• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede özgürlük yok !

sevgili saraylım kendi fikirlerini yazarken muhalif tarafa tepeden bakmayı kesersen belli bir noktadan sonra tarafsızlığı sağlayabilirsin ..ya da en basitinden empati kurmak ütopik bir yetenek değildir en basit insan bile becerebilir...kazene dikta etmekten bahsederken ,kendi fikirlerinizi ısrarla dikta etmeye çalışmanız fazla ironik oluyor..dogmatik olarak ileriye gidebileni görmedim ben ..şu durumda eğer gördüğünü iddia edebiliyorsan zaten, muhalif fikirlere hayatında hiç yer verme karakterine bürünemediğinden ancak aynadaki aksını gördüğün için tekrardan taraflı bir cevap vermiş olursun.yinede benden saygılar.
Kendi fikirlerimi yazarken muhalif tarafa tepeden baktigimi bilmiyordum, demek ki onlara asagilik kompleksi vermisim, seninle ayni fikirde olduklarini sanmiyorum ya neyse.. Bana en muhalif AKPlilerdir ve asla empati kuramam, burada hakli olabilirsin, mumkun degil. Onlarla empati kurabilmem icin butun degerlerimi elimin tersi ile itmem gerekir cunki. RTEnin vasiflari buna engel..
Ben Kazene dikta etmekten filan bahsetmedim, ne de kendi fikirlerimi ona dikte ettim, bir tanimini yanlis gordum ve acikladim, hepsi bu. sana ironik geldiyse bilemem, bir insana anlatabileceklerin onun anladiklari ile sinirlidir, bu konuda da elimden birsey gelmez.

Konu kapatma/ceza verme/banlama yetkisi olan her kim olursa olsun tarafsız olmalıdır. Kendi görüşlerini forumda yazabilir ama yönetimsel süreçleri uygularken duygusal davranmamalıdır.

Birinin düşüncesine katılmazken ve karşıt görüş yazarken üstten bakmak zorunda değilsin ki neden öyle tanımlıyorsun? Tarafsızlık başka saygılı olmak başka. Forumlarda tarafsızlık arayamayız, aramamalıyız da zaten.

Bence açıkçası birine mesaj yazarken hakaret etmiyorsan üstten bir tavırla da yazabilirsin, becerebiliyorsan yap yani. Herkes hümanist olmak ya da birbirini sevmek zorunda değil. Hatta bence saygı duymak zorunda da değil ama duymadığı saygıyı ifade ederken hakaret edemez.

İkinci tekil şahısları anladın sen :KK66:
saygısızlık yapılmadığı sürece sonuna kadar haklısın ama o çizgiyi koruyanı pek göremiyoruz forumlarda ,varsa tanışmak isterim o arkadaşlarla ;)

parkbyull,
lütfen olayı kişiselleştirmeyelim lütfen Hoppa
Konuyla alakalı veya sizleri uyarılara boğan benle ilgili istediğini yazabilirsinHoppa
sakın yanlış anlama ismini bile ağzıma almazken sadece kişisel bir münakaşamız olduğundan ötürü konuyu kişiselleştirenin ben olmadığımı düşünüyorum ilk alıntıya dikkat çekeyim çünkü ben göz ardı ediyorum mune..

Kendi fikirlerimi yazarken muhalif tarafa tepeden baktigimi bilmiyordum, demek ki onlara asagilik kompleksi vermisim, seninle ayni fikirde olduklarini sanmiyorum ya neyse.. Bana en muhalif AKPlilerdir ve asla empati kuramam, burada hakli olabilirsin, mumkun degil. Onlarla empati kurabilmem icin butun degerlerimi elimin tersi ile itmem gerekir cunki. RTEnin vasiflari buna engel..
Ben Kazene dikta etmekten filan bahsetmedim, ne de kendi fikirlerimi ona dikte ettim, bir tanimini yanlis gordum ve acikladim, hepsi bu. sana ironik geldiyse bilemem, bir insana anlatabileceklerin onun anladiklari ile sinirlidir, bu konuda da elimden birsey gelmez.
dostum okumuyorum bile parti nerden çıktı şimdi..dikkat dağınıklığı mı var sende..nerden geldin buraya...:KK53::KK53::KK53:

saygısızlık yapılmadığı sürece sonuna kadar haklısın ama o çizgiyi koruyanı pek göremiyoruz forumlarda ,varsa tanışmak isterim o arkadaşlarla :KK66:
Ben pek görmedim bak. yani ne dinde ne de siyasette bu çizgiyi korumayı bilmeidğimiz için sanırım sitenin diğer kısımlarında yasaklı konular.
Bence bu da tam bilmediğimizden kaynaklanıyor. Arif olan hemen sinirlenip, savunmaya geçmez ya da kendi düşüncesi doğru gibi dikte etmez. Arif olan ne olursa olsun olaylar karşısında oto kontrol yapar. Kendi gibi düşünmeyenlere negatif yaklaşımda bulunduğunu ifade etmez. Çünkü düşüncenin tek kalıbı yoktur.

