Sitede üstüme yürüyen çocuklar

empireofthecat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
63
80
3
30
Herkese iyi akşamlar diliyorum..
Benim ki dert sayılır mı bilmiyorum. Yaklaşık 4 yıldır aynı sitede oturuyoruz. Bizim binanın alt tarafı normalde otoparkti,yönetim onu hali saha yaptı. Bu yüzden çocuklar kontrolsüzce oynuyorlar yatak odaları camları hep kapalı. Benim sorunum çocukların oyununu engellemek değil, asla haddime değil. Ancak gece 22:00-01:00 arası 12-17 yaş aralığı o sahada oturuyor bağırtilar küfürler havada uçuşuyor. Farkındayım çok uzun oldu ancak olayı tam anlamıyla objektif yorumlar için detaylı anlatıyorum.

Bende biraz önce markete indim çocuklar bağırıyordu bende dedim ki aylardır cam açamıyoruz yine konuşun ama küfür edip bağırmayın bebeği var yaşlısı var bana verilen cevap "buraya bu banki oturalım diye koydular sana mı soracağız" bende bana sormayın tamam ama hukuken bir yolunu bulup kaldırırım sizi, sakince rica ettim terbiyesizlik yapmayın lütfen dedim o sinirle, ben çok dobra ve sinirli olamıyorum maalesef. Derken öbür kız yanlış anladı benden rahat 5 yaş küçük "sen kimsin beni aldıracaksin" diye ayaklandı üstüme yürüdüler hepsi birbirinin kolundan tutup. İnanın kala kaldım.

Hukuki olarak yapabileceğim bir şey var mı gerçekten, yardımınıza ihtiyacım var.. Güvenliğe söyledim çocuklar güvenliğe senin paranı benim babam ödüyor diye efelik yapıyor anne babaları güvenliğe saldırdı geçen hafta sen benim çocuğuma karışamazsın diye. Yazım hataları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum.

İnanın bunlar daha hiç bir şey, herkes evladını koruyor. Ama kimse karşı tarafı dinlemek istemiyor. Her hafta olayımız eksik olmuyor. Kedileri kuyruğundan tutup fırlatan çocukların annesi çocuktur yapar diye geçiyor. Sınava hazırlanıyorum, ben ilk defa yüz yüze uyarıda bulundum bir site sakini olarak.:(

Gündüz gözüyle fotoğrafını bile atarım, tam yatak odasına bakan binanın dibi, bildiğiniz dibi. Gündüz asla beni ilgilendirmez ama gece çekilmiyor. Birde anne babalarına çarpık anlatıp galeyana getiren tipler haksız duruma düşmemek adına direk evime çıktım. Bu arada alıntı yapamıyorum kusura bakmayın, böyle topluca yazıyorum gibi oldu.. Kamera yok o tarafta ancak şahit olanlar var

Size nasıl akıl verelim bilemedim.

Toplumca cinnet halindeyiz.

Sizin de anlattığınız gibi anne babaları nasıl ki çocukları nasıl olsun.

Ülkenin her yerinde sokağa çıkmaya korkan insanlar var, içerisi kaos dışarısı kaos.

Büyükten küçüğe herkes tehdit konumunda, kimseyi iyi niyetle bile uyaramıyorsunuz.

Burada bile iş güç sahibi akıllı uslu kadınlar nasıl başarıyorlarsa yazılanları alakasız yerlere çekip tartışıyor, konu kapanıyor, tahammülsüzlük tavan, şimdi baktım takip ettiğim iki konu hiç olmadık nedenlerden kapanmış, burada neyi paylaşamıyoruz, bakın durum ne kadar vahim...

Ülke olarak birliğe, yoğun sevgi ve hoşgörüye ihtiyacımız var yoksa bu mağduriyet bitmez, Allah yardımcınız olsun...

