Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bugunu.atlatım.yrn.bende.test.yaptrcam.bukadar.sabr.yeetr.şimdi.gtcm.de.ablm.bırakmıyo.evde.olsamh.hemen.gıderdım.caallcenter.kız.yaptrmmı

12 suabt canım eylülden beri istiyozz temmuzda evlendim düşükk oldu eylülde ondan berii yaniiiiiiii

Allahım hayırlısını versin inş: beraber ilerliycez: yavuzda temmuzda evlendi bende: üç kişi olduk: yavuzla benim regyli günlerim hemen hemen aynı: ikimizde aynı anda hamile kalcaz galiba: sende bize katıldın : hayırlı bakalım.

bugunu.atlatım.yrn.bende.test.yaptrcam.bukadar.sabr.yeetr.şimdi.gtcm.de.ablm.bırakmıyo.evde.olsamh.hemen.gıderdım.caallcenter.kız.yaptrmmı

f klavyemi kullanıyo niye böyle noktalı virgüllü yazdıkların: ya tabiki yap: bebişin geliyo senin galiba canım: bugün nasıl hissediyorsun kendini? mektubumda girmedi hiçbilmiyorumkismile

kızlarrr hafta başı güzel haberler verelimmm melikecim sende kaçırma günleri yetiş bizeeee
*************************************************************************************************************************

melike_ecesuu kullanıcısından alıntı
12 suabt canım eylülden beri istiyozz temmuzda evlendim düşükk oldu eylülde ondan berii yaniiiiiiii

CallCenter kullanıcısından alıntı Allahım hayırlısını versin inş: beraber ilerliycez: yavuzda temmuzda evlendi bende: üç kişi oldum: yavuzla benim regyli günlerim hemen hemen aynı: ikimizde aynı anda hamile kalcaz galiba.

yok.canm.ya.ara.tuşu.bozuk.klavyenın.ondan.ben.bugun.adepte.olamadım.pek.evde.deılm.ya..aynıyım.akşmları.kasıklarm.arıyo.başkada.bışe.yok

Ben uzun zaman bebek düşünememiştim evliliğimdeki sorunlardan dolayı iyice oturtmadan çocuk yapmam demiştim tam karar verdiğimdede çocuğum olmamıştı 10 yıl öyle geçti...

yaa kızlar benimde karnımda garip bişeyler oluyor kasıklarım uyuşuk gibi bacaklarım ağrıyor ayy neoluyor banaaa

tılsım anlatsana ne zaman regyli olman gerekiyor?
bir değişiklik varmı sende ruhsal yada fiziksel*
göğüslerde,karında,belde , kasıkta ağrılar;şişlikler ?

yok.canm.ya.ara.tuşu.bozuk.klavyenın.ondan.ben.bugun.adepte.olamadım.pek.evde.deılm.ya..aynıyım.akşmları.kasıklarm.arıyo.başkada.bışe.yok

belin böyle birden bıçak saplanır gibi oldumu hiç: bu çok net hamilelik belirtisi: ben ilişkiye girdikten sonra bi belim ağrıdı ogün bugündür sürekli diyorum belim belim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…