Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

saılormon sende hamıle olabılırsın bu ay çunku sende stres denen bışe gormuyrm ben

yok beee...stresli bi tipimdir aslında ama napayım be erenhava paylaşacak belirtim falan da yok...öyle sizi okuyup kafama göre yorum yazıyorum inan ki...bizim bu ay çok bi çalışmamız da olamadı zaten misafirim vardı...amaaan napayım yaaa...geçen ay ev taşıdık bu aya başka işler çıktı...napayım salladım ben de...olacağı varsa olur...:)))

merhaba siteye bugün üye oldum.ama zaman zaman burada yazılan yazıları misafir olarak takip ediyordum.2 yıllık evliyim.Eskişehirliyim ama istanbula gelin geldim:)artık eşimle bebiş yapmaya karar verdik.bunun için de ayın 22 sinnde ben eskteyken doktora gittim.Doktor rahmimde yara olduğunu söledi ve smear testi aldı.gebelik için sanırım engel deilmiş ama doğumda sorun yaratabiliomuş.dondurursun dedi.şimdi smear testiin sonucunu alıp tekrar burada başka doktora gideceğim.Bu rahim ağzı yarası ile ilgili:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused: ben çeşit çeşit yazılar okudum kafam karıştı.böle bi olay yaşamış varmı?yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden:)

bebkim konu aç canım at bu topiğimizede oraya gelelim duyuru yapalım bu topiğe herkes yazar burdayız gibisine yeni topiğe geliriz adı ne olcak topiğin*

salla en ısıı nı yapıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…