Yani bakın sitenin at koşturucusu olarak deneyemiyorsam demekki ben dahil hiç kimsenin ayrıcalığı yokdur.Bu edi de olsa büdüde olsa böledirdeneme Elif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bakın sitenin at koşturucusu olarak deneyemiyorsam demekki ben dahil hiç kimsenin ayrıcalığı yokdur.Bu edi de olsa büdüde olsa böledirdeneme Elif
kendi fikri saygım sonsuz,ben fikirlerimi anlatmaya çalışırken ataist arkadaşlardan tepki aldım,dinler insanoğlunun sırtında yüktür,diyen oldu,hassassınız diye alay eden oldu,konularaı aşmadım deşmedim..benim düşüncen farklı ,onlarınki farklı..niye ki
sevmeyebilir
yahudiler ...tır
yahudiler ...tir
dememiş sonuçta ben haz etmiyorum demiş
aynı şekilde ben eşcinselleri sevmem diyen de oldu
şahsen benim de insanlarla bir sorunum yok
ama bazı görüşleri, dinleri toptan sevmem, hoşlanmam
mervecik,
çoğunluğa hakaret ediliyor o yüzden de çoğunluğun baskın gücü gibi çıkarımlar yapmayın isterseniz zira bunun çoğunluk veya azınlıkla alakası bile yok, aksine her seferinde nedense hep işinize geldiği gibi algılayıp aman burda çoğunluk ezme çabasında triplerine girmeyin isterseniz.
Ters gelen tüm fikirleri burda rahatça da eleştiriyorsunuz ama eleştiriyle saygısızlığı birbirine karıştırmayın lütfen, sizin din üzerinden yorumlarınızı ele alalım, İslam'a inanmıyor olabilirsiniz, biz size zorla inanın baskısı yapamayız haddimiz değil, haliyle peygamberimize ve diğer peygamberlere de inanmazsınız, bu da normal karşılanacak bir durum ama siz konu din olunca yahudilik ve hıristiyanlığı kenara koyuyor, her fırsatta müslümanlığı yeriyorsanız, tevrat ve incilden bahsederken sözde Allah'ın yazdığı demiyor ama Kuran için sözde Allah'ın yazdığı sözünü üstüne basarak yazıyor ve bunu size söyleyip ikaz etmeme rağmen bir başka gün bir başka topikte aynı ısrarla sözde Allah'ın kelamı diyorsanız bu sizin din konusunda tek taraflı bilenmiş, yanlı, amaçlı ve bilerek müslümanım diyenlerin üstüne gitmeniz anlamına gelir ki, saygı duymasanızda insanların hassasiyetlerinin üstüne gitme hakkına sahip değilsiniz, saygı duymuyorsanız yazıp üstlerine de gitmezsiniz, objektif olamadığınız konularda hep saygı beklemeyin tavrınız var, bir yanınız çocuklara vurabilir deyip şiddeti desteklerken diğer yanınız müslümanlar terörist, şiddet eğilimli diyor ya, ben bu ikileminizi de anlamadım gitti.
Saygı duyulmasın madem o zaman haklısın dedirtene kadar yazmakta bir saygı bekleme göstergesidir mesela, ben çok gördüm ısrarla fikir dayatmalarınızı
Yorumlarken o kadar daldan dala ve alakasız yazmışsınız ki ben müslümanım,hıristiyanım,yahudiyim diyen birine saygı duymayla adama embesil demenin arasında bağlantı kurmak garip olmuş, farkındaysanız burda deniyor ki biri ben şu inançtayım dediği zaman aşağılayıp alay etmeyin, seni keseceğim diyen adama buyur boynum kıldan ince de denmiyor, hee ama zaten sizin herzamanki haliniz değil mi 3-5 alakasızı bir araya getirip sonra balık avını beklemek, cevap verene ahahaha ben öyle demedim ki anlamamışsın yazmak
Burda ateist, deist, yahudi, hıristiyan, budist, alevi, caferi, şafiilere sataşıldığında yönetim kollarını birleşitirip olayları seyredip bıyık altı gülse şu yazdıklarınıza hak vereceğim ama ne yapsam hak veremiyorum zira şu yorumunuzda bile inanç dediğimizde tek örnek verdiğiniz müslümanlık, bir onun üzerinden örneklendirme yapabiliyorsunuz çünkü istesenizde müslümanım diyene ılımlı olamaz genellemeden duramazsınız.
