mrb arkadaşlar, ateşinizi dil altındanmı ölçüyorsunz yoksa koltuk altından mı? ben biraz önce ölçtüm koltuk altından 35.3 çıktı, dil altından ise 36.7... hangisi doğru olan, aslında sabah ölçmek ama nereden?
mrb arkadaşlar, ateşinizi dil altındanmı ölçüyorsunz yoksa koltuk altından mı? ben biraz önce ölçtüm koltuk altından 35.3 çıktı, dil altından ise 36.7... hangisi doğru olan, aslında sabah ölçmek ama nereden?
yok canım 37 ve üssü ama 36.9 sınır değertam 37 mi çıkmalı?
şimdi dayanamadım bende ölçtüm bilmem belki erken davrandım ama 37.1 çıktı ?
hoşgeldin canım ne zamandır girmedin adet olmadın daha demi kaç gün gecikti test yaptınmı
canım ben göztepede oturuorum sen manisa galiba ?
:roflol:
aaaaaa ama sende ne ateşli kadın çıktın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi benim yüksek çıktı diye seviniyordum sabahta yaptın aynısını yaaaa :roflol:
canım ben sana sebebini söyleyim ama aramızda kalsın ben eşimle malesef cinsel perhizdeyim fitil kullanıyorum ya ondan heralde:roflol::roflol:
kızlar şimdi dil altından ölçtüm 37.4 çıktı kafamçokkarıştı
ben sabah akşam ölçerim artık. can sıkıntısına birebir kaydirigubbakcemile3
özgürgökdeniz58 azönce girmişti çıktı galiba listenin en başındaydı o bari haber verseydi ne oldu bitti diye yaaaalmaz:
anladım canım belliydi zaten başına vurmuş artık sabah çok güldürdün ya bizi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee neydim öyle kasıtlı istesem yapamazdım heralde ama farkettin mi kızcağız benle sohbete geçer geçmez arkasına bakmadan kaçtı gitti
hani evlimisin bi bakım dediğim
arkadaşlar malesef 13 de olması gereken hastalığım bir hafta öne geldi,olmuyorrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?