- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
Kendi fikirlerimi yazarken muhalif tarafa tepeden baktigimi bilmiyordum, demek ki onlara asagilik kompleksi vermisim, seninle ayni fikirde olduklarini sanmiyorum ya neyse.. Bana en muhalif AKPlilerdir ve asla empati kuramam, burada hakli olabilirsin, mumkun degil. Onlarla empati kurabilmem icin butun degerlerimi elimin tersi ile itmem gerekir cunki. RTEnin vasiflari buna engel..sevgili saraylım kendi fikirlerini yazarken muhalif tarafa tepeden bakmayı kesersen belli bir noktadan sonra tarafsızlığı sağlayabilirsin ..ya da en basitinden empati kurmak ütopik bir yetenek değildir en basit insan bile becerebilir...kazene dikta etmekten bahsederken ,kendi fikirlerinizi ısrarla dikta etmeye çalışmanız fazla ironik oluyor..dogmatik olarak ileriye gidebileni görmedim ben ..şu durumda eğer gördüğünü iddia edebiliyorsan zaten, muhalif fikirlere hayatında hiç yer verme karakterine bürünemediğinden ancak aynadaki aksını gördüğün için tekrardan taraflı bir cevap vermiş olursun.yinede benden saygılar.
Ben Kazene dikta etmekten filan bahsetmedim, ne de kendi fikirlerimi ona dikte ettim, bir tanimini yanlis gordum ve acikladim, hepsi bu. sana ironik geldiyse bilemem, bir insana anlatabileceklerin onun anladiklari ile sinirlidir, bu konuda da elimden birsey gelmez.