- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.721
merhabalar siteye yeni üye oldum burdaki bilgiler çok hoşuma gitti. bende pko luyum 3 gün önce dr gittim glucophage isimli ilacı kullanıyorum bu sayede 3 tane yumurta büyümüş 26,26 ve 31 mm ancak çatlamadılar.şimdi farlutal ve glucophage içiyorum.reglimin 3. günü gidicem muayene olucam.Duruma göre çatlatma iğnesi yapılacak.Umarım iyi sonuç alırım.Aranızda çatlama iğnesi ile hamile kalan var mı
ben de test yaptım ama negatif, yarın doktora gideceğim çünkü hala regli olmadım (23 haziranda olması gerekiyordu)
dua eder misiniz
bugün doktora gittim ... kaydirigubbakcemile3nur topu gibi bir kistim varmış... çift çizgi görme hayali başka aylara kaldı
doktordan gelir gelmez başladım... daha önce pko vardı onda faydasını gördümçok geçmiş olsun canım! hemen soğan kürüne başla kisti çok çabuk yok ediyor.
doktordan gelir gelmez başladım... daha önce pko vardı onda faydasını gördüm
:hulya:
:hulya:
Canımmm sana güzel haberlerim var; aslında aile dısında ilk duyansın ; hamileymişim; hemde 3 haftalık kaydirigubbakcemile2
canım benim maş. yuppy lalalalal ayy çok sevindim şükürler olsun ! Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin! iş. işte bu kadar ! darısı bana! özel bişey uyguladınmı canım? anlatsana! eyvahedigeldismile
Aminnn canım benim... vallahi sans mı bilmem ama eşime çakşırın caylarından almıstım, duzenli olarak gunde 2 adet icti ve bir macun vardı tam adını hatırlayamadım gg dan aldıgımız sperm kuvetlendirici diye daha onun yarısına gelmemişitik, yani şans mı bilmiyorum, cunku benim aklımda hamile kalmak daha ilerki aylarda vardı, onca para verip aldıgım preseedı kullanmamıstım :S
dişiciye gitmek için erken kalktım ve aklımda yanlızca hamile oldugum dusuncesi vardı, o kadar ki üst üste iki negatif test bile beni kesmedi, gittim yeni bir test aldım oda silik cıktı sonra inatla gidip kan testi yaptım, sonus 2/3 haftalık bir bebek sahibiyim... :CüvCüv:
Allