birazdaha iyiyim kızlar bunu söylemek için gireyim dedim canım onu mehtapa söylesene şu sıralar o ilgileniyo ona devrettim yani hastayım ya o bakımdan şimdi yemek zamanı tekrar hepinizin miraç kandili kutlu olsun rabbim önce sağlık sonra tüm dualarımızı kabul etsin inşallah amin:Saruboceq: hadi iyi akşamlar herkese
arkadaşlar bu akşam kılınacak onikli rekatlık namaz var..haber edeyim hatırlatayım dedim...isterseniz ayrıntılı olarak da açıklama yazayım bilmeyenler için
birazdaha iyiyim kızlar bunu söylemek için gireyim dedim canım onu mehtapa söylesene şu sıralar o ilgileniyo ona devrettim yani hastayım ya o bakımdan şimdi yemek zamanı tekrar hepinizin miraç kandili kutlu olsun rabbim önce sağlık sonra tüm dualarımızı kabul etsin inşallah amin:Saruboceq: hadi iyi akşamlar herkese
sağol canım benim senin de mübarek olsun miracın.dualarda buluşalım inşaallah,bu gece oniki rekatlık namaz var,unutmayalım inşaallah..mükafatı çoooook...
kızlar bişiy sorucam bende hiç belirti yok sadece bazen adet ağrısına benzer ağılarım oluyor ama bir süre sonra geçiyor sizce hamilelik belirtisi lmasada hamile olma ihtimalim var mı ya şimdiden umutsuzluğa kapıldım