Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

evet canım hayırlısı olsun bitanemmmm

Benim ikinci evliliğim 1.5 yıl oldu.Son adet tarihim 3 şubat, sanırım yumurtlama günlerimdeyim.

ozamn.başla.hemen.gun.aşırı.devam.et.bırde.eşine.ilişkıden.bı.saat.önce.turk.kahvesı.içir.bide.öğlen.içsn.spermlerı.hareketlendırıyor.kahve.bal.fıstı.fındık.yıyınkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar gelin hep beraber gebelik test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMİN1987 17 ŞUBAT
SYAVUZ 18 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
TILSIM2 26 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TDS270542 5 MART
MEKTUBUM 13,14 MART
MELİKE_ECESUU 15 MART

nasıl yani canım anlamadım bitanemmmm

benim eşimde boşnak eskiden kahve içerdi evlendikten sonra içmemeye başladı fındık fıstıklada pek arası yok zorlarsam bindebir yer ahh şu erkekler yokmu ağızlarına kadar uzatıyoruz azıcık onlarda bize baksaya sanki tek taraflı oluyor herşeyy tek başımızamı yapıcaz bebişi.benimkide karnımı tutuyor bebişim annesi dyr dün akşam yoksa üzülme ama diyorum olsun sende benim bebişimsin dyr

hehe: benimkide şaftın kaymış kesin değilsindir diyo: ya diyorum bebeğimiz üzülür böyle deme diyorum : hep beni kandırıyorsun diyor..

merhaba kızlar benimde adetim 10 gün gecikti karnımda hareketlilik hissediyorum arada midemde bulanıyormuş gibi oluyor acaba psikolojik mi çünkü 2 gün önce test yaptım negatif çıktı adetim neden gelmiyor anlamadım

cnm bence sen şöyle yap adetin 9.günü başla diğer adetine 3gün kala bırak akıntın olduğu süre boyunca ilişkide bulunun bittiği zamanda şansa zaten bir kadının aylık hamile kalma ihtimali %20-25 arası imiş

saol bitanem bende adte düzensizligi vardı hatta sütte cıktı o kuru şimdi adetim ilk defa bu ay düzenli oldum 10 arlık 12 ocak 12 subat sizce yumurtlama günüm hangi günnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…