- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.381
merhaba siteye bugün üye oldum.ama zaman zaman burada yazılan yazıları misafir olarak takip ediyordum.2 yıllık evliyim.Eskişehirliyim ama istanbula gelin geldim:)artık eşimle bebiş yapmaya karar verdik.bunun için de ayın 22 sinnde ben eskteyken doktora gittim.Doktor rahmimde yara olduğunu söledi ve smear testi aldı.gebelik için sanırım engel deilmiş ama doğumda sorun yaratabiliomuş.dondurursun dedi.şimdi smear testiin sonucunu alıp tekrar burada başka doktora gideceğim.Bu rahim ağzı yarası ile ilgili:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused: ben çeşit çeşit yazılar okudum kafam karıştı.böle bi olay yaşamış varmı?yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden:)[/Q
hoşgeldin canım...valaa fazla bilemiyorum ama donduralım dediyse şayet çok büyük bi yara olmadığı sonucuna vardım ben..tabi ki sen gene de başka doktorlara da görünüp fikir al..ne olur ne olmaz...
çift çizgi filan basit olmasın yahu! komik olsun yada farklı bişey bulalım!
ha açtınmı canım! olsun farketmez nasıl isterseniz kızlar sizi seviyoruuuuuuuuum uleyn!
inşallah küçük bi yaradır.teşekkür ederim
olemı dıyosun bılmıyorum kı ya hıç bı belırtıde yok arada mıdem bulanıo ama kokulara karşı normaldede hassasımdır ama daha çok rahtsız oluyrm bu aralar.sabh ılk ıdrarla yaptım pek ıhtımal vermıyrm aslında
biraz daha bekle yap canımm bencede..hemen çıkmıyomuş...gerce bende çok yaptım test...bıraz sabır canım allah cok buyuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?