iyiyim canım sen nasılsın
heyecanlıyım canım doktora gitcem 1 saat sonra bebeği görcem.:teytey:
Eeeee ne yapacaksın peki karar verdinmi bende test var ama yapmıcam bekliyorum işte
evet canım duydum ama biraz geç yazıyorum malum iş yerindeyimnihayet duydun galiba sesimi mehtapcım sizlere sesleniyorum burdan nasılsın cnm,bende hazırlık yapıyorum cumartesi samsun yolcusuyum kısmetse inş.
evet canım ben yaşadım arkadaşlar biliyor d.k. hapını mayısın sonunda kestim ondan beride regl olamadım bebişte yok şimdi adet söktürücü kullanıyorumya kızlar reglim 6 gün geçti.Sabah test yuaptım negatifti.Bunu yaşayan oldumu?
Öğleden sonra kan vercem
mehtapppp hoşgeldin canım ..nasılsın
hoşgeldin evhan naber nasılsın varmı bi gelişme
yok gülüm ya deliricem adet belirtileride yok bilmiyom ki kızlar bi belirtilerimi yazayım size
2 gündür sürekli uyku hali
yorgunluk ve halsizlik
gaz sancısı
karın ağrısı
nadiren kasıkda ağrı
meme ucu acıması ateş basma bazende üşüme 2 gün kaldı buarada adetime
kaç dakikadır sayfa bi türlü açılmadı giremedim kızlar sizdede sorun varmı?
ateşini ölçtünmü canım yüksekmi? ayyy inşallah bebiştir yaaaa eyvahedigeldismileyok gülüm ya deliricem adet belirtileride yok bilmiyom ki kızlar bi belirtilerimi yazayım size
2 gündür sürekli uyku hali
yorgunluk ve halsizlik
gaz sancısı
karın ağrısı
nadiren kasıkda ağrı
meme ucu acıması ateş basma bazende üşüme 2 gün kaldı buarada adetime
Selam kızlar sitede sorun oldu giremedim,yarın için randevu aldım ben napıcam şimdi ne diycem doktora bir sürü sorunum var hangi birini söyliyim kağıda yazıyorum soracaklarımı ama önce bebek düşündüğümümü söyliyim bana yardımcı olun lütfen.
hamilelik belirtisi bunlar.inşallah hamilesindir.:saruboceq::saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?