canım daha çok yeni ilk defa bu ay başladık biliyorum daha erken hemen olmayabilir ama bi umut işte çocuk istiyorum dediğim andan beri içim nasıl pır pır anlatamam şimdi olmazsa elbet zamanı gelince olur ama dedim ya belki kaydirigubbakcemile3
canım daha çok yeni ilk defa bu ay başladık biliyorum daha erken hemen olmayabilir ama bi umut işte çocuk istiyorum dediğim andan beri içim nasıl pır pır anlatamam şimdi olmazsa elbet zamanı gelince olur ama dedim ya belki kaydirigubbakcemile3
çok saol cnm benim çok iyi dileklerde bulunuyorsun,bütün iyi dilekler beraber olsun inş.kaydirigubbakcemile5
tadını çıkar kafana takma ne zaman kafana takmadın olursa olur olmazsa olmaz dedin o an geliyo bebiş benimde ikinci ay denememde gelmişti bebişim göğüslerim acıyodu bide gazım vardı sende bunun gibi belirtiler varmı???
inşallah olurda hani bu ay olmazsa olmadı de ve bidahaki ayda aynı heyecanı yaşa hayatımızda yaşayabileceğimiz heyecanların en güzeli bu heyecanlar valla aslında kıymetini bilmeliyiz ben şimdi beklemek zorundayım yaa o günlerin kıymetini yeni anladım
canım karnımda ağrı kasıklarımda sanki bıçak saplanıyormuş gibi ağrı,göğüslerim şiş ve ağrıyor,ateş basıyor çok terliyorum öncede hiç terlemezdim oysa,birde iştah falan kalmadı böyle işte acaba psikolojik mi bilmiyorum ama
ay kıss valla hamişmisin nee benimde adetime daha varken göğüslerim ağrıyodu ve sağ kasığımda baskı hissediyodum hadi hayırlısı tabii bu belirtileri yaşasam bende heyecanlanırdım senin gibi ama kan testinde çıkabilir bak valla eminsen kendinden kan testi yaptır ilişkiden 1 hafta sonra çıkar diye biliyorum kan testş sonucu
malisax senin ne gibi belirtilerin var???? adetine kaç gün varr ??
slm kızlar nasılsınız???ayy bi benmi sabırla bekliyorum
slm kızlar nasılsınız???ayy bi benmi sabırla bekliyorum
cnm benim belirtilerim şunlar ara ara mide bulantısı,çok iştahım yerinde olan biriyim ama iştahım kesildi,sıcak çok basıyo terlemem artı,kasık ağrıları ve bel ağrıları başta gidiyo tabi,ve aşırı derecede halsizlik ve uyku hali,bide çok sakinim bağırmak sinirlenmek gelmiyo içimden,akıntımda çok tabi sanki şimdi adet oldum derecesinde yani.kaydirigubbakcemile3
cnm benim belirtilerim şunlar ara ara mide bulantısı,çok iştahım yerinde olan biriyim ama iştahım kesildi,sıcak çok basıyo terlemem artı,kasık ağrıları ve bel ağrıları başta gidiyo tabi,ve aşırı derecede halsizlik ve uyku hali,bide çok sakinim bağırmak sinirlenmek gelmiyo içimden,akıntımda çok tabi sanki şimdi adet oldum derecesinde yani.kaydirigubbakcemile3
evte yaaa canım bak benimde çok uykum geliyodu elimi kaşldıracak dermanım yoktu normalde eşimin isteklerine koşardım hamişken yaaa sen yap demeye başlamıştım valla sende hamiş olabilirsin şüphelenmende haklısın
ayy doğru bak bendede halsizlik var ve bir uyku bastırıyor ki sorma
dimi ama hadi bakalım cnm ya hayırlısı inş.gece oldu namazdan sonra yapmayı düşünüyorum kimse uyanmadan.kaydirigubbakcemile3
canım inşallah bak bende iyice heyecanlandım şimdi kaydirigubbakcemile3 ama negatif çıkar diye korkuyorum beklesem mi ki benim regli hiç gecikmez saatine kadar bilirim acaba 1 gün geçsin 23 ündemi yapsam testi birde bende bu ağrılar regliden 1 hafta önce başlardı ama şimdi 2 haftadır çekiyorum
ayy doğru bak bendede halsizlik var ve bir uyku bastırıyor ki sorma
seninde iyi haberlerini alırız ozaman cnm,vallahi oğlumu bile yıkayamıyorum bu aralar az öncede eşim yıkadı,hiç halim yok yani,kasıklarımın ağrısıda beni çok rahatsız ediyo
dimi ama hadi bakalım cnm ya hayırlısı inş.gece oldu namazdan sonra yapmayı düşünüyorum kimse uyanmadan.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?