- 13 Temmuz 2016
- 63
- 80
- 3
- 30
- Konu Sahibi empireofthecat
Olur mu hiic onlar padişah soyundan geliyor ne münasebe... Onlar bizi dövmeye kalkar öyle yüzsüz bunlar.Bunlarıda ailelerinede bi temiz sopa çekeceksin insan değiller okurken sinir oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur mu hiic onlar padişah soyundan geliyor ne münasebe... Onlar bizi dövmeye kalkar öyle yüzsüz bunlar.Bunlarıda ailelerinede bi temiz sopa çekeceksin insan değiller okurken sinir oldum
Ailelerinin hatasi yuzunden kotu yetisen cocuklar ne gormuslerse onu yapmislar belli ki. Cocuklarin sucu yok, hata yetiştiren ana babada.
Sizde beddua etmişsiniz, size gore tutmus. Biri olmus buna sevinmissiniz.
Çok guzel.
Canı yananın bedduası tutuyor ama yine de etmeyin Allah'a havale edin o bilir kendine havale edilene ne yapılacağını.Bacım geçen 10 aylık oğlumu parka goturdum 13 yaşlarında iki kız 8 yaşlarında bi erke muhabbet ediyor cinsel objeli küfürler eşliğinde. Bende biraz edepli olurmusunuz dedim kufurler durdu ama kalkıp giderlerken hayatımda duymadığım kadar küfür duydum ve dedimki Allahım sizinde ailenizinde huzur mutluluğu kalmasın geleceğiniz kararsin inşallah. iki gün önce kızların birinin evinde cenaze vardi
Canı yananın bedduası tutuyor ama yine de etmeyin Allah'a havale edin o bilir kendine havale edilene ne yapılacağını.
Konu sahibi arkadaşım ne yazık ki arsızlığın küfürün edepsizliğin terbiyesizliğin alkışlandığı bir devirdeyiz, çünkü anneler babalar yoldan sapınca çocuk da yanlış gidilen yoldan gidiyor. Allah evlatlarımızı korusun. Bu tür konularla zabıta ilgileniyor. Gürültü olduğu takdirde hemen zabıtayı arayıp şikayetçi olun, sitenin yönetim defterine işlenmesini talep edin, akabinde bu kayıtla kişilere dava açabileceğiniz gibi siteden attırma(ev sahibi dahi olsalar farketmez) hakkına da sahip olabilirsiniz. Her gürültülerinde bıkmadan usanmadan şikayet edin zabıtaya zaten 3. gelmelerinde para cezası da kesiyorlar. Bu da diğer azıtan çocuklara ve ailelerine bir göz dağı olur belki. Kimsenin sizi yaşam alanınızda böylesi rahatsız etmeye hakkı yok. Hele ki küfür şiddet gibi olaylar kesinlikle cezasız kalmamalı bana göre. Göz yumula yumula insanlıktan çıktı millet resmen.
Tahmin edebiliyorum, benim de saygısızlığa tahammülüm yoktur hiç, ama yine de beddua kötü bişey dilinize almayın, alıştırmayın, evlatlarınız da alışmasın. Her zaman doğru örnek olacağız ki bizi birebir taklit eden yavrularımız yanlış yetişmesinCanım inanki o anki sinirimi anlatamam ama işte dilini tutan kurtulur keşke tutabilsem