şeker hastalığı günümüzn vebası ya kilo problemi var mı zayıf mı?
slm kızlaaar
hoş geldin canım naber nasıl gidiyor
bi topik gördüm eğlenceli gözüküo kayınvalidesini cok sevenler :)
iyiyim cnm giremedim 2gündür never neyok görüşmeyeli
bildiğin gibi canım özelde yazdığım gibi bekliyorum herhalde kendiliğimden adet olmayacam kesin farlutal kullanmak zorunda kalacam belli
sana ikinci attığım msjda okudunmu buradada yayınladım gerçe
neyse kızlar size doyum olmuyor geç olmadan ben ev temizliğine girişeyim çoookta sıcak pc açık ara ara bakıp takip ediyorum yinede
eminim herkes çekiştiriyordur kaynanasını benim dedemin hep bi sözü vardır kaynanın en iyisi bile sevilmez
benimkide yarın gelecek daha evi bile temizlemedim sıcaktan bunlıyor insan
senede 2-3 kere ancak gelir sanki yabancının evi eşimde kızdı siz gelmezseniz bizde gelmiyoruz diye neymiş çok kötü davranıyormuşuz
yaptığımızda şu: kayınvalidem aşırı kapalıı geliyor kan ter içinde küçücük misafir wcye giriyor alaturka orada yıkanıp abdest almaya uğraşıyor en son kızdım anne gir duşa zaten hastasın bacakların şiş ağrıyor kaldıramıyorsun rahat rahat büyük wcye git yıkan geniş yer alafranga wc korkma yeni temizledim pis değil dedim
bi alemler hiç uyuşmuyoruz hiiiiç çok geri düşünceliler görümcemin 3 çocuğu eşi eve para bırakmaz doğru düzgün yiyecekleri giyecekleri yok kız çalışmak istiyor annesi kız kısmı çalışmaz evinde otur diyor
ama bana gelince çalışıp kocanın dükkanına destek çık diyor akannehir
2,mesajı görmedim ben cnm görünmüoakannehir sende bendensin ozamn canım biz kendiliğinden adet olamıcaz mı yaaabilmiyorumkismile başlamadan önce test yap ama mutlaka
hepsi aynı cnm benmde adım antalyaylı gelin ankarada görmemişler pek kapalılar ben acığım die problem ediyorlar kocam memnun ama allahtan bizde cok yakın deiliz ayda yılda bir görüşrüüz peki şeker rahatsızlığının bebek için sorunu olacakmıymıs onu sordunuz mu?
ceyliin sen napıosun cnm kan sonucun negatif çıkmışsanırımhayırlısı olsun sıkma canını erken yapmıştın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?