Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bence ikimizde hamileyiz canım! hadi hayırlı olsun! topik canlanın hamileler burda :roflol:

100. sayfaya ilk kim yazarsa 3. hamile o olacak bence
birazda burda çalışın bakalımkaydirigubbakcemile

yok canim ondan demedim nie sen belkide hamilesin:Saruboceq: günümüzede yapiyozda biraz vakit gecsinde öyle yapalim diom yani hemen sonuc alamiyoz baksana belirsizlikte yasiyoz

sen artık mayıs 20 gibi yaparsın bir sonraki testi:roflol: öldürürsün bizideklava:

öldüm bittim bugün gülmekten beeen geberdim hatta çizgilerim artacak yahu!:roflol::roflol:

şaka yaptım ya benim sadece bacağım kasılıyo reglide olmadım sizden kopya çektim öğrencilikten nalışkanlık kalmış kopye görünce dayanamıyorumkaydirigubbakcemile3

bende kopya cektım ama ole gcrmedım kızm duzenledım ben usta kopyacıyım ozamnkaydirigubbakcemile3

sağ kasıkda batma, zonklama
karın ağrısı, batma
mide ağrısı
baş dönmesi
çok uyku hali
ani sinir ve mutlu hal
çok akıntı

erenhava,call,heoz çaldım sizden..

he ya:roflol: eskiden testmi varmis nasi ögreniyolarsa bend eöyle ögrencem bu gidisleklava:

kurbağa yakala bi tane üstüne işeee eğer diken diken olursa sırtı hamilesin olmazsa değ.ilsin yada bir bez poşet arpa yap bir bez poşet buğday he sabah düzenli işeee yeşerirse hamilesin yeşermezse değilsin:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…