Ben bu kısma müdahil olayım.
Bazı insanlara o kurallar yok derken?
Herkese uygulanıyor kurallar, konu dışı yazanlar mutlaka uyarı alır, 1. uyarıda banlanmaz ama 2. kez konu dışından uyarı almışsa sistem banlar, polemik, hakarette zaten direkt banlanma uygulanır, konusu ortadan kaldırılan üyeler diyorsunuz da eğer konu mahkemelik olmuşsa ya da özel hayatı deşifre durumu varsa yönetim o konuyu kaldırır, tümüyle silmez bakın, kaldırır ve gerektiğinde yetkili merciilerle paylaşılır. Ki bu da yasalar sebebiyledir.
Onun dışında konu silme/ kaldırma gibi işlemler olmaz.
KİB yapmadığınız sürece de biz hangi konu da kim hakaret ediyor, kim polemiğe girmiş, kim geyik yapmış bilemeyiz, milyonlarca konu ve mesajdan bahsediyoruz burda, blog değil ki burası, 500 bine yakın üye var.
Bildirim yapın...

Bizzat ben ilk uyarıdan sonra,geyik yapınca 1 günlük ceza vermiştin müdürüm..

yönetimin her kademesidir bence sadece yönetimle sınırlandırmayalım:KK8:
tarafsız olmayacağım diyerekten insanlara bindirmenin manası nedir(kaba tabir yazdım kusura bakma)
senin değer yargılarına saygı duymamızı isterken bizden neden bizim var olan değer yargımıza(bakınız inanç kelimesi kullanmıyorum)tepeden bakma ihtiyacı hissediyorsun..Bencilliğin kelime anlamı budur ki..
Edit:yapıyorsun ediyorsun derken direkt sana bir tavrım yok rahat konuşmak adına ikinci tekil şahıs kullandım :KK66:

mune Allahaşkına şu yoruma bak. yönetimin her kademesiyle kim kastediliyor. adminlerrin dışında birde modlar var. yönetimde.
ve daha önce b ir konuda bana editörsün tarafsız ol diyen kendisi. açık olanı inkar etmek neden

saygısızlık yapılmadığı sürece sonuna kadar haklısın ama o çizgiyi koruyanı pek göremiyoruz forumlarda ,varsa tanışmak isterim o arkadaşlarla :KK66:

Valla ben kimseye hakaret etmedim bana sorarsan :) Ya da hakaret ettiğine şahit olmadığım insanlar da var ama subjektif bir konu bu işte kesin çizgilerle ayıramıyorsun.

Editörlerin tarafsız olma zorunluluğu yoktur. Ceza yetkileri yok çünkü.
Bir garip O okypete , tut elimden annem çıkarayım seni bu konudan(tepeden bakayım dedim sana :KK45:)
KK nın gariban editörleri sizi :70:

Munenin de şahsi düşünceleri ve fikirleri var hepimizin olduğu gibi.
İş ceza kısmına geldi mi tarafsız olmak durumunda. Onu da layığıyla yapıyor.

dostum okumuyorum bile parti nerden çıktı şimdi..dikkat dağınıklığı mı var sende..nerden geldin buraya...:KK53::KK53::KK53:
Muhalif dediginde aklima baskasi gelmiyor, ne yapayim?:KK53: Aslinda ben yedi kralla barisik biriyimdir.. Sana gore benim muhaliflerim kimler oyleyse?

yönetimin her kademesidir bence sadece yönetimle sınırlandırmayalım:KK8:
tarafsız olmayacağım diyerekten insanlara bindirmenin manası nedir(kaba tabir yazdım kusura bakma)
senin değer yargılarına saygı duymamızı isterken bizden neden bizim var olan değer yargımıza(bakınız inanç kelimesi kullanmıyorum)tepeden bakma ihtiyacı hissediyorsun..Bencilliğin kelime anlamı budur ki..
Edit:yapıyorsun ediyorsun derken direkt sana bir tavrım yok rahat konuşmak adına ikinci tekil şahıs kullandım :KK66:

mune Allahaşkına şu yoruma bak. yönetimin her kademesiyle kim katediliyor. adminlerrşn dışında birde modlar var. ve daha önce b ir konuda bana editörsün tarafsız ol diyen kendisi. açık olanı inkar etmek neden

Kazen aslında bu konuyu birkaç gündür süre gelen ve bugünde patlak veren durum için açmış ama lütfen konuyu farklı boyutlara taşımayalım hiçbirimiz.
He ayrıca Kazen'in üslubu serttir, aklından geçeni olduğu gibi yazar ama inanç ve değer yargılarında taraf olmaz, ister ister inançlı olun ister olmayın fark etmez, burda ateiste deiste veya bir budiste de sayılıp sövülse, müslümana, yahudiye, hıristiyana da hakaret edilse sitenin duruma müdahalesi aynı.
Burda kimse mezheplere de laf edemez mesela, eleştiri evet ama saygısızlıkla hakaret hayır.

