Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

oo bayağı büyümüşler ve çatlamışlar bunlar çatlaabilirmi öyle bir ihtimal varmı* yoksa bu ay geçtimi*

ben de test yaptım ama negatif, yarın doktora gideceğim çünkü hala regli olmadım (23 haziranda olması gerekiyordu)
dua eder misiniz

bugün doktora gittim ... kaydirigubbakcemile3nur topu gibi bir kistim varmış... çift çizgi görme hayali başka aylara kaldı

Canımmm sana güzel haberlerim var; aslında aile dısında ilk duyansın ; hamileymişim; hemde 3 haftalık kaydirigubbakcemile2

canım benim maş. yuppy lalalalal ayy çok sevindim şükürler olsun ! Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin! iş. işte bu kadar ! darısı bana! özel bişey uyguladınmı canım? anlatsana! eyvahedigeldismile

Aminnn canım benim... vallahi sans mı bilmem ama eşime çakşırın caylarından almıstım, duzenli olarak gunde 2 adet icti ve bir macun vardı tam adını hatırlayamadım gg dan aldıgımız sperm kuvetlendirici diye daha onun yarısına gelmemişitik, yani şans mı bilmiyorum, cunku benim aklımda hamile kalmak daha ilerki aylarda vardı, onca para verip aldıgım preseedı kullanmamıstım :S

dişiciye gitmek için erken kalktım ve aklımda yanlızca hamile oldugum dusuncesi vardı, o kadar ki üst üste iki negatif test bile beni kesmedi, gittim yeni bir test aldım oda silik cıktı sonra inatla gidip kan testi yaptım, sonus 2/3 haftalık bir bebek sahibiyim... :CüvCüv:

Allah tez zamanda herkese sevgiyle kucaklamayı nasip etsin, kimseyi hasrette bırakmasın... :sm_cool:

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende bir buçuk yıldır uğraşıyorum bebek için ama olmadı eşimde varikosel çıktı sayı çok iyiydi 180 milyon fakat hareket sıfır yarın adet günüm inş olmam..

Son düzenleme:

canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inş. darısı bize artık. dua et canım benim.

slm arkadaşlar ben 2 senedir evliyim ve 7 aydı korunmayı bıraktım yasmin hapını kullanıyordum her ay adetım düzenliydi hamile kalmak ıstıyorum artık cok morel bozucu bı duygu ya .. pazar günü 14 de kanamam geldı ve 1 gün sürdü kesıldı ardından kahve leke akıntı az mıktarda bu ne ısaret olabılır sızce ? ve normalde 19 da gelmesı gerekıoyordu adetım ama erken geldı ve dedıgım gıbı 1 gün kanama ardından kahve leke . inşallah hamileyımdır ama dün sabah testde negatif cıktı acaba kan tahlilerınde cıkarmıkı bana yardımcı olun lütfeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…