Burda hassasiyetlerden bahsediyoruz ya aslında sizde işinize geldiğinde hassasiyetlerinizi ortaya koyuyorsunuz, genel uyarıları bile üstünüze alındığınız oluyor ki demek ki herkesin bir hassas noktası varmış, o hassas noktalara dikkat etmek gerekirmiş tezini doğruluyorsunuz.
kendi fikri saygım sonsuz,ben fikirlerimi anlatmaya çalışırken ataist arkadaşlardan tepki aldım,dinler insanoğlunun sırtında yüktür,diyen oldu,hassassınız diye alay eden oldu,konularaı aşmadım deşmedim..benim düşüncen farklı ,onlarınki farklı..
Just,niye ki
sevmeyebilir
yahudiler ...tır
yahudiler ...tir
dinleri seviyorum ben,üç dini seviyorum,müslümanımda aynı zamanda,sorun dinlerde değil bence sorun insanlarda..herkez kendi hayatını yaşasın kimse kimsenin alanına girmesin..niye ki
sevmeyebilir
yahudiler ...tır
yahudiler ...tir
Just,
yok annem konu o da değil, sevmeyebilirsin ama sevmediğini dile getirme şeklininde bir adabı olur mevzu.
Burda hiç gördünüz mü atıyorum "ben muneyi sevmiyorum diyene bir işlem yapıldığını ama sen kalkarda sevmezliğini aşağılayarak, saygısızca anlatırsan dur diyoruz değil mi?
JustMune nin dediği gibi söyleyiş tarzı ve üslup önemli olmalı
Sen katır dersen inananlar da tepki koyar.sana mantıksız geliyor diye farklı şekle sokmamak gerekir
yav ne alaka katır kötü bir şey mi? orada katır yazıyordu açtım özellikle baktım kafadan sıkmamak için siz de şunu anlayın artık
Hangi topikte dile getirmiştin bunu merak ettim, hatırlar gibiyim ama konu neydi?
Bence burada ateistin allah bana göre yoktur demesi müslüman birinin,allah bana göre vardır demesiyle aynı kişidir.Yani o üyenin (mervecik sanırim) görüşüne göre sözde allahsa,böyle kullanabilmeli ve insanlar bundan rahatsız olmamayı öğrenmek zorunda,herkes herkesim istedigi gibi konusamaz ki.Pek fazla giremesem de rahatsız olduğuk bir başka sey dr neredeyse her şeyin ayetlere,kurana çekilmesi ve üyelerin gruplaşmaları.Bana gercekten ilginç geldi.
Amerika'da misafiri olduğum kişi bu pazar yemekleri hazırlamak sırasındaymış. Bu sebeple daha bu pazar Amerika'da bir kilise için bizzat yemekleri ben hazırladım götürdüm servis ettim. Fakat kusura bakmayın katılamam benim inancım farklı diyip nazikçe ayrıldım(törenlerine). Ben de Türk mutfağından birşeyler yapıp götürdüm o arkadaşımla. Bir kişi bile senin inancın diye sormadı. Sormak ta ayıpmış zaten...
Siz hala ne Yahudi düşmanlığından bahsediyorsunuz ? Yalakalanmayın başka dinlere kimse almaz bu dönekleri...
Saygı duyacaksınız ! Saygı duymuyor iseniz burada susacaksınız... Neden biliyor musunuz ? Saygısızlığı özgürlük ile karıştırdığınız için ...
miraç olayı,ben hatırlıyorum konuyu,sen saçma buluyorsan saçma buluyorum demesende olur..hatırlamıyorum ben de tam olarak
miraç olayı,ben hatırlıyorum konuyu,sen saçma buluyorsan saçma buluyorum demesende olur..
just,şurda bir yahudi çıkıp türkleri sevmiyorm dese,ben dahil buna tepkisiz kalamayız. ve haklıda oluruz tepki verdiğimizde..konuyu görmedim birkaç gündür girmemiştim siteye
ya anlıyorum bak gidip şahsi olarak hakaret edersin o insana tamam o yapılmaması gereken bir şey ama mesela ipek örnek vermiş
"yahudileri sevmiyorum" sevmeyebilir
sevmek zorunda da değil.
bu kadar hassaslık fazla
Ben buna katılmıyorum,yorum yapma hakkımız varsa bunu kullanabilmeliyiz.tek yönden görüş isteniyorsa neden konu açılıyor ki? Ya da zaten inanmayan bir kişinin bir lafı neden rrncide etsin? Beni rencide etmezdi,ben inanıyorum kardeşim sanane der geçerdim.miraç olayı,ben hatırlıyorum konuyu,sen saçma buluyorsan saçma buluyorum demesende olur..