Valla ben kimseye hakaret etmedim bana sorarsan :) Ya da hakaret ettiğine şahit olmadığım insanlar da var ama subjektif bir konu bu işte kesin çizgilerle ayıramıyorsun.
ben de senin hakaret ettiğini görmedim ama inceden inceye giydiren çok gördüm. yani illa öyle düşünmek zorunda gibi, tersini düşününce sanki matematik yanlışı yapmış gibi.2x2=4 değil de 10 diyormuş gibi karşı tarafın topa tutulduğunu çok gördüm.

mevzu senin benim hakaret etmeden konuşmamız üzerineyken kelime oyunları kullanarak partilere siyasi liderlere getirdiğin için anlamadan geçmeyi tercih ettim çünkü burdan başka konu çıkar..neyse kimse tarafsız olmasın kimse birbirine saygı duymasın,ne diyebilirim ki ..şimdi ben kazandım diyebilirsin benim açımdan problem yok..çünkü kaliteyi koruyarak ziyadesiyle zevk alınarak tartışılabilecekken ,karşının cephesine perde çekiyorsun,görmek istemiyorsan gözüne görünmeyecez bu kadar basit senin için.

Kazen aslında bu konuyu birkaç gündür süre gelen ve bugünde patlak veren durum için açmış ama lütfen konuyu farklı boyutlara taşımayalım hiçbirimiz.
He ayrıca Kazen'in üslubu serttir, aklından geçeni olduğu gibi yazar ama inanç ve değer yargılarında taraf olmaz, ister ister inançlı olun ister olmayın fark etmez, burda ateiste deiste veya bir budiste de sayılıp sövülse, müslümana, yahudiye, hıristiyana da hakaret edilse sitenin duruma müdahalesi aynı.
Burda kimse mezheplere de laf edemez mesela, eleştiri evet ama saygısızlıkla hakaret hayır.
Mune ben bu konuda da yani siyaset olsun din olsun Kazen'i hep seviyeli buldum. Yazdıkları da bir kaç artist satırdan öte bilgi dolu.
O yüzden ben seviyorum onun yaklaşımını.

Editörlerin tarafsız olma zorunluluğu yoktur. Ceza yetkileri yok çünkü.
Bir garip O okypete , tut elimden annem çıkarayım seni bu konudan(tepeden bakayım dedim sana :KK45:)
KK nın gariban editörleri sizi :KK70:

Munenin de şahsi düşünceleri ve fikirleri var hepimizin olduğu gibi.
İş ceza kısmına geldi mi tarafsız olmak durumunda. Onu da layığıyla yapıyor.
sorma ya vurun okipiti yeee:)
geldim ver elini tatlışım.
bu arada mune konusunda katılıyorum,yüzde yüz

Muhalif dediginde aklima baskasi gelmiyor, ne yapayim?:KK53: Aslinda ben yedi kralla barisik biriyimdir.. Sana gore benim muhaliflerim kimler oyleyse?
muhalif derken muhalefet fikir karşıt fikir manasında kullandım ben onu:KK48:Saraylım canım herhangi bir konuda senle karşılaştık mı ben hatırlamıyorum bu durumda senin muhaliflerini nerden bilebilirim ben:KK51:ama olaki bir gün muhalif düşeriz mutabakata varmak adına tarafsız bir alan bulmamız gerekir artık onu bulamayacağımızı biliyorum:KK59:

sanırım karikaturun paylasıldıgı konu kapanmıs cokta ıyı olmus bız gormek ısteyoruz yapılması yanlıs ıstemıyoruz dıyoruz bırı gelıyor resmı paylasıyor bırde denılınıyor bu resımde ne varkı oguluk dıyorlar sıze gore yok bıze gore var ıyıkı kapanmıs ve kaldırılmıs konu bence herkez bırbırıne saygı gostermelı ama malesef bu yok.... herkez kendıne saygı beklıyor karsıdakını kucumsuyor... her olayda ıste muslumanlar boyle ıste musluman ulkeler bu halde ıslam bu denılınıyor.. benım bı yanlısım varsa veya baska bı muslumanın yanlısı varsa ona soylensın ama bu ıslama mal edılmesın... sadece ıslamda degıl konu butun herkezın ınancı ıcın gecerlı hırıstıyan yahudıye deıste buduste ataistlere ama tekrar soyluyorm kım kendı fıkrıne saygı beklıyorsa karsıdakınede gostermek zorunda...

Back
X