Hem üstünüze yürüdükleri görüntünün kaydı varsa hem de ettikleri küfürler bağırışlar kayda alınabiliyorsa site toplantısında veya bizzat çocukların ailelerine izletin bence.hatta toplantıda bu güvenliğe maaşını ben ödüyorum diyip takmayacaksak herkes birbirinin hakkını ihlal etsin güvenlik ne işe yarayacak diyebilirsiniz.siz son derece saygılı davranmışsınız,elinizden gelen en medeni şekilde uyarmışsınız.O sitenin çocukları olduğu için polis meselesi daha hırslanıp cam taşlamaya bile varabilir diye çekiniyorum.

Size nasıl akıl verelim bilemedim.

Toplumca cinnet halindeyiz.

Sizin de anlattığınız gibi anne babaları nasıl ki çocukları nasıl olsun.

Ülkenin her yerinde sokağa çıkmaya korkan insanlar var, içerisi kaos dışarısı kaos.

Büyükten küçüğe herkes tehdit konumunda, kimseyi iyi niyetle bile uyaramıyorsunuz.

Burada bile iş güç sahibi akıllı uslu kadınlar nasıl başarıyorlarsa yazılanları alakasız yerlere çekip tartışıyor, konu kapanıyor, tahammülsüzlük tavan, şimdi baktım takip ettiğim iki konu hiç olmadık nedenlerden kapanmış, burada neyi paylaşamıyoruz, bakın durum ne kadar vahim...

Ülke olarak birliğe, yoğun sevgi ve hoşgörüye ihtiyacımız var yoksa bu mağduriyet bitmez, Allah yardımcınız olsun...

Evet haklısınız, zaten kimsenin sağı solu belli olmadığı için haklı durumda bile olsak derdimi anlatamıyorum. Şiddet hakaret olmadan çözmek istedim ama kimse oralı olmadı. Teşekkür ederim, Allah hepimize sabır versin..

Bende yan sitenin çocuklarını gece on ikilerde sürekli bağırıp çağırdıkları için polise şikayet etmek istemiştim. Ama bana özel mülke birşey yapamadıklarını söyleyip kibarca ne haliniz varsa görün dediler. Hani dedim en azından bi görünseniz siz uyarsanız güvenliği diye olmaz dediler. Yani poliste hiçbir işe yaramıyor. Ne halimiz varsa gördük şükür.

Hem üstünüze yürüdükleri görüntünün kaydı varsa hem de ettikleri küfürler bağırışlar kayda alınabiliyorsa site toplantısında veya bizzat çocukların ailelerine izletin bence.hatta toplantıda bu güvenliğe maaşını ben ödüyorum diyip takmayacaksak herkes birbirinin hakkını ihlal etsin güvenlik ne işe yarayacak diyebilirsiniz.siz son derece saygılı davranmışsınız,elinizden gelen en medeni şekilde uyarmışsınız.O sitenin çocukları olduğu için polis meselesi daha hırslanıp cam taşlamaya bile varabilir diye çekiniyorum.
Site yönetimi hepimizin evine kağıt gönderdi, sitemizin güvenliğine böyle böyle hakaretler ediliyor tekrar edilirse hukuki süreç başlatılacaktır diye. Ancak henüz bir hareket göremedik. Ben yarın bu durumu yöneticiye anlatacağım umarım bir çözümü olur, laftan anlamıyorlar çünkü ve inada bindiriyorlar. Bakın uyardım ya şimdi nasıl avaz avaz bağırıyorlar. Kız kardeşim kayda alıyor umarım yarın işime yarar teşekkür ederim yardımınız için

Dediğiniz gibi polis ilgilenmeyecek gibi gözüküyor, Sitede imza toplamak istiyorum daha önce ufak çaplı sorunları böyle çözüme ulaştırdım. Bu bana doğru yapılan bir hareket olduğu için ne yapacağımı bilemedim benden küçük çocukların pişkinlikleri beni şoka soktu. Ben en azından laf arasında bir özür bekledim, çok büyük bir şey beklemişim.

cocuklari nasil terbiyesizce buyutuyolar yeni nesil ebeveynler. aynen dogurup dogurup atiyolar. nasil olsa site diye rahatca eve de almiyolar cocuklari. gecenin o saatinde milleti rahatsiz ediyorlar. benzer bir dert burada da var da ondan biliyorum.
polis cagirma durumu yok mu?

