- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman en kati şeylerde bile matematik hariç tek doğru yok değil mi?Biz burada yargici oynamiyoruz, herkes kendi fikrini savunmak icin yaziyor. Adalet mercii degil burasi, tartisma ortami, forum.
sevgili saraylım kendi fikirlerini yazarken muhalif tarafa tepeden bakmayı kesersen belli bir noktadan sonra tarafsızlığı sağlayabilirsin ..ya da en basitinden empati kurmak ütopik bir yetenek değildir en basit insan bile becerebilir...kazene dikta etmekten bahsederken ,kendi fikirlerinizi ısrarla dikta etmeye çalışmanız fazla ironik oluyor..dogmatik olarak ileriye gidebileni görmedim ben ..şu durumda eğer gördüğünü iddia edebiliyorsan zaten, muhalif fikirlere hayatında hiç yer verme karakterine bürünemediğinden ancak aynadaki aksını gördüğün için tekrardan taraflı bir cevap vermiş olursun.yinede benden saygılar.Biz burada yargici oynamiyoruz, herkes kendi fikrini savunmak icin yaziyor. Adalet mercii degil burasi, tartisma ortami, forum.
Bende aradım bulamadım.Ben de son zamanlarda bundan rahatsızım..Saygı her iki tarafta da yok aslında. Alttan alttan laf dokundurmalar, rabbena hep bana tavırları..Hoş değil. Müslümanım ve dinime altta alttan vurdurulmasından rahatsızım..Müslümanlara vurdurulsa amenna..Müslümanım yine budizm, hristiyanlık, musevilik dinlerine ya da deizm, ateizm ve agnostizme atıfta bulunulmasından da son derece rahatsızım..Milletin amel defterlerini tutmaya çok meraklı hale geldik..Herkes kendi inancıyla, kendi ahiretiyle ilgilense sorun kalmayacak.
Bir dini, bir inancı tartışmak, tartışarak anlamak ya da öğrenmek başka, "aha senin inancında bak bu var, o inanca sahip insanlar da bu yüzden böyle" demek başka.
İslamda Hz Muhammed resmedilmez. Bu kadar basit. Bile bile bu yapılıyorsa bunun adı özgürlük değil "kaşınmak"tır.
Bu arada kapanan konu hangisi? Göremedim kapanan konuyu?
o zaman kimse adaletin yokluğundan dem vuramaz,herkes kendince tarafsız olmayı becerebilsin ki olmayan şeylerin yokluğundan şikayet etmesin değil mi?
Bende aradım bulamadım.
Kaçırdık medim.
yönetimin her kademesidir bence sadece yönetimle sınırlandırmayalımTarafsız olması gereken yönetimdir o da bir konuda ceza kesmeden/konu kapatmadan önce. Diğer insanların tarafsız olmasına niye gerek olsun ki?
Kesinlikle Mune'yi tek geçerim bu konuda.Bir de munenin bu konularda hakkını yemeyelim..Kadına devamlı taraf tutuyorsun deniyor siyaset bölümünde..
Hiç bir taraflı yaklaşımına rastlamadım siyasette şimdiye kadar.
yönetimin admmin kademesidir bu savunduğun şey. editörler için geçerli değil bu. çünkü editörler ceza vermez.yönetimin her kademesidir bence sadece yönetimle sınırlandırmayalım
tarafsız olmayacağım diyerekten insanlara bindirmenin manası nedir(kaba tabir yazdım kusura bakma)
senin değer yargılarına saygı duymamızı isterken bizden neden bizim var olan değer yargımıza(bakınız inanç kelimesi kullanmıyorum)tepeden bakma ihtiyacı hissediyorsun..Bencilliğin kelime anlamı budur ki..
Edit:yapıyorsun ediyorsun derken direkt sana bir tavrım yok rahat konuşmak adına ikinci tekil şahıs kullandım![]()
Ben bu kısma müdahil olayım.Sizinle hic bir problemim yok ama kendinizi ornek gosterdiginiz icin sizi alintiladim..
Sitenin belirli kurallari var ama bazi insanlara o kurallar yok gibi..
Konular asla silinmez, polemige giren banlanir fln..
Bazi uyelere bu kurallar islemiyor valla cunku bdv de geyikciler girla ve hic bir sey olmuyor onlara zaten hakaret diz boyu, sonracima konusu ortadan kaldirilan uyelerde biliyorum ne yazik ki..
Guzel bir ornek olabilirsiniz iste sitede ayrimcilik yok olsaydi ben editor olmazdim diyorsunuz ama..
Haa okypete hanim editor mu iyi o zaman demek ki hakikaten kayirma yokmus diyemiyor insan..
Zira kendi gozlerimle gorduklerim var.
beni muhattap almaktan vazgeç adın sanın geçmeyen her şeye bulaşma beni artık bu kadar kabalaştırdın çünkü ben seni muhattap almaktan bi süre önce vazgeçtim sende lafının arkasında dur.yönetimin admmin kademesidir bu savunduğun şey. editörler için geçerli değil bu. çünkü editörler ceza vermez. konu kapama olayıda konu sahibi istediği için olur. benle uğraşma istersen
o zaman laf sokma inceden inceye. editörlüğümüde ağzına alma. adminlerden bana bir uyarı gelmediğine göre sana laf düşmezbeni muhattap almaktan vazgeç adın sanın geçmeyen her şeye bulaşma beni artık bu kadar kabalaştırdın çünkü ben seni muhattap almaktan bi süre önce vazgeçtim sende lafının arkasında dur.
hakikaten ben senin editörlüğünü bu kadar önemsemezken sen neden kendini bu kadar önemsiyorsun..ben hiç korkak oynamadın okypete sana laf çarpacaksam alıntılamayı bildim..selametle.o zaman laf sokma inceden inceye. editörlüğümüde ağzına alma. adminlerden bana bir uyarı gelmediğine göre sana laf düşmez
yönetimin her kademesidir bence sadece yönetimle sınırlandırmayalım
tarafsız olmayacağım diyerekten insanlara bindirmenin manası nedir(kaba tabir yazdım kusura bakma)
senin değer yargılarına saygı duymamızı isterken bizden neden bizim var olan değer yargımıza(bakınız inanç kelimesi kullanmıyorum)tepeden bakma ihtiyacı hissediyorsun..Bencilliğin kelime anlamı budur ki..
Edit:yapıyorsun ediyorsun derken direkt sana bir tavrım yok rahat konuşmak adına ikinci tekil şahıs kullandım![]()
parkbyull,beni muhattap almaktan vazgeç adın sanın geçmeyen her şeye bulaşma beni artık bu kadar kabalaştırdın çünkü ben seni muhattap almaktan bi süre önce vazgeçtim sende lafının arkasında dur.