Sitede üstüme yürüyen çocuklar

Ben biraz onları da haklı gördüm açıkçası
o bankı oraya gençler otursun diye koymuşlar.
öyle çıkıp, sizi burdan aldırcam falan demeseydiniz keşke.

Bence sorunu çocuklarla değil onların ebeveynleriyle çözmelisiniz , girişiniz yanlış çözüm odaklı olmalı sizinki meydan okuma şeklinde olmuş etki tepki yapmış

ay sugenclıge ck uzuluyrum ya gelecegımıze bak ne kadar lakayıt terbıyesız ve boslr gecmıs olsun :(

Bence sorunu çocuklarla değil onların ebeveynleriyle çözmelisiniz , girişiniz yanlış çözüm odaklı olmalı sizinki meydan okuma şeklinde olmuş etki tepki yapmış

Site 200 den fazla daireden oluşuyor hangisi kimin annesi tanısam gidip konuşurdum kesinlikle. Yönetime daha önce de bunu anlattık sitede orayı kullanmak yasak 20.00 dan sonra güvenlik sitenin her yerinde çocukları topluyor evlerine. Bende zaten belirttim bir anlık sanane sen kimsin tepkileri üzerine sinirle öyle sizi hukuken bir yolunu bulur kaldırırım gibi bir laf ettim. Önce rica ile başladı yanlış anlama ve hakaret ile bana ters tepti...

Sizi suçlu gören aileleri bir akşam evinize davet edin ki görsünler gürültüyü. Kabul etmezlerse -ki bu tavırdaki insanlar etmezler- ses ve görüntü kaydedip izletin.

Benim evim 1.kat araba hiç geçmediği için çocuklar alabildiğine dan dun topa vurup oynuyorlar. Bağırıyorlar. Malesef yaz tatilindeler ve oynamak hakları diye bir şey diyemiyorum. Çocuk uyutmak zorunda olsam ne yaparım bilmiyorum.

Sizin olay bambaşka bir boyuta taşınmış. Bence ilk etapta site yönetimiyle toplantı talep edin. Eğer sonuç çıkmazsa hukuki yollara başvurun.

Valla pek birşey elde edebilirsiniz gibi gelmedi bana ... ayrıca orası saha yapılacakken niye itiraz etmediniz...
Bu olay uzun hikaye, yılda 4 kere yönetim değişti. İki seni önce otoparkı beton döküp tel çevirip saha yaptılar, sonra itiraz edildi yönetim değişti derken dilekçe toplandı. Ancak yeni seçilen yönetim siteye çiçek böcek ekip, kakalar yüzen havuza çare bulmak yerine bu yaz oraya hali saha cimi koyarak tüy diktiler. Yöneticiler hala bir önceki yönetimin bıraktığı borcun altında kaldı. Durum o kadar karışık ki. Site ikiye bölündü yeni yönetimden sonra.

Site 200 den fazla daireden oluşuyor hangisi kimin annesi tanısam gidip konuşurdum kesinlikle. Yönetime daha önce de bunu anlattık sitede orayı kullanmak yasak 20.00 dan sonra güvenlik sitenin her yerinde çocukları topluyor evlerine. Bende zaten belirttim bir anlık sanane sen kimsin tepkileri üzerine sinirle öyle sizi hukuken bir yolunu bulur kaldırırım gibi bir laf ettim. Önce rica ile başladı yanlış anlama ve hakaret ile bana ters tepti...
Belediyeye şikayet edin sonuçta belirli saatlerden sonra gürültü yasak ben de sitede oturuyorum akşam saat 10 dan sonra ses yok artık parkında oturanda sessiz oturuyor.

Sizi suçlu gören aileleri bir akşam evinize davet edin ki görsünler gürültüyü. Kabul etmezlerse -ki bu tavırdaki insanlar etmezler- ses ve görüntü kaydedip izletin.

Benim evim 1.kat araba hiç geçmediği için çocuklar alabildiğine dan dun topa vurup oynuyorlar. Bağırıyorlar. Malesef yaz tatilindeler ve oynamak hakları diye bir şey diyemiyorum. Çocuk uyutmak zorunda olsam ne yaparım bilmiyorum.