İnanın bunlar daha hiç bir şey, herkes evladını koruyor. Ama kimse karşı tarafı dinlemek istemiyor. Her hafta olayımız eksik olmuyor. Kedileri kuyruğundan tutup fırlatan çocukların annesi çocuktur yapar diye geçiyor. Sınava hazırlanıyorum, ben ilk defa yüz yüze uyarıda bulundum bir site sakini olarak.:KK43:

Allah ta onları arabanın altına fırlatsın kader deyip geçeli. Şu masum hayvanlar dan ne istiyolar ya. İki yakaları bir araya gelmesin su verenleri olmasın.

Eski oturdugum acik site seklindeydi. Ortada bir basketbol sahasi, etrafinda evler seklinde. Gencler yazin gece 3 lere kadar gurultu patirti basketbol futbol vs oynuyorlardi. Bir kac kisi uyarmis onlara sert cikmislar sen karisamazsin diye. Sonra bir gun gece 1 civari. Altinda esofman ustunde atlet elinde bicak adamin biri parka dogru yurumeye basladi. Gencler hafif tirsti tabi. Bunlari bi guzel tehdit etti ben sabah ise gidicem sizin sesinizden uyuyamiyorum devaminda kufurler falan. Bunlar guzel konusmaktan anlamiyor maalesef. Keske en bastan kendiniz degil de polisle muhatap etseydiniz. Boyleleri evinize kadar bile gelip rahatsiz eder.

Allah ta onları arabanın altına fırlatsın kader deyip geçeli. Şu masum hayvanlar dan ne istiyolar ya. İki yakaları bir araya gelmesin su verenleri olmasın.
Bu bizim sitede ilk vukuatlari değil, sitedeki kedileri istemeyen bir topluluk var. Hepsini toplatacaklardi ancak engel olduk, belediyeye kadar gitti iş. Kedileri sopayla dövdüler ve hala site çalışanı kimin yaptırdığını söylemeden işinden oldu. Anne kedi kaçtığı için yavrular ortada kaldı ve sahiplendim. Ama nereye kadar eve alacağım? Koyduğum küçücük mama ve su kapları peyzaj görüntüsü bozuluyor diye toplanıyor. Ama sitede havuza koca koca çocuklar kaka yapınca bir alkış tutulmadigi kalıyor. İnsanlarla uğraşmak çok zor iletişim kurmak neredeyse imkansız...

Eski oturdugum acik site seklindeydi. Ortada bir basketbol sahasi, etrafinda evler seklinde. Gencler yazin gece 3 lere kadar gurultu patirti basketbol futbol vs oynuyorlardi. Bir kac kisi uyarmis onlara sert cikmislar sen karisamazsin diye. Sonra bir gun gece 1 civari. Altinda esofman ustunde atlet elinde bicak adamin biri parka dogru yurumeye basladi. Gencler hafif tirsti tabi. Bunlari bi guzel tehdit etti ben sabah ise gidicem sizin sesinizden uyuyamiyorum devaminda kufurler falan. Bunlar guzel konusmaktan anlamiyor maalesef. Keske en bastan kendiniz degil de polisle muhatap etseydiniz. Boyleleri evinize kadar bile gelip rahatsiz eder.
Bunlardan herşey beklenir sitede bizi herkes tanır, başıma bela almaktan korkuyorum. Keşke dediğiniz gibi polisi deneseydim ama önce konuşarak belki farkında varırlar diye düşündüm.

Back
X