Sitede Tur.

buketçiğim beni hemen duymana sevindim çok güzeller,canım teşekkür ederim.
çok zarifsin...

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

yeşilim bunlar senin için.......
bende gördüm köşede... geldim

düşünemedik işte sen söylemeden aklımıza gelmedi affet :(((

canlarım benim nasıl mutlu oldum. ama yazmışım işte yok böyle incelikler kalmadı burda buldum.nasıl sevmem ben sizi iyiki varsınız.
camdankalp(kırılgan kalp) dikkat et hayatının kırılmasına müsaade etme,o senin elinde...

Ben siteye stres atmaya girmiyorum,stresten kurtulmak için buradayım
Kıymetini bilelim. teşekkürler Realist ..

Yeşilim kkdostum .Seninde dediğin gibi adı üstünde site .Bir çok komşun oluyor .Ve gezmek daha bir eğlence , her kapıyı çaldığında seni sürprizler bekliyor ,Çok hoş karşılanıyorsun .Çaylar, kahveler ,pastalar ,börekler daha ne olsun .En önemliside komşunun sana sunduğu bilgiler ,güzel paylaşımlar .Keşke gerçek dünyadada sanaldaki gibi hep güzellikler paylaşılsa .Öpüyorum sevgiyle .

lereenim sitemize girerken nasıl mutluyum anlatamam.sanki eski dostlara kavuşur gibi.bak seni ve kimleri tanıdım ne mutlu canım iyi ki varsınız..
sevgilerimle..kk daşım

Lente canım sitemizin vazgeçilmez olduğu,ve huzur bulduğum,sizleri tanıdığm için
çok mutluyum iyiki varsınız

yazmasam ayıp olur sanırdım
yazma çık işte,zaten rap diye dalmışız içeri,iki dört karalıyayım söz bundan sonra beğenmediklerimden hemen çıkarım.ne mümkün...
bazan ikilemde buluyorum kendimi aynı dışarısı gibi.tartışmalar,protestolar
atışmalar.yandık haksızlığa gelemem ben taraf tutarım kim haklıysa.
sana ne işine gücüne bak sen. ama tanımıyorlar birbirlerini.merak etme kanki olurlar az sonra genç onlar...

:Roflol: :Roflol: çok güzel anlatmışsın yeşilim,evet kanki(sinir oluyorum bu kelimeye ama) oluyorlar sonra.

yeni üye olmama rağmen,bütün başlıkları okudum desem yalan olmaz.gözüme çarpan bir kaç nickname var.yesilim de bunlardan biri.yazılarınız kitaplık olacak cinsten.bütün samimiyetimle söylüyorum.kalem'e özel bir yeteneğiniz var.sevgilerbuyrunnnnnnnnn

Back
X