canım benimde bu ay ilk defa olmuştu kızlar belki yerleşme kanamasıdır demişlerdi ama 1 - 2 saat sonra adet oldum ama sen olmayabilirsin tabi herkesin farklı olabilir
inşallah sen olmazsın hamişlerden gelen olursa onlara soralım olumunekankayizsmile
kızlar sabah bunu yazdım bide eklama yapıyim,iç çamaşırımı deiştirdim wc ye gidip geldim peçeteyle sildim bişey yoktu sonra 2 saniye sonra iç çamaşırıma yine busefer çok az akmtı,ve daha sonra bu saate kadarda bişey olmadıı...nedir sizce canlarımmm..bekliyorum cevaplarınızıboshayallersmile
kızlar sabah bunu yazdım bide eklama yapıyim,iç çamaşırımı deiştirdim wc ye gidip geldim peçeteyle sildim bişey yoktu sonra 2 saniye sonra iç çamaşırıma yine busefer çok az akmtı,ve daha sonra bu saate kadarda bişey olmadıı...nedir sizce canlarımmm..bekliyorum cevaplarınızıboshayallersmile
tabiki canım, gerçi daha 3.5 haftalık falan kese görünürmü bilemiyorum bilmiyorumkismile
selam kızlar nasılsınızzz,
sabah doktora gittim kan verdim 2 buçukta sonuçları almaya gitcem bide ultrasona gircem bakalım kesecik görünüyomu :CüvCüv:
canım yumurtlama günleriyse çatlama kanaması olabilir eğer yumurtlama günleri baya geçtiyse yani bir hafta falan inşallah öyledir yerleşme kanaması olabilir
regl tarihin ne zaman canım?
hoşgeldin canım ay ne güzel ya inşallah görürsün keseyi canım
canım umarım hamilesindir,kese görünebiliyor döllenmeye bağlı o durum
ama adetin yeni bitmiş daha acaba yumurtlama dönemi olabilirmiki bugün kaçıncı günün senin?
yok cnm ya sanmam adetim yeni bitti çünkü,21.de bitti.22.si aşk günüm,kaydirigubbakcemile3 bu kahverengi akıntıda dün gece oldu..boshayallersmile
amin canım güzel duaların için kız valla sende mi düşük yaptın burda neredeyse herkes iilkini düşük yapmış
canım sen nezamn düşük yptın kaç ay ara verdin
canım ben ilk bebeğimi aldırdım hiç sorun yoktu 7,5 haftalıktı mafoldumben ve vicdan azabı bana yettı sonra 2 düşüğüm oldu en sonucusu 9 ay önce umarım bu tutar tabi hayırlısı ise tutsun o kadar eminim ki buradaki anneler dünyanın en iyi en mükemmel anneleri olacaklar çünkü bakıyorumda birçogumuzun ha deyince olmuyo,olunca da tutmuyor
evet yerleşme kanaması için çoook erken ama yine yumurtlama dönemin olabilir bence bugünü değerlendir canım ne olur ne olmaz sen hiç şans falan verme
evet tatlım bugünü değerlendiricem zaten.
hafta sonu misafirlerim var....
ama belkide yapmam bu eşlerin bu aralar menopoz günleri galibaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?