Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

huu huuuu kıslaaarrr :16: :16:

Güzel günler olsun insallahhh..

Napıosunuz bakalım..

günaydın kuşum hoşgeldin
napalım canım ben kahvaltı ediyom sen ediyon bakim

reglime bir hafta kaldı eğer gecikirse tam eşimin yaşgününde test yaptıracağım..hamile haberini alırsam çokta güzel bir süpriz hazırlayacağım.. aklıma yazdım...

anaaa ne güzel bi tarihe denk gelmiş bee
inş. canım inş. rabbim gönlüne göre verir sana da eşine de süpriz olurr

günaydın kızlarrrrr akşam gittim o yağmurda ıslana ıslana testi yaptırdım sırf sizleri kırmim diye malesef kocaman birrr 0,5 rakamııı. ben biliyodummm ondan o yolları çileyi çekmek istemiyodum. gitmyodum.
ama budan snra kimseyi dinlemicem kusura bakmayın.
neyseeeeee moralim çok bozuk hem bu konuya. şansıma tükürim.
hemde sabah sabah benim gerizekalı şip dudak kardeşim bok var sanki sabahdan heberi vercekya çaldırıp duruyo yolda işe nasıl geldim bilemedim merakdan neyse aradım burdan.
çok sevdiğim bi komşumuz vardı o ölmüş onu haber veriyo sabah sabah.sinirden öldüm işe gelesiye.
kontrum yok biliyo ne çaldırıp duruyon.tansiyon hastasıyım biliyolar hala beni burda tedirgin etmeye devam ediyo.ben çocuklara bişi oldu sanıyom korkuyom gerzek anlamıyo geçen anlattım böyle yapma bak diye yok anlamıyo.
neyse kızlar azcık sakinlim. görüşürüz.

günaydın kuşum hoşgeldin
napalım canım ben kahvaltı ediyom sen ediyon bakim

anaaa ne güzel bi tarihe denk gelmiş bee
inş. canım inş. rabbim gönlüne göre verir sana da eşine de süpriz olurr

kuzucum bende saga sola bakınıyorum ne yesem dıye..iştahım feci açıldı masallah..bu gidişle napıcam bilmiyorum.sen ne yıyorsun bu arada..degısık kahvaltı alternatıflerı arıyorum :56:

günaydın kızlarrrrr akşam gittim o yağmurda ıslana ıslana testi yaptırdım sırf sizleri kırmim diye malesef kocaman birrr 0,5 rakamııı. ben biliyodummm ondan o yolları çileyi çekmek istemiyodum. gitmyodum.
hemde sabah sabah benim gerizekalı şip dudak kardeşim bok var sanki sabahdan heberi vercekya çaldırıp duruyo yolda işe nasıl geldim bilemedim merakdan neyse aradım burdan.
çok sevdiğim bi komşumuz vardı o ölmüş onu haber veriyo sabah sabah.sinirden öldüm işe gelesiye.
kontrum yok biliyo ne çaldırıp duruyon.tansiyon hastasıyım biliyolar hala beni burda tedirgin etmeye devam ediyo.ben çocuklara bişi oldu sanıyom korkuyom gerzek anlamıyo geçen anlattım böyle yapma bak diye yok anlamıyo.

:25: :25: :25: :25:

ama amaaa neden yaaa..bu sefer gercekten cok umutluydum ben..
Allahım hayırlısını versın ınsallah Gülüüm.
bizede cok kızma olur mu..:58:

canımm şimdi kendime kızmaya başladım sana bu kadar ısrar ettim diye
ama en azından acaba demekten kurtuldun ve en kısa zamanda dr gideceksin hemde
lütfen üzülme kuzucum yaa bizide affettt:59::59::59::59::59:

canım benim sağlık olsunda gecikme sebebi ne acaba onu öğrenmek lazımm....

neyse kızlar kendinize kızmayın sorun deil. ben gergin geldim buraya sizede sölemeden edemedim.
göğüsler acımaya başladı enaz 3 güne kalmaz adet gelir gelri gelmez doktora gidicem. doktorda adet ilk 3 günü gel dediydi onu bekliyom.

herkese güneydın
nasılsınız iyimisiniz ben yine yorgunum çünkü dün akşam 8.30 da çıktım sabah yine iş var of of yorgunluk

neyse kızlar kendinize kızmayın sorun deil. ben gergin geldim buraya sizede sölemeden edemedim.
göğüsler acımaya başladı enaz 3 güne kalmaz adet gelir gelri gelmez doktora gidicem. doktorda adet ilk 3 günü gel dediydi onu bekliyom.

canım hayırlısı olsun evet dediğin gibi dr gideceksin en azından
ama lütfen üzülme bu kadar :43::43::43::43:

herkese güneydın
nasılsınız iyimisiniz ben yine yorgunum çünkü dün akşam 8.30 da çıktım sabah yine iş var of of yorgunluk

günaydın canım allah kolaylıklar versin sana da senin işin de çok zor be kardeşim

canım hayırlısı olsun evet dediğin gibi dr gideceksin en azından
ama lütfen üzülme bu kadar :43::43::43::43:

günaydın canım allah kolaylıklar versin sana da senin işin de çok zor be kardeşim

yokyaaaa üzülmyom artıkk ben sildim kafadan artık olmuycak die. takmıycam.

herkese güneydın
günaydın canımmm bilirim bu durumları çalışırken bende böyleysimm... ama hamileyken hiçte çekilmezz... allah kolaylık verisnnn. dikkat et kendine...

yaaa insan bi başsağlığı diler kızlar yaaaa. dünde böle bir sorunumu yazdım kimse bişi demedi bugünde. ölü var diyom yorum yapmıyonuz.bişi yazmıyonuz. ben herkesin derdine bişiler yazmaya çalışıyom. neyse.

Back
X