Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cnm benim umudunu hiç kırılmasın kazaya uğrayanlarında 1 kerede oluyo,yeterki rabbim versin.

tadını çıkar kafana takma ne zaman kafana takmadın olursa olur olmazsa olmaz dedin o an geliyo bebiş benimde ikinci ay denememde gelmişti bebişim göğüslerim acıyodu bide gazım vardı sende bunun gibi belirtiler varmı???

inşallah olurda hani bu ay olmazsa olmadı de ve bidahaki ayda aynı heyecanı yaşa hayatımızda yaşayabileceğimiz heyecanların en güzeli bu heyecanlar valla aslında kıymetini bilmeliyiz ben şimdi beklemek zorundayım yaa o günlerin kıymetini yeni anladım

çok saol cnm benim çok iyi dileklerde bulunuyorsun,bütün iyi dilekler beraber olsun inş.kaydirigubbakcemile5

amin canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum erkenden nette olurum testi yapınca hemen haber ver tabi önce babasına söylemek istersen ayrı kaydirigubbakcemile3

haklısın canım Allah tüm isteyipte bekleyenlere versin
aynı belirtiler bendede var canım

ay kıss valla hamişmisin nee benimde adetime daha varken göğüslerim ağrıyodu ve sağ kasığımda baskı hissediyodum hadi hayırlısı tabii bu belirtileri yaşasam bende heyecanlanırdım senin gibi ama kan testinde çıkabilir bak valla eminsen kendinden kan testi yaptır ilişkiden 1 hafta sonra çıkar diye biliyorum kan testş sonucu

canım inşallah bak bende iyice heyecanlandım şimdi kaydirigubbakcemile3 ama negatif çıkar diye korkuyorum beklesem mi ki benim regli hiç gecikmez saatine kadar bilirim acaba 1 gün geçsin 23 ündemi yapsam testi birde bende bu ağrılar regliden 1 hafta önce başlardı ama şimdi 2 haftadır çekiyorum

malisax senin ne gibi belirtilerin var???? adetine kaç gün varr ??

cnm benim belirtilerim şunlar ara ara mide bulantısı,çok iştahım yerinde olan biriyim ama iştahım kesildi,sıcak çok basıyo terlemem artı,kasık ağrıları ve bel ağrıları başta gidiyo tabi,ve aşırı derecede halsizlik ve uyku hali,bide çok sakinim bağırmak sinirlenmek gelmiyo içimden,akıntımda çok tabi sanki şimdi adet oldum derecesinde yani.kaydirigubbakcemile3

evte yaaa canım bak benimde çok uykum geliyodu elimi kaşldıracak dermanım yoktu normalde eşimin isteklerine koşardım hamişken yaaa sen yap demeye başlamıştım valla sende hamiş olabilirsin şüphelenmende haklısın

ayy doğru bak bendede halsizlik var ve bir uyku bastırıyor ki sorma

dimi ama hadi bakalım cnm ya hayırlısı inş.gece oldu namazdan sonra yapmayı düşünüyorum kimse uyanmadan.kaydirigubbakcemile3

dimi ama hadi bakalım cnm ya hayırlısı inş.gece oldu namazdan sonra yapmayı düşünüyorum kimse uyanmadan.kaydirigubbakcemile3

bak şimdi oldumu ya ben sabahı nasıl bekliycem kaydirigubbakcemile3 inşallah hayırlısı canım herşey gönlünce olur inşallah

ayy doğru bak bendede halsizlik var ve bir uyku bastırıyor ki sorma

canım valla seni yerinde olsam hemen googleden kan testi ne zaman tam sonuç verir yazardım eğer 1 hafta yazıyasa ki öyle diye biliyorum hemen giderf kan testi yaptırıdım sonuç pozitifse zaten sorun olmazdı ama eğer negatifse üzülmem ve diğer ay kocişi bulduğum yerde yakalar ve denemelere devam ederdim varsa var yoksa yoktur zaten derdim en azından önce sonucu öğrenirdim hem zten ilk denemeye daha önümde çok gün var der ve denemeye devam ederdim am tabii sen ben değilsin seni tanımıyorum eğer çoook büyük hayal kırıklığı düşünüyosan adetin geçsin ama bu süredede sanki hamile gibi davran iş yapma iyi beslen

yalnız bende sabır yoktur ama bu durumdada sabırlı çıktım bende şaşıyorum perşembe günü olmam lazım

seninde iyi haberlerini alırız ozaman cnm,vallahi oğlumu bile yıkayamıyorum bu aralar az öncede eşim yıkadı,hiç halim yok yani,kasıklarımın ağrısıda beni çok rahatsız ediyo

canım saol iyi dileklerin için sende yorma kendini dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…