çok gördüm ısrarla fikir dayatmalarınızı:KK66:

Yorumlarken o kadar daldan dala ve alakasız yazmışsınız ki ben müslümanım,hıristiyanım,yahudiyim diyen birine saygı duymayla adama embesil demenin arasında bağlantı kurmak garip olmuş, farkındaysanız burda deniyor ki biri ben şu inançtayım dediği zaman aşağılayıp alay etmeyin, seni keseceğim diyen adama buyur boynum kıldan ince de denmiyor, hee ama zaten sizin herzamanki haliniz değil mi 3-5 alakasızı bir araya getirip sonra balık avını beklemek, cevap verene ahahaha ben öyle demedim ki anlamamışsın yazmak:-)

Burda ateist, deist, yahudi, hıristiyan, budist, alevi, caferi, şafiilere sataşıldığında yönetim kollarını birleşitirip olayları seyredip bıyık altı gülse şu yazdıklarınıza hak vereceğim ama ne yapsam hak veremiyorum zira şu yorumunuzda bile inanç dediğimizde tek örnek verdiğiniz müslümanlık, bir onun üzerinden örneklendirme yapabiliyorsunuz çünkü istesenizde müslümanım diyene ılımlı olamaz genellemeden duramazsınız.

Burda hassasiyetlerden bahsediyoruz ya aslında sizde işinize geldiğinde hassasiyetlerinizi ortaya koyuyorsunuz, genel uyarıları bile üstünüze alındığınız oluyor ki demek ki herkesin bir hassas noktası varmış, o hassas noktalara dikkat etmek gerekirmiş tezini doğruluyorsunuz.

Çogunlugun tarafını tutuyorsunuz editörler olarak falan gibi bir şey kast etmedim çünkü öyle bir şey yok. Yani en azından ben görmedim böyle bir şey, bu yüzden ceza aldıgım da olmadı. Yani zannettigin şeyi kast etmedim, düşüncede oluşan durumdan bahsettim.. ki düşüncede oluşan durum da budur. Dimi? Buna senin düşüncen de dahil...

Sadece islam hakkında konuşmamın sebebi;

- Özellikle bu ülkede her türlü işin dine bulaşmış olması... Bu yüzden her konu dine geliyor, ben olsam da olmasam da...
- Diger dinler reformlarla artık eski fanatikliklerinden çogunlukla kurtuldu. İslam öyle degil.

Eger bu ülkede hrıstiyanlık ve yahudilikle ilgili sorun görsem, onu da eleştiririm. Fakat onlar bana uzak, ilgi alanımda degiller. Yoksa bütün dinler ve kitaplar insna ürünüdür düşüncesindeyim. Din ayrımımın sebebi yukarıda yazdıgım şeyler işte...

Mesela sen niye ''mervecik neden yahudilk ve hrıstiyanlıkla ilgili yazmıyorsun'' diye sordun? Sen de din ayrımı yaptın şimdi... ''mervecik niye şintoizm, budizm, scientology eleştirileri yapmıyorsun?'' diye sormadın.. Çünkü onlar da senin ilgi alanında degiller. Bunun gibi yani... Yoksa kesinlikle yanlı bi amacım falan yok. ''...yazdıgı iddia edilen'' demenin de art niyeti falan yok. Her şeyde art niyet aramayın, niyet okuyuculuguna gerek yok.

Haklısın dedirtene kadar yazmam, canım yazmak istedigi kadar yazarım. Yoksa insnaların yazışmayla fikirleri degişmez. Fikir degişimi bu şekilde işlemez. Önce taraflar aynı şeyleri papagan gibi saatlerce, günlerce tartışır... Sonra konuşma biter falan... Karşı tarafın görüşünü ögrenmiştir artık ve kendininkiyle harmanlar zihninde... Ondan sonra olursa bi fikir degişimi olur yavaşça. O yüzden kendimi kabul ettirmek gibi bir derdim hiç olmadı çünkü fikir degişiminin böyle olmayacagını gayet iyi biliyorum.

Ben kendime açıkçası saygı beklemedim. Bana burada gayet bazı laflar da edildi, şikayet de etmedim çünkü umursamıyorum bazı hakaret ve kelimeleri. Siz de umursamayın? Zor bir şey mi? Bence degil... Çocuga şiddet le islam şiddeti arasındaki farkı da anlayıver bi zahmet Mune, zeki insansın sen.

Bir de tabi bazı uyarıları üstüme alınıyıorum bazen çünkü genelde ben bi konuya yazıyorsam hemen uyarı geliyor. Bunun hassasiyetime dokunmasıyla ilgisi yok. Eger hoşa gitmeyen bir şey varsa yazdıklarımla ilgili, biraz kendimi törpüleyip öyle devam etmek için soruyorum.

