bunu duyduğuma sevindim bende şimdi kullanmayı kafaya koydum bakalım
hangi günlerde denedin sen canım benim adet şaştı ya şimdi hala tık yok nezamanları test edebilirim ziyan ederim diyorum kendi kendime
tşk ederim darısı sizlerehemen tuttu diyosun yanıı ee super hayırlı olsun :))
kaydirigubbakcemile5kızlar ymurtlama gununuzu gosteren bır tablo var bunu ındırın bana cok faydası oldu. dnemekten zarar gelmez degılmı?
Advanced Woman Calender aynen bu sekılde gogole yazın ve ındırın. turkce secenegıde var. kızcocuk erkekcocuk tarıhıde verıyor. yumurtlama gununu herseyı yazıyor.
bılmenız gereken tek sey son adet tarıhınız.
canım benim ya ne güzel ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYINASİP ETSİNcanım belırtıler herkeste farklıdır benımkınde sankı adet olucakmısım gıbı karnımda agrı bel agrısı mıdemde agrı ıdrarımda koku oldu.
ben daha yenı hamıleyım cnm. teshısı bugun test yapıp kendım koydum.
dr lara gore son adet tarıhınden ıtıbaren hesaplarsak 3 temmuzda 1 aylık hamiş olucam kıslarrrrr :lepi:
bayanssulusmileevhan senın gunun gectımı cnm ne durumdasın
sositosositoıyı tatıller sbr tatılın tadını cıkar unutma bol bol egzersız
teşekkür ederim canım yüzerek spor yapmayı düşünüyorum denizden hiiiiç çıkmamak niyetim kaydirigubbakcemile3
ohhh ne ka güzel benim yerimede yüz tatlımmmm,bol eğlenceler diliyorum sana .
ay ne güzel yaaa :Saruboceq: sana bişey sorucam eğer hamileysem internetten hesapladım 3 hafta 1 günlük hamileyim sence belirtiler başlar mı senin ne zaman başladı bilmiyorumkismilecanım belırtıler herkeste farklıdır benımkınde sankı adet olucakmısım gıbı karnımda agrı bel agrısı mıdemde agrı ıdrarımda koku oldu.
ben daha yenı hamıleyım cnm. teshısı bugun test yapıp kendım koydum.
dr lara gore son adet tarıhınden ıtıbaren hesaplarsak 3 temmuzda 1 aylık hamiş olucam kıslarrrrr :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?