- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.001
belin böyle birden bıçak saplanır gibi oldumu hiç: bu çok net hamilelik belirtisi: ben ilişkiye girdikten sonra bi belim ağrıdı ogün bugündür sürekli diyorum belim belim diye..
Allahım hayırlısını versin inş: beraber ilerliycez: yavuzda temmuzda evlendi bende: üç kişi olduk: yavuzla benim regyli günlerim hemen hemen aynı: ikimizde aynı anda hamile kalcaz galiba: sende bize katıldın : hayırlı bakalım.
Benim ikinci evliliğim 1.5 yıl oldu.Son adet tarihim 3 şubat, sanırım yumurtlama günlerimdeyim.
hamılekalıpta.duşuk.yapanlarda.ben.melıke.tılsım.ozamn
kızlarrr hafta başı güzel haberler verelimmm melikecim sende kaçırma günleri yetiş bizeeee
*************************************************************************************************************************
melike_ecesuu kullanıcısından alıntı
12 suabt canım eylülden beri istiyozz temmuzda evlendim düşükk oldu eylülde ondan berii yaniiiiiiii
CallCenter kullanıcısından alıntı Allahım hayırlısını versin inş: beraber ilerliycez: yavuzda temmuzda evlendi bende: üç kişi oldum: yavuzla benim regyli günlerim hemen hemen aynı: ikimizde aynı anda hamile kalcaz galiba.
evet canım temmuzda evlendim eylülde düşük yaptımmmm
gecmiş.olsun.canım
kızlarrr hafta başı güzel haberler verelimmm melikecim sende kaçırma günleri yetiş bizeeee
*************************************************************************************************************************
Allahım inş herkes güzel güzel haberler verir Ana annemizi henüz seçemedik..
benim eşimde boşnak eskiden kahve içerdi evlendikten sonra içmemeye başladı fındık fıstıklada pek arası yok zorlarsam bindebir yer ahh şu erkekler yokmu ağızlarına kadar uzatıyoruz azıcık onlarda bize baksaya sanki tek taraflı oluyor herşeyy tek başımızamı yapıcaz bebişi.benimkide karnımı tutuyor bebişim annesi dyr dün akşam yoksa üzülme ama diyorum olsun sende benim bebişimsin dyr
Allahım inş herkes güzel güzel haberler verir Ana annemizi henüz seçemedik..
ana annesi mi o ne olucakkkiiii uf ne diyosun anlamıyorumki canımmm
bazen.adet.olmadan.once.ağrır.ya.ole.ağrıyo
saol bitanem bende adte düzensizligi vardı hatta sütte cıktı o kuru şimdi adetim ilk defa bu ay düzenli oldum 10 arlık 12 ocak 12 subat sizce yumurtlama günüm hangi günnnn
melıke-25/02--02/03.arası.gun.aşırı.bırlıkte.olun.
ana annesi mi o ne olucakkkiiii uf ne diyosun anlamıyorumki canımmm
bu topikte henüz amile olan yok: ilk hamileyi ana anne seçerek onun ana bilgilerinden yararlanmaya çalışcaz: herkes normal yada psikolojik bazı belirtiler yaşıyorya onları dikkate alıcaz.
Eşim hiç kahve içmez:1no2:ozamn.başla.hemen.gun.aşırı.devam.et.bırde.eşine.ilişkıden.bı.saat.önce.turk.kahvesı.içir.bide.öğlen.içsn.spermlerı.hareketlendırıyor.kahve.bal.fıstı.fındık.yıyınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?