Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

D'arbanwille

geliyorlar bazen
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
3.006
29
318
44
selamlar..
hörmetler..
hoşgeldiniz beşgittiniz..:kahve:
direk konu..
ortak kullanımı alanı olan sevgili platformumuz kk da rahatsızlık duyduğumuz birtakım davranışlar var.. ( muz diyorum çünkü kimle konuşsak konu biyerden sonra aynı yere geliyor )

*rep isteyenler diye rahatsızlığımı belirtmiştim ben..

birkaç şey daha var takık olduğum ama söylemicem bakalım sadece ben mi takmışım merak ettim ..

evet var.

hemen konuya gireyim.
her konuda mutlaka okuyucuları konuya yazıyorlar.
1, 2 tamam da 5 dk aralıkla yazmak neden?
ne anlamı var ben çözemedim

offf taze taze sinirimle geldim
bir konu okuyoruz her sayfada konyu okuyanların listesi
aaaa 3 tane de misafir (üye olmayıp izleyen yüzlerce kişi yok mu zaten)
bununla karşılaşmak zorunda mıyım sürekli
özellikle iyi reyting yapan konularda herkes yarışıyor konu okuyanları yapıştırmak için
ne anlıyoruz bundan
az önce bir konuda yazdım, bir arkadaş da sağolsun benden sonra 5 kere yapıştırmış
inadına yapar gibi
çok hoşuna gitti heralde kendisinin
eğlenmiştir umarım

evet ya
bilmem kaç kişi okuyomuş diye yazanları direk banlayın direk inanılmaz gıcık oluyorum :delphin:

1. bazı üyelerin türkçe öğretmenliğine soyunup tdk alıntılarıyla konuları sanki karşılarında çocuk varmışçasına gereksiz yere yönlendirmesi,
2. forumda birçok konunun yeri olmadığı halde din kültürü ve ahlak bilgisi platformuna taşınması,
3. aktif konularda sürekli aşağıdaki toplam okuyucu adlarının kopyalanıp ardı arkası kesilmeyecek şekilde konuya yapıştırılıp gereksiz yere mesaj sayılarının arttırılması.

ben en çok şu konuyu şu kadar kişi okuyo diye topiğe alttaki listenin kopyalanması muhabbetine sinir oluyorum :delphin:
yapmayın kardeşim gören görüyo zaten kimlerin okudugunu :mymeka:

ülen funda gene kavga kıyamet kopartıcak bi başlık açmisin
doğru söyle seni KK çakması sitelerden muhbir diye mi yolladılar buraya bre zındık :delphin:

her konuda -alakasız olanlarda bile- dini alıntılar, ayetler, hadisler, hutbeler....
bilmem kim hocanın konuyla ilgili düşünceleri...
olur olmaz yerde günahtan, haramdan bahsetmek...
gerçekten fazlasıyla sıkıyor...

konuları karşılıklı sohbet yeri sanıp günaydın naber
naptın ne ettin muhabbetleri ve geyikleri
okumak zorunda mıyım ya
ben konuyu okuyodum halbuki sizin muhabbetinizi değil

ben en çok şu konuyu şu kadar kişi okuyo diye topiğe alttaki listenin kopyalanması muhabbetine sinir oluyorum :delphin:
yapmayın kardeşim gören görüyo zaten kimlerin okudugunu :mymeka:

ülen funda gene kavga kıyamet kopartıcak bi başlık açmisin
doğru söyle seni KK çakması sitelerden muhbir diye mi yolladılar buraya bre zındık :delphin:

tabee şakkıdı
önce burda veriyom coşkuyu sonna diğer tarafta hava atıyom -tatlicadiarzu-

Bu konu da ki okuyucuları ben yapıştırmak isterim buraya :tomato:

Tabi kaç kişi direk bana yapıştırır bilemiycim :tomato:

Buyrun tartışın neler çıkacak merak ettim delikafadulden

2. el topiğindeki hazımsızlığa sinir oluyorum
hatunceez konu açmiş kıyafet satcak misal
konunun yıldızını düşürüyolar
kime batıyosa artık o yıldızlar :delphin:
bu kadar hazımsızız işte :delphin:

*aynı şeyi sırf gıcıklığına birine ben de yapmıştım şimdi eşeklik etmiyim, kendimi de kınıyorum :delphin:

okumak zorunda mıyım ya

bu benimde derdim füs :delphin:
cidden ifrit oluyorum hatta bugün arkadaşlara bi daa gğnaydın diyene bilmem ne olsun diyerek bunu dile getirmişimdir :1closedeyes:

Sizinle hemfikirim arkadaşlar özellikle şu an bu topikte bunlar var şunlar var yazılarına bende sinr oluyorum birde arkadaşlar güzel ilginç konular açıyorlar bizde yorumlarımızı yazıyoruz bir müddet sonra baktığımda konuyu bulamıyorum ne olmuş tabii ki geyik muhabbetine taşınmış konuları geyiğe getirmede üstüne yok bazı arkadaşların bunlardan şiddetle rahatsızım

1) büssürü rep alıpta hala burda olanlar
2) üzerine vazife olmayan şeylere karışanlar
3) dışardaki sinirlerini buraya taşıyıp her an kavgaya hazır olanlar
4) konu başlıkları dışında konuşanlar

site içindeki gruplaşmayı ateşlemek amacıyla rütbelerinde birbirine laf sokanlara gıcığım :delphin:

sonracıma....
biri konu açıyor ya
bazıları şöyle yapıyo bundan rahatsızım diye
herkesin sütten çıkmış ak kaşık edalarıyla o topiğe hucum edip de kendilerine sanal suclu yaratıp onu taşlamalarına gıcığım :delphin:
delikanlı olan çıkar isim verir kardeşim -tatlicadiarzu-

*benim adımı vereni tenhada yakalarsam sacini başini yolarım haberiniz olsun :delphin:

okumak zorunda mıyım ya

füsüm sanırım buna bi parantez açsak iyi olur...
çünkü çok fazla alınan olabilir bu konuda...
bazı konular tamamen muhabbet şeklinde geçiyo zaten, ki genelde geyikte oluyolar...

ya ben de bu yanlışı yaptım, bu kendi adıma bi özeleştiri... ama ilk üye olma heyecanıyla, bundan duyulan rahatsızlığı bilmeden yaptığım hareketti...

sadece insanlar direk "aha bana laf soktu" şeklinde değil de hakikaten haklı karşımdaki diye düşünürse bu topik çok yararlı bi topik olur...

ben burda söylenenleri gerçekten ciddiye alıcam, varsa yanlışım düzeltirim de
hepimiz yanlış yapabiliriz, hepimiz birbirimizi bilerek bilmeyerek sinir edebiliriz...

a.s.

bu konu böyle uzar gider:1closedeyes:
funnyda, yine karıştırdın ortalığı :delphin:

Back
X