Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ılk akla gelen periyodik adet düzenindeki değişikliktir. Adet kanamanız beklediğiniz tarihte gelmiyorsa, hamilelik belirtileri olabileceği düşünülür. Genel olarak doğrudur ancak farklı belirtileri de keşfedebilirsiniz.
. Adet periyodu değişebilir, beklenilen süreden sonra gelebilir.
. Her zaman alışageldiğiniz adet kanamalarınızda bir farklılık oluşabilir. Miktarında, zamanında, her adet döneminde ya da öncesinde oluşan sancı, dolgunluk vb belirtileriniz değişebilir.
. Göğüsleriniz de ipucu verebilir. Memelerinizde hissettiğiniz dolgunluk, hassasiyet, meme uzunda koyulaşma, meme başında karıncalanma hissi duyabilirsiniz.
. Karnınızın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet gibi farklılıklar oluşabilir.
. Bulantı ve bazen kusma görülebilir.
. Kendinizi yorgun hissedebilir, daha çok uyumak isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra baş dönmesi görülebilir.
. Sık sık idrara çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.
. Vajina salgılarınız artabilir.
Vücudunuzda hissettiğiniz bu değişiklikler muhtemel bir gebeliğin habercisidir. Ancak , hamile miyim, sorusunun kesin cevabı değildir. Çünkü bazı hastalıklar da aynı belirtileri verebilir. Bu sorunun cevabını kesin olarak öğrenmeniz için bazı testler yaptırılabilir ve ultrasonografi ile gözlemleyebilirsiniz.

kızlar farkındamısınz yenı arkadşlar hamıle kalıo bıdıkta yenıydı gırdıgınde elıfte yenı bız eskılerde iş yok

aha 1000. sayfaya ben yazdım vallaaaaaaaaaaaaaaa:lepi::lepi:

oley oley ariva arivaaaaaaaaaaaaaaa:lepi:

sigara içmeye gitmiştim geldim yazdıklarınızı okudum bir yazayım dedim aha bi baktım 1000. diyo kesin hamileyim benbayanssulusmilezemuszemusopuyorumnanaktan

sen sigarayi ic namazi salla oh ne ala cok ayip sonra 1000 e yazim hamileyim klava: klava: klava: senin yerini benmi alcam ne oklava elimden düsmüyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…