kafama takmıyorum canım başka şeyler de oldu ama işte her şey anlatılmıyor ama hamiş olsam bile bebişi isteyip istemediğime emin değilim yanii o kadar tartıştık kavga ettik hiç bişey olmamış gibi sabaha karşı sarılıyor çevremde kimsem yok dertleşebileceğim hayır ailesi yanlış anlayacak kendilerini istemiyor muşum gibi oluyor yaa gelir gelmez tartışmalarımız başlıyor halbuki çok severim kendilerini onlarda beni çok severler ama eşim beni yanlış tanıtıyor işte kayınım var yanımızda her şeye tanık oluyor ve anlayacağın gerçekten zor durumdayımm :2::2::2:
canım böyle düşünme her evde olur böyle şeyler düzelir..evet aslında eşin düşünmesi lazım onların yanında daha özenli olmanız gerek bide uzaklar ve arada bir geliyolarsa sizin gerçekten böyle oldunugnzu sanarlar..genelde eşler ailesi tarafında birileri gelince dediğin gibi şımarıolar sen eşinle bunu sakince konuş ve deidigim gibi olayı büyütmeyin bak bebek düşünüosunuz isteyip istememek durumuna getirmeyin derim
canım kardeşi geldiği gün beraber dışarı çıktılar ve bana sende gelmek istermisin diye sormadı konuştuk anlaştık ama dün yaptıklarından sonra kalbim kırıldı bir kere zor tamir olur gibime geliyor işi zor anlayacağın amannnn neyse sabah sabah başladım seninde canını sıktım boşver sen beni yaaaa
o 2gün sonra pişman olur gelir yanına cnm..olur mu cnm boşverilirmi burda konuşunca rahatlıo insan valla iyiki varmış bu site diorum bazen
kızlaar benim kahverengi kanamam oluo 3gündür adet mi gelcek yoksa yerleşme kanaması olabilir mi
inş.cnm ben de adet göremiodumya 1,5aydır, 3 gün önce bi baktım leke gelio adet oluorum die sevindim(adet olamayınca da seviniorum artık adet göremeyince öle oluo:kedi:)ama 3gündür hala leke kan gelmedi bi türlü anlamadım noluohadi bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır canım ya ne güzel olur
ayyy kızlar hiç sormayın valla biz kadınların erkeklerden çektiği nedir yaaa hiç bişey olamamış gibi sabaha karşı sarıldı kucakladı sınavı vardı bu gün öptü ben gidiyorum dedi bende iyi dedim hiç umursamadım valla azıcık burnu sürtülsün bakalım yaa annemlere anlatsam çok seviyorlar ve eşime bakış açıları hemen değişecek anlatamıyorum o yüzden ama benim gözümden düştü eeee beni boşverin sizler nasılsınız sanırım benim kırmızılar geliyor kıslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?