- 13 Temmuz 2016
- 63
- 80
- 3
- 30
- Konu Sahibi empireofthecat
-
Ne yazık ki kiraciyiz, bunlar aidat toplamak için kaç çalışanın hakkını yediler Allâh şahit. Bende ondan korkuyorum yok babama söylerim icabına bakar falan diye arkamdan söyleniyor. Tavuk muyum ben benimde ailem var, bende 21 yaşındayım öyle büyütülecek bir şey demedim sadece saygı rica ettim. Ama onlar paralı ve kaliteli oldukları için böyle ahkam kesiyorlar. Olay yüzünden üzüntü duyuyorum sinir değil, şimdi benimle uğraşırlar mi, yoksa böyle çözümsüz mu kalır bilmiyorum. Gece gece onlar eğlendi ben stres yaşadım sadeceAllah kahretmesin ya!! Ne biçim insanlar bunlar, güvenlik napsın adam işinden olacak belliki, cahillikten kırılıyor resmen o zavallı çocukların zavallı basit aileleri.
Cepleri paralıysa Hak hukukta arayamazsın o arsızlar bir şekilde yolunu bulur.
Sitede mülk sahibimisin yoksa kiradamısın?? Kiradaysan seni bile attırmaya kalkışabilirler o yüzden söylüyorum.
Mülk sahibi isen birşeylerin peşine düşersin ama çamur gibi yapışırlar insana öyle edepsizler.
Arkanda birileri varsa seni kollayacak uğraş ama yoksa ne bileyim sitede öğrencisindir teksindir falan sakın bulaşma uğraşırlar seninle canın sıkılır yok yere.
Ne yazık ki kiraciyiz, bunlar aidat toplamak için kaç çalışanın hakkını yediler Allâh şahit. Bende ondan korkuyorum yok babama söylerim icabına bakar falan diye arkamdan söyleniyor. Tavuk muyum ben benimde ailem var, bende 21 yaşındayım öyle büyütülecek bir şey demedim sadece saygı rica ettim. Ama onlar paralı ve kaliteli oldukları için böyle ahkam kesiyorlar. Olay yüzünden üzüntü duyuyorum sinir değil, şimdi benimle uğraşırlar mi, yoksa böyle çözümsüz mu kalır bilmiyorum. Gece gece onlar eğlendi ben stres yaşadım sadece
İş yönetim de bitiyor aslında bizd de yönetim değişti ama iyi ki değişti daha iyiler havuz var mesela belirli saatlerde yüzülüyor sabaha kadar açık kalmasını isteyenler oldu bazı ailelerden yani hiç kapanmasın ama diğer site sakinleri ve yönetim istemedi kapanmayan havuzdan gürültüde eksik olmaz.Ne yazık ki kiraciyiz, bunlar aidat toplamak için kaç çalışanın hakkını yediler Allâh şahit. Bende ondan korkuyorum yok babama söylerim icabına bakar falan diye arkamdan söyleniyor. Tavuk muyum ben benimde ailem var, bende 21 yaşındayım öyle büyütülecek bir şey demedim sadece saygı rica ettim. Ama onlar paralı ve kaliteli oldukları için böyle ahkam kesiyorlar. Olay yüzünden üzüntü duyuyorum sinir değil, şimdi benimle uğraşırlar mi, yoksa böyle çözümsüz mu kalır bilmiyorum. Gece gece onlar eğlendi ben stres yaşadım sadece
yüz kere beğenmek istiyorum bu mesajı terbiye vermemeyi saygı duymasını öğretmemeyi özgüvenli ezilmeyen çocuk yetiştirme zanneden analardan da yetiştirdikleri çocuklardan da nefret ediyorumYa buradaki anneler kusura bakmasın lütfen ama gerçekten tüm çocuklardan soğudum artık yeni nesil ailelerin bu yetiştirme tarzı yüzünden.
Bu bizim sitede ilk vukuatlari değil, sitedeki kedileri istemeyen bir topluluk var. Hepsini toplatacaklardi ancak engel olduk, belediyeye kadar gitti iş. Kedileri sopayla dövdüler ve hala site çalışanı kimin yaptırdığını söylemeden işinden oldu. Anne kedi kaçtığı için yavrular ortada kaldı ve sahiplendim. Ama nereye kadar eve alacağım? Koyduğum küçücük mama ve su kapları peyzaj görüntüsü bozuluyor diye toplanıyor. Ama sitede havuza koca koca çocuklar kaka yapınca bir alkış tutulmadigi kalıyor. İnsanlarla uğraşmak çok zor iletişim kurmak neredeyse imkansız...
Sikayet et, cektir karakola... Şimdiden boylarinin olcusunu almazlarsa durmaz bunlar... Edepsizler.... Dogurup atiyorlar disari, sen rahatsiz olmussun kime ne?
Ama sonra basina dert olur hem aileleri hem kendileri...
Boyle cocuklari yetistirenlerden hayir beklemiyorum cunku...
Kişilerle muhatap olmayın direk yönetime şikayet edin.Herkese iyi akşamlar diliyorum..
Benim ki dert sayılır mı bilmiyorum. Yaklaşık 4 yıldır aynı sitede oturuyoruz. Bizim binanın alt tarafı normalde otoparkti,yönetim onu hali saha yaptı. Bu yüzden çocuklar kontrolsüzce oynuyorlar yatak odaları camları hep kapalı. Benim sorunum çocukların oyununu engellemek değil, asla haddime değil. Ancak gece 22:00-01:00 arası 12-17 yaş aralığı o sahada oturuyor bağırtilar küfürler havada uçuşuyor. Farkındayım çok uzun oldu ancak olayı tam anlamıyla objektif yorumlar için detaylı anlatıyorum.
Bende biraz önce markete indim çocuklar bağırıyordu bende dedim ki aylardır cam açamıyoruz yine konuşun ama küfür edip bağırmayın bebeği var yaşlısı var bana verilen cevap "buraya bu banki oturalım diye koydular sana mı soracağız" bende bana sormayın tamam ama hukuken bir yolunu bulup kaldırırım sizi, sakince rica ettim terbiyesizlik yapmayın lütfen dedim o sinirle, ben çok dobra ve sinirli olamıyorum maalesef. Derken öbür kız yanlış anladı benden rahat 5 yaş küçük "sen kimsin beni aldıracaksin" diye ayaklandı üstüme yürüdüler hepsi birbirinin kolundan tutup. İnanın kala kaldım.
Hukuki olarak yapabileceğim bir şey var mı gerçekten, yardımınıza ihtiyacım var.. Güvenliğe söyledim çocuklar güvenliğe senin paranı benim babam ödüyor diye efelik yapıyor anne babaları güvenliğe saldırdı geçen hafta sen benim çocuğuma karışamazsın diye. Yazım hataları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?