- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.069
- 448
- 37
ben deyılım dımıBirisine geçen gün şaka gibisiniz dedim.
Bana sus artık dedi.
Sanki küfür etmişim gibi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben deyılım dımıBirisine geçen gün şaka gibisiniz dedim.
Bana sus artık dedi.
Sanki küfür etmişim gibi..
ay abla o da yeni bir üyedir.
özentidir![]()
işte o an zihnimde yankılanan bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye nameleri eko yapıyor abla![]()
2+2=4 edebilecek bir siyasi ya da dini yaklaşım söyler misin? ya da konu? şurada açılan bir topik bile olabilir.
Matematik dışında kesin, kati ve teorik bir şey yoktur.
e naapiyim o takildi pesime.. Ikide bir laf atip duruyordu.. Onu banlasaydin bir tek..
Beni ne banliyon?
![]()
Kaçmaz gülüm, baksana benim gözlerekaçmaz diyoooooo
![]()
ben deyılım dımıbuara sesım cıkmaya basladı bıde tedavdeyım ıgenelre ılaclar hormonları altust ettı ben hıc kımseye saygısızlık yapmadım bugune kadar 2 senedır uyeyım kk ya bunu hıc yapmadım tartısmaların tozu cok artıyor saygısızlık oluyor
Bence o farklı bir şey.Hayır niye matematikte olsun sadece sosyal hayatta ispat diye bir şey var.
Örneğin 7 yaşındaki kızlarla evlenilebilir konusu. Defalarca kez kanıt istediler söylenen sözlere dair. İlgili videoların linkleri konuldu ama bir etkisi olmadı tabii. Seçimlerde hile yapılması ile alakalı konulara da bakabilirsin. Ortada çok bariz kanıtları geçtim yargı kararı olmasına rağmen kabul edilmedi.
Olabiliyor yani böyle şeyler.
Ben seni biliyorum zaten sen değildin,yeni bir üyeydi ne olduğunu anlamadan karanlıklara doğru gitti![]()
ÜrperdimOldupolemiği yapan 2 kişi, birini banla diğerini es geç, nerde yazıyor bu, bana da gösterinde bende bilgileneyim
Kaçmaz gülüm, baksana benim gözlereKızılötesi gibi iç organlara kadar görür fark ederim
![]()
Oldupolemiği yapan 2 kişi, birini banla diğerini es geç, nerde yazıyor bu, bana da gösterinde bende bilgileneyim
Kaçmaz gülüm, baksana benim gözlereKızılötesi gibi iç organlara kadar görür fark ederim
![]()
2500 küsür mesajdan sonra bu sorunu ciddi mi soruyorsun??ya bıdey sorcam bazılarının ısımlerının altında uzgun yazıyo o banlanıncamı oluyor bende baydaır merak edıyor sorum uyelerede bende yapım dıyordum
bıde hıc ban yemedım nasıl bısey merak etmıyor degılım valla
![]()
çok canlar yanacak gibi miPatronda gitti iyi mi?
Şimdi bu resmen bak mune bu bomba, ben pimini çektim, bak bakalım patlayacak mı olmadı mı?
Valla oldu, ne yapacağım şimdi ben bu konuyla, nurtopu gibi konum oldu
Didişmeden yazışın vallahülazim banlarım he![]()
Bence o farklı bir şey.
Montaj deyip kestirip atılabilecek bir şey. Tamamen farklı bir şeye çekiyorsun tesla.
Burada dini inanç ve siyasi görüş teorisinden bahsediyoruz. Toplumsal konulardan değil.
ya bıdey sorcam bazılarının ısımlerının altında uzgun yazıyo o banlanıncamı oluyor bende baydaır merak edıyor sorum uyelerede bende yapım dıyordum
bıde hıc ban yemedım nasıl bısey merak etmıyor degılım valla
![]()
duka kişiler karıştı bi saraylıma bir sana yetişecem diye oldu bütün bunlarKelimle oyunlarıyla lafı siyasi partilere mi getirdim? 2 cümle mesaj yazdım yahu ne siyasisi kimseye hakaret etmedim hakaret etmediğini gördüğüm insanlar da var ama subjektif konular tabii bunlar dedim. Neresinden siyasi içerik çıkardın, gözüme görünmemen gerektiğini anladın bilemedim valla.
23 Nisan'da sitenin şanslı üyeleri arasına ekleyelim bulutu, bir ban yesin ablasından2500 küsür mesajdan sonra bu sorunu ciddi mi soruyorsun??
Mune cezaları az sana versin de az kafa tatiline çık bari![]()
yok vallahı ya hatta hanı pırofıl mesajları varya oaraya yazınca oluyor sandım denedım bıle olmadı2500 küsür mesajdan sonra bu sorunu ciddi mi soruyorsun??
Mune cezaları az sana versin de az kafa tatiline çık bari![]()
Ürperdimilk kez uyarı verdinde geçen bir kedi gördüm içimde avatarimdaki gibi
![]()