Bu arada bu başlığı 3-4 kişiyi atarım diye açtımda kimseyi atamadık.

gözünün üzerinde kaş var diye sallandırsak mı 2-3 kişiyi ?

benim yok kaşım valla, eşitleyim derken hepsini aldım:KK45:

ya Kazen seni bulmuşken, şu kızılsaçlı dili dışarda haraketsiz smileyi geri getirsen ya, bu iğrenç espiriye daha çok uyuyodu o mesela

Siyasetten, cikti polemige dondu polemikten geyige .ahhh
Behlul kacar misali.

Kazen .!.:
ama gerçekten bunu kabul edelim, ben dikta bir yönetim uyguluyorum burada. Bunu asla da inkar etmedim hatta geçen ay Hurriyet röportajında bunun altını çizdim. Mecburum buna dedim ...

Tabiki kurallar olmali bide bayanlarla ugrasiyorsunuz herkes evdeki bir bayanla ugrasamazken olması gereken sizin yaptığınız

Şuan yorum yapanlardan en yeni benim galiba bir kaç kez ayni topikte yorumlar yazdık ...bilmiyorum o dikta durumunuzu hic karşılaşmadım karsilasmayim da zaten hep tatlı sert geldiniz kendi adıma söyleyim

Bu arada bu başlığı 3-4 kişiyi atarım diye açtımda kimseyi atamadık.

gözünün üzerinde kaş var diye sallandırsak mı 2-3 kişiyi ?

Kesin iclerinde @saraylimda var az once on cagirdiginiza gore .

benim yok kaşım valla, eşitleyim derken hepsini aldım:KK45:

ya Kazen seni bulmuşken, şu kızılsaçlı dili dışarda haraketsiz smileyi geri getirsen ya, bu iğrenç espiriye daha çok uyuyodu o mesela

hangisi o ?

Valla şaka mı gerçek mi hiç belli olmaz..Şu moda geçiyorum..
v201203192305000881550.mp4.webp

valla ben üye olduğumdan beri vardı, son değişimden sonra kalktı, kızıldağınık saçlı dil çıkarıyo hani, deli gibi bişey, hareketsiz smileylilerdendi, başlardaydı smiley sırasında eskiden

kimsenin kimseye saygısı yok evet yok. buyrun bu yaşananlardan sonraki paylaşım.
Eki Görüntüle 1376037
Bu e yav? Bu hayvani duygularini Ataturkun resmine fotokopi yaparaktan tatmin etmeye calisan zavalli yaratik kim acaba? Hadi bakalim, kanun varsa bu ulkede gorelim... Hukuk varsa kanunda bunun cezasi da var... O kanunu isletecek babayigit var mi bu ulkede? Hadi bir kez olsun beni hakli cikartma Tayyip, bakalim gucun sadece garibana mi yetiyor..:KK62:

Bak mesela ''geçek hayatta eziksin o yüzden dikkat çekmek için aykırı yazıyorsun'' diyenler olmuş, onu da alındım üstüme :KK70: Ya muhabbetin seviyesi buralara kadar düşmeseydi bari , eziklik falandı filandı bu nedir ya? Yani böyle birine alttan alttan ''eziksin de işte neyse...'' diye laf sokunca entel mi olunuyormuş? Enteresan cidden. Ezik oldugumu hiiiç düşünmüyorum ama belki de ezik biri olabilridm. Ne fark eder ki? Bence fark eden hiçbir şey yok, burası internet...

Benim sözüm ona ezikligimle dertlenmeyin boş yere, çok düşüncelisiniz aglatacaksınız beni :KK42:

Ne me plaignez pas, c'est pour que je suis née

Bu e yav? Bu hayvani duygularini Ataturişliyoermine fotokopi yaparaktan tatmin etmeye calisan zavalli yaratik kim acaba? Hadi bakalim, kanun varsa bu ulkede gorelim... Hukuk varsa kanunda bunun cezasi da var... O kanunu isletecek babayigit var mi bu ulkede? Hadi bir kez olsun beni hakli cikartma Tayyip, bakalim gucun sadece garibana mi yetiyor..:KK62:
Tayyipin ceza vermesi gereken karikatürler vardı ama onun adalet anlayışı istediği kısma işliyor

Çogunlugun tarafını tutuyorsunuz editörler olarak falan gibi bir şey kast etmedim çünkü öyle bir şey yok. Yani en azından ben görmedim böyle bir şey, bu yüzden ceza aldıgım da olmadı. Yani zannettigin şeyi kast etmedim, düşüncede oluşan durumdan bahsettim.. ki düşüncede oluşan durum da budur. Dimi? Buna senin düşüncen de dahil...