Sizin olay bambaşka bir boyuta taşınmış. Bence ilk etapta site yönetimiyle toplantı talep edin. Eğer sonuç çıkmazsa hukuki yollara başvurun.
Şuanda ailem evde olmadığı için bir anlık sakinleşmek adına yazdım, çokta fazla fikir edinmiş oldum aslına bakarsanız. Konuyu önce annemle konustum o yarın bir görüşme yapacak olumlu olumsuz dönüşleri mutlaka burayada bildiririm. Ben de gündüz asla karışmam, karışamam. Ama gece çok zor oluyor gerçekten, hava sıcak mecburen cam açıyorum ama analar bacılar laflar havada uçuşuyor.

Bu olay uzun hikaye, yılda 4 kere yönetim değişti. İki seni önce otoparkı beton döküp tel çevirip saha yaptılar, sonra itiraz edildi yönetim değişti derken dilekçe toplandı. Ancak yeni seçilen yönetim siteye çiçek böcek ekip, kakalar yüzen havuza çare bulmak yerine bu yaz oraya hali saha cimi koyarak tüy diktiler. Yöneticiler hala bir önceki yönetimin bıraktığı borcun altında kaldı. Durum o kadar karışık ki. Site ikiye bölündü yeni yönetimden sonra.

E o zaman Allah sabır versin size... en iyi çözüm ordan taşınmak gibi geldi bana... işte bu tip sorunlar yüzünden benim tek hayalim müstakil bahçeli bir ev :)

Belediyeye şikayet edin sonuçta belirli saatlerden sonra gürültü yasak ben de sitede oturuyorum akşam saat 10 dan sonra ses yok artık parkında oturanda sessiz oturuyor.
Benimde beklediğim hareket bu, gündüz bende iniyorum, oturuyorum sohbet ediyorum sakalasiyorum. Ama kimse çocuğum nerede diyip merak etmiyor burada. Ne kadar şanslısınız

E o zaman Allah sabır versin size... en iyi çözüm ordan taşınmak gibi geldi bana... işte bu tip sorunlar yüzünden benim tek hayalim müstakil bahçeli bir ev :)
Son 9 ay, inşallah sonra taşıyacağız evi. En azından sınava kadar huzurlu bir ortam yaratmak isterdim :)

Ya buradaki anneler kusura bakmasın lütfen ama gerçekten tüm çocuklardan soğudum artık yeni nesil ailelerin bu yetiştirme tarzı yüzünden.
+1 Ozguvenli yetistirmekle simarik patavatsiz saygısız yetistirmeyi ciddi anlamda karıştırıyorlar

benımde evladım var
boyle bırsey yaptıgını gorsem cok cok cok pişman olurdu yaptıgına

o cocukları yetıstıren ana babalarda kabahat aıle terbıyesı dıye bırsey var ama bu cocukların haberı yok bundan

Ailelerde terbiyesizmiş demek ki... ben kendimden yaşça büyük birinin üstüne yürüsem babam bacaklarımı eline verir... bizler anne babanın bakışindan anlardık susmamız yada durmamız gerektiğini şimdiki nesil maşallah anne babayı saymaz üstüne yürür

Allah kahretmesin ya!! Ne biçim insanlar bunlar, güvenlik napsın adam işinden olacak belliki, cahillikten kırılıyor resmen o zavallı çocukların zavallı basit aileleri.

Cepleri paralıysa Hak hukukta arayamazsın o arsızlar bir şekilde yolunu bulur.

Sitede mülk sahibimisin yoksa kiradamısın?? Kiradaysan seni bile attırmaya kalkışabilirler o yüzden söylüyorum.

Mülk sahibi isen birşeylerin peşine düşersin ama çamur gibi yapışırlar insana öyle edepsizler.

Arkanda birileri varsa seni kollayacak uğraş ama yoksa ne bileyim sitede öğrencisindir teksindir falan sakın bulaşma uğraşırlar seninle canın sıkılır yok yere.

Back
X