Sitede Tur.

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
158
Antalya
siteye bir gece ansızın giriverdik.gözünüzün alabildiğince kocaman bir yer.
semt desem değil,şehir değil,daha büyük sanki bulamadım.adınıda siz koyun artık.
anahtarıda elime verdiler istediğin gibi gir gez.önceleri ürkek olurmu canım dedim.olur olur herkese açık oku işte dalıp okuyorum.
ama çok güzeller bayılıyorum nerden bulmuşlar fotoğraflar,şiirler,hikayeler...
çoğuda genç,kızlarımızın dertleride var kocadan,kaynanadan yana.
bir kaçını okuyorum, hemen yorumluyorum önceleri,hızlı takipteyim,ne sunucaklar bu gün diye.mecburmuşum gibi yorumlamaya.yazmasam ayıp olur sanırdım
yazma çık işte,zaten rap diye dalmışız içeri,iki dört karalıyayım söz bundan sonra beğenmediklerimden hemen çıkarım.ne mümkün...
bazan ikilemde buluyorum kendimi aynı dışarısı gibi.tartışmalar,protestolar
atışmalar.yandık haksızlığa gelemem ben taraf tutarım kim haklıysa.
sana ne işine gücüne bak sen. ama tanımıyorlar birbirlerini.merak etme kanki olurlar az sonra genç onlar...ben geziniyorum bayıla bayıla...
ay türkçemizde bozulmuş ne hale gelmiş amma acelecisin,çıkar bir dur diyen sen bi dur.karşıma tek tek köşeler çıkıyor.ne köşesi bu deyip dalıyoruz köşelere
amanda aman o ne güzeller dışı gibi,içide güzel.bunlar çoğalıyor daha gezemeden.çoğalsın daha iyi ya seçme şansımız olur.
yeni köşeler din terbiyesi üzerine eğitim verir gibi gayet hoş bir sukunetle
kuruluyor ama ben oradan çıkamıyorum.huşu içinde okuyorum.
artık daimi komşum oluyorlar seçtiklerim.ve tüm komşularım tabiki bana verdikleri değer kadar daimi komşularım.
gerçektede öyledir ama gidersin,gelirse tekrar gidersin.hep sen git olurmu
öğreneceğimiz ne çok şey varmış onu öğrendik.her girdiğim yerden dolu dolu çıktık. yöre yemekleri,atatürk hakkında bilmediklerimiz,dini bilgimize neler katılmadıki... ikimizde mutluyuz ertesi günü iple çekiyoruz artık.
:enbuyukkk: :kahve:

paşa,ghostrider.beni yüreklendiriyorsunuz evet yazılarım var
teşekkürler.buradada paylaşıyorum.

Yesilim canim tek kelimeyle paylasimin harikaydi buyuk bir zevkle okudum, aslinda benim duygularimi yansitmis gibisin sen bir baskasin, yesilim iyiki varsin, sevgilerimle

yeşilim sanırım hepimizin duygularına tercüman olmuşsun kk büyülü bir yer bir kere girildimi bir daha asla çıkılmaz teşekkür canım yazıların duyguların için

sevgili gülsibel,güzgüzeli,mihrace...teşekkürler beni okuyup destek veriyorsunuz
sizi öpüyorum

canımsın sen ya gerçekten...
ama dediğin gibi bir ayrılınmıyor, iki kırılıdabiliyorsun, sinirleniyorsun da, çok huzur duyduğun haber almaktan mutlu olduğun dostlarda ediniyorsun.
İyiki varsınız, dostlarım...
onlar biliyorlar kendilerini ve kalbimdeki yerlerini
sizleri seviyorum....
kk'daki dostlarım....

inanazdım sanal ortamda böyle dostlukların olabileceğine
ama gerçek işte.ben sizinle paylaşmazmıyım anılarımı duygularımı...

yeşilimmmm harikasın ya nasıl büyük bi zevkle okudum anlatamam ellerine yüreğine sağlık :1hug:

gerçekten kk bağımlılık yapıyor.onsuz olmuyor.:enbuyukkk: ve yeşilim senin gibi güzel insanları tanımamıza vesile oluyor.bunun için burayı daha çok seviyorum.sen yaz arkadaşım zevkle okumaya devam ediyoruz.:enbuyukkk:

YEŞİLİM NEDE GÜZEL ANLATMIŞSIN CANIM.
DUYGULARIMIZA TERCUMAN OLMUŞSUN.EMEĞİNE SAĞLIK.

Ne diyeyim şaşırdım : (

bu yazıyı site tanıtımlarında kullanabilirmiyim ?

Yeşilim ,bende sana olan hislerimi yazmasam kendime haksızlık etmiş olurum.seni ve diğer güzel arkadaşlarımı tanımaktan çok mutlu oldum.hani buluştuğumuzda söylemiştim hislerimizi dile getiremiyoruz ama kaleme döküyoruz .eyvah ben yine heyecanlandın sen beni anlıyorsun değilmi canım .Benimde hissettiklerime tercuman olmuşunuz emeğinize sağlık devamını bende bekliyorum ,öpüldünüz.

vavvv tek kelimeyle harika olmuş hem hepimizn hislerine tercüman evimiz yuvamız bildiğimiz bu yer hakkında harika ve akıcı bi tasvir vede yeşilimin duyguları yine içten tabii ki ne diyebilirmm kuzucuğun seni ve yazılarını sevioo

bende hepinizi çok ama çok seviyorum...öyleki kalemim bile yetersiz inanın.
kazen tabiki kullanabilirsiniz sevinirim.

hepimizin aynı duyguları paylaşıyor olması tesadüf değil,bize sunulan değeri
hepimizin anlıyor olması çok anlamlı.sağol yağmur beni okuyor olman da ayrı bir lezzet benim için.

Back
X