Sadece islam hakkında konuşmamın sebebi;

- Özellikle bu ülkede her türlü işin dine bulaşmış olması... Bu yüzden her konu dine geliyor, ben olsam da olmasam da...
- Diger dinler reformlarla artık eski fanatikliklerinden çogunlukla kurtuldu. İslam öyle degil.

Eger bu ülkede hrıstiyanlık ve yahudilikle ilgili sorun görsem, onu da eleştiririm. Fakat onlar bana uzak, ilgi alanımda degiller. Yoksa bütün dinler ve kitaplar insna ürünüdür düşüncesindeyim. Din ayrımımın sebebi yukarıda yazdıgım şeyler işte...

Mesela sen niye ''mervecik neden yahudilk ve hrıstiyanlıkla ilgili yazmıyorsun'' diye sordun? Sen de din ayrımı yaptın şimdi... ''mervecik niye şintoizm, budizm, scientology eleştirileri yapmıyorsun?'' diye sormadın.. Çünkü onlar da senin ilgi alanında degiller. Bunun gibi yani... Yoksa kesinlikle yanlı bi amacım falan yok. ''...yazdıgı iddia edilen'' demenin de art niyeti falan yok. Her şeyde art niyet aramayın, niyet okuyuculuguna gerek yok.

Haklısın dedirtene kadar yazmam, canım yazmak istedigi kadar yazarım. Yoksa insnaların yazışmayla fikirleri degişmez. Fikir degişimi bu şekilde işlemez. Önce taraflar aynı şeyleri papagan gibi saatlerce, günlerce tartışır... Sonra konuşma biter falan... Karşı tarafın görüşünü ögrenmiştir artık ve kendininkiyle harmanlar zihninde... Ondan sonra olursa bi fikir degişimi olur yavaşça. O yüzden kendimi kabul ettirmek gibi bir derdim hiç olmadı çünkü fikir degişiminin böyle olmayacagını gayet iyi biliyorum.

Ben kendime açıkçası saygı beklemedim. Bana burada gayet bazı laflar da edildi, şikayet de etmedim çünkü umursamıyorum bazı hakaret ve kelimeleri. Siz de umursamayın? Zor bir şey mi? Bence degil... Çocuga şiddet le islam şiddeti arasındaki farkı da anlayıver bi zahmet Mune, zeki insansın sen.

Bir de tabi bazı uyarıları üstüme alınıyıorum bazen çünkü genelde ben bi konuya yazıyorsam hemen uyarı geliyor. Bunun hassasiyetime dokunmasıyla ilgisi yok. Eger hoşa gitmeyen bir şey varsa yazdıklarımla ilgili, biraz kendimi törpüleyip öyle devam etmek için soruyorum.
Ama nedense direkt size yapılan ikazlardan da dur törpüleyeyim sonucu çıkarmıyorsunuz, yineliyorum ısrarla sözde Allah'ın kitabı, sözde Allah'ın sözü laflarınızı tekrarınız bunu gösteriyor.
Ama valla bak bu yorumunuzda yine dönmüşsünüz genel bir çark durumu var.
Mesela bir topikte din için hassas olmak lazım demişsiniz, burda saygıya ne gerek var canım'a dönmüşsünüz.

Çocuğa şiddetle islamdaki şiddet arasındaki farkı anlamadım, çocuğa şiddetteki ölçüt nedir mesela bir tokat mı? Duvardan duvara vurmak mı? Sonuçta hepsi şiddet, ben tokatta sakınca görmem, siz duvara vura vura dövmeyi şiddet görmezsiniz.

Saraylim Saraylim asla yanlış kelime kullanmaz, etik mesajlar içinde yazar. durması gereken yerde durur kendini ifade etmesi gereken yerde de ifade eder. Saygıdan asla taviz vermez...

Kazen bey benimde var bir kac tone onlari ne yapaak..
:KK67:Nasil sure bilirim onlari bu siteden bir kac taktik verin yahu :rolleyes:

Bu e yav? Bu hayvani duygularini Ataturkun resmine fotokopi yaparaktan tatmin etmeye calisan zavalli yaratik kim acaba? Hadi bakalim, kanun varsa bu ulkede gorelim... Hukuk varsa kanunda bunun cezasi da var... O kanunu isletecek babayigit var mi bu ulkede? Hadi bir kez olsun beni hakli cikartma Tayyip, bakalim gucun sadece garibana mi yetiyor..:KK62:
Aynen bakip gorecez. .

Back
X