Yanma hissi aylardır var bende ara ara oluyor sürekli değil test yapılmıştı ama bişey çıkmadı bende araştırdığımda kistde yapıyormuş yanma fakat bana kültür tahlili yapılmadı bazılarınınki kültürde çıkıyormuş.
günaydın kızlaaaar nasılsınız? opuyorumnanaktan
Tam tersi çok fazla oldum bu ay.
canım günaydın nasıl gidiyor olumunekankayizsmile
canım ikinizde alışırsınız bu duruma ah bizde hamiş olsakda yaşasak bu durumları
sen moralini hep yüksek tutbebiş yapıyo bunları öyle düşün tatlım
kızlar günayddddıııııınnnnnn ben geldim yeni uyandım valla çok yorgunum her yerim ağrıyor dün düğünden 00:30 da geldik çok yorgunum kızlar yaaaaa bugünde gün var oraya gidicem sizlerden ne haber hiç geçmişi okumadım bu sefer siz anlatın var mı gelişme hamile falan :ecrin_bebek:
valla hamile olduğumu öğrenene kadar bende öle düşünürdüm ama işin içine girince pekte öyle olmuyo ama napalım kaderde buda varmış önemli olan bebeğim başka kimse umrumda değil.
cnm benim umarım bu ay seninde güzel haberini alır mutluluğumuza mutluluk katarız :CüvCüv:
valla öyle canım napıyım evde canım sıkılıyor bugünde arkadaş günü var ya size bişey söylicem kızlar dün düğünde midem çok ağrıdı ilk hamileliğimdede öğrenmeden önce hep ağrıyordu midem acaba hamile olabilir miyim diye dün ilk kez ciddi anlamda şüpelendim bide gece rüyamda kız bebek emziriyordum acaba ne demek
valla ii diyelim ii olalımhamile bir bayan olarak benim içinde bulunmam gereken ruhsal duruma eşimin girmesinden ötürü biraz şaşkınlık içindeyim başkada bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?