- 5 Mayıs 2013
- 33.835
- 41.264
- 798
- Konu Sahibi empireofthecat
Bütün terbiyesizler oraya toplanmış gibi.
Allah yardımcınız olsun.
Allah yardımcınız olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tip çocuklara akıl sağlığı diliyorum ve maruz kalan bizlerede sabır. Artık terbiye kavramı kalmamış, aileden görüyor hepsi.Bacım geçen 10 aylık oğlumu parka goturdum 13 yaşlarında iki kız 8 yaşlarında bi erke muhabbet ediyor cinsel objeli küfürler eşliğinde. Bende biraz edepli olurmusunuz dedim kufurler durdu ama kalkıp giderlerken hayatımda duymadığım kadar küfür duydum ve dedimki Allahım sizinde ailenizinde huzur mutluluğu kalmasın geleceğiniz kararsin inşallah. iki gün önce kızların birinin evinde cenaze vardi
Bu kadar pişkin olduklarını bilseydim inanın ilk polisi arardım ama zaten baya sabıkalı çıktı küçük hanımın bir tanesiSizin yerinizde olsam uyarı bile yapmadan polise haber verirdim. Sonuçta belli bir saatten sonra gürültü yapmak yasak. Gürültü kirliliği yapıyorlar. Ama tabi siz uyarı yapmışsınız. Şimdi biri polise şikayet etse sizden bilirler.
Adam orada bütün gün bunların pis ağzına şahit oluyor görevi gereği belli bir saatten sonra sahayı kilitlenmesi gerekirken çocuklar gelip adama bağırıyor. en kötüsü anne babaları geliyor onlarda güvenliğe kızıyor. Bu site alelade bir site ama bu sonradan görmelere kalsa Miami de yaşıyor sanırsınız.Nasıl bir görgüsüzlük ve üsluptur .Maaşımı babam veriyor !!!
La havle ve la kuvvete
Bu kadar olamaz bu zihniyetteki bir veletin üzgünüm ki örneği de böyledir.(istisnalar kaideyi bozmaz)
Ayıp ya yazık sinerlendim buradan .....
Gündüz gözüyle fotoğrafını bile atarım, tam yatak odasına bakan binanın dibi, bildiğiniz dibi. Gündüz asla beni ilgilendirmez ama gece çekilmiyor. Birde anne babalarına çarpık anlatıp galeyana getiren tipler haksız duruma düşmemek adına direk evime çıktım. Bu arada alıntı yapamıyorum kusura bakmayın, böyle topluca yazıyorum gibi oldu.. Kamera yok o tarafta ancak şahit olanlar var
Aaa bakın bunu bilmiyordum, sonradan yavaş yavaş sahaya çevirdiler. Acaba birden dikkat çekmesin diye mi, ben bunuda ayrıca bir şikayet olarak bildiririm. Ben saatini ayarlamaya çalışıyorum belki tamamen kapanır. İnanın bir dünya aidat ödeniyor arabaları site dışına park etmek zorunda kalıyor insanlar...Öncelikle otoparktan bozma top sahasını belediyeye şikayet edin, kafalarına göre site içinde istedikleri tadilatı yapamazlar, kanun var.
Sonra da polise çocukları, kimsenin üzerinize yürüme hakkı yok, ayrıca gürültü olduğunda 155 i arayabilirisiniz
Aaa bakın bunu bilmiyordum, sonradan yavaş yavaş sahaya çevirdiler. Acaba birden dikkat çekmesin diye mi, ben bunuda ayrıca bir şikayet olarak bildiririm. Ben saatini ayarlamaya çalışıyorum belki tamamen kapanır. İnanın bir dünya aidat ödeniyor arabaları site dışına park etmek zorunda kalıyor insanlar...
Bacım geçen 10 aylık oğlumu parka goturdum 13 yaşlarında iki kız 8 yaşlarında bi erke muhabbet ediyor cinsel objeli küfürler eşliğinde. Bende biraz edepli olurmusunuz dedim kufurler durdu ama kalkıp giderlerken hayatımda duymadığım kadar küfür duydum ve dedimki Allahım sizinde ailenizinde huzur mutluluğu kalmasın geleceğiniz kararsin inşallah. iki gün önce kızların birinin evinde cenaze vardi
Ya buradaki anneler kusura bakmasın lütfen ama gerçekten tüm çocuklardan soğudum artık yeni nesil ailelerin bu yetiştirme tarzı yüzünden.
bunların yetiştirecegı cocuktan ne olur.Toplumda saygı kalmamış.Valla yapılabılecek tek şey izbandut gibi bır yakınınız varsa yıne bunlar ses yapınca bıe bagırsa iyi olabılır:) yada çok ses yaparlarsa polıs tek çözümHerkese iyi akşamlar diliyorum..
Benim ki dert sayılır mı bilmiyorum. Yaklaşık 4 yıldır aynı sitede oturuyoruz. Bizim binanın alt tarafı normalde otoparkti,yönetim onu hali saha yaptı. Bu yüzden çocuklar kontrolsüzce oynuyorlar yatak odaları camları hep kapalı. Benim sorunum çocukların oyununu engellemek değil, asla haddime değil. Ancak gece 22:00-01:00 arası 12-17 yaş aralığı o sahada oturuyor bağırtilar küfürler havada uçuşuyor. Farkındayım çok uzun oldu ancak olayı tam anlamıyla objektif yorumlar için detaylı anlatıyorum.
Bende biraz önce markete indim çocuklar bağırıyordu bende dedim ki aylardır cam açamıyoruz yine konuşun ama küfür edip bağırmayın bebeği var yaşlısı var bana verilen cevap "buraya bu banki oturalım diye koydular sana mı soracağız" bende bana sormayın tamam ama hukuken bir yolunu bulup kaldırırım sizi, sakince rica ettim terbiyesizlik yapmayın lütfen dedim o sinirle, ben çok dobra ve sinirli olamıyorum maalesef. Derken öbür kız yanlış anladı benden rahat 5 yaş küçük "sen kimsin beni aldıracaksin" diye ayaklandı üstüme yürüdüler hepsi birbirinin kolundan tutup. İnanın kala kaldım.
Hukuki olarak yapabileceğim bir şey var mı gerçekten, yardımınıza ihtiyacım var.. Güvenliğe söyledim çocuklar güvenliğe senin paranı benim babam ödüyor diye efelik yapıyor anne babaları güvenliğe saldırdı geçen hafta sen benim çocuğuma karışamazsın diye. Yazım hataları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum.
Valla camdan kafalarına yumurta fırlatıp kaçırmayı planlıyorum :)bunların yetiştirecegı cocuktan ne olur.Toplumda saygı kalmamış.Valla yapılabılecek tek şey izbandut gibi bır yakınınız varsa yıne bunlar ses yapınca bıe bagırsa iyi olabılır:) yada çok ses yaparlarsa polıs tek çözüm