Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi gördüm yazdıklarını ..appstoredaki uygulama güncellenmicek demek ki![]()
neyse napalım senin dediğini yaptım bende şimdi telefondan normal siteye girdim ama ne bilim uygulaması çok güzeldi iphone daki yaaa
bu böyle olmadı
![]()
Forumları ve yeni açılan konuları çok rahat takip ediyorduk birde acayip pratik bir paneli vardı neyse artık ruhuna el fatihaCanım en azından pc den kurtuldun telden daha rahat geliyor demişsin..
Zamanlada alışırsın valla benim elim nedense hiç uygulamayı indirmeye gitmedi uygulama varkende hiç indirmedim nedense..
Ama nerdeyse herkes uygulama çok iyiydi çok güzeldi diyorlar valla ne kaçırdım acaba merak etmiyorda değilim![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ksikler-talepler.745817/page-42#post-36584507bu bir sorun olarak mı bildirildi ?yani çözülmeye falan mı çalışılıuoy.dediğim gibi biraz uzak kaldım.gerçi biraz bakındım bi açıklamada göremedim![]()
appstore uygulaması güncellensin ne olur(( sırf kk için kocamanın dizüstünü esir aldım :)) telefondan kk ya girmek süperdi umarım en kısa sürede olur ..gerçi kazen bey açıklamıştı hepsi hallolucak biraz zaman lütfen falan gibi bişeyler umarım hallolur ben telefondan girmeyi çok özledim ve çok pratikti
![]()