Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hıhhhhh tamam sende burç yorumlarına bak bundan sonra gül abla rüya yorumlasın sende haftalık burç yorumla canım ben akrep eşimde akrep bizi neler bekliyo anlat bakam

2 akrebi ateşli geceler bekler başka ne olsun:)

noldu kiz sisko?

hiiç nolsuun.baktım kim üstüne alınacak diye :))

anam bu kızlar fena haa..

biri kocasını once heveslendırıp sonra yarıyolda bırakıo,bırı adam iltifat edio diye altında pislik arıo..ebuşş elini eteğini çekti zanlımca kocasından..ben deseniz durum içler acısı..didoşun kocasından bahsetmiorum o direk sorgusuz sualsız cennetlık :23:

ay dün akşam neim kocada bi alemdi çok yorgundu uykusu vardı ama ben bırakırmıyım böyle öptüm kokladım bi mutlu göreceniz dedim hoşuna gitti sonra dedim birisi gelse sana sorsa aşkınızı nasıl itiraf edersiniz dese ne dersin dedi o diyoki her akşam eve gidiyom derim dedi e dedim onu herkes yapıyo ama ben ark. hiç eylenmeden hemen geliyom dedi tamam dedim azcıkta oynadım adamla sırnaştım falan tam adam hadi diyecekti ay dedim neyse benim mutfakta işim var dedim gittim garibimin hevesi kursagında kaldı ....:60::60::60::60:

aboooooowwww kizzzz cok kötüsün yaaa. yazik adama. vermicen madem ne oynasiyon :)

slm kizlar gunaydin, bisey sorabilirmiyim ?

hamilelikte dis cekilirmi yada dolgu yapilir mi bilginiz varmi bu konuda?

biri kocasını once heveslendırıp sonra yarıyolda bırakıo,bırı adam iltifat edio diye altında pislik arıo..ebuşş elini eteğini çekti zanlımca kocasından..ben deseniz durum içler acısı..didoşun kocasından bahsetmiorum o direk sorgusuz sualsız cennetlık :23:

oy kız benim kocam çok tatlı ah canımmmmmmmm özledimmmmm

aynen öyle tatlım adamın hali içler acısı
ayda yılda bir görüşür olduk :1::1::1::1:

:9::9::9: valla dogru diyon kiz.
huhuuuuu kizlar ya niye kocalariniza böyle cektiriyonuz kiz? benim kocam sansliymis ya :))

Son düzenleme:
ay kızla etmeyin böyle erkek milleti en çok hamileykn aldatıyor Allah koruun benimki şimdidn doğum sonrası için plan yapıyor kaç gün sonra yapıcaz diye:86:

:9::9::9: valla dogru diyon kiz.
huhuuuuu kizlar ya niye kocalariniza böyle cektiriyonuz kiz? benim kocam sansliymis ya :))

allaaa allaaa sevisi geldi hatunun ..arada söyle barii ..

ay kızla etmeyin böyle erkek milleti en çok hamileykn aldatıyor Allah koruun benimki şimdidn doğum sonrası için plan yapıyor kaç gün sonra yapıcaz diye:86:

ay ben hep onu sevdiğimi sölyüm kiiii çok seviyom aşkım o benim koca bebişim
adam istemiyo napımmm kızına bişey olurmuş korkuyo

ay kız ne fenasın benimki de bu aralar çok yorgun tık yok:60: aslında işime geliyor canım istemiyor hiç ama adamın gözü kaymasın dışarıya diye haftada birde olsa yapıyım bari diyorum:86:

ben varya o kayan gözü oyarım valla sıkar kızım öyle dışardaki kızlara bakacak .............

kalbimiisss dişçi işi sakat canım ya hamılelıkte cumku ıster ıstemez agrı kesıcı yapıyor yada uyusturuyor ..oda bebege zararlı diye biliyorum..

hahahahahahaha :60::60::60:
bunlarin hepsi ayni be. benimkide gecen soruyo nezamandan sonra yasak diye. dedim doktor doguma kadar bile yapabilirsiniz dedi dedim. yok yok dedi ben kocaman karnin olunca korkarim diyo. e sonra diye sordu dedim sonrada en az 6 hafta dinlenmem lazim yani 6 hafta yasak dedim. anaaaaaa ben ozaman düz duvara tirmanirim diyo :9:

aboooooowwww kizzzz cok kötüsün yaaa. yazik adama. vermicen madem ne oynasiyon :)

kzıım her istediginde verirsek olmaz azcık süründürecen ki özlesin başkasına bakmasın kötüdegilim ben çok masumun oda böylelikle ben istedigimde hemen olur diyecek :92::92::92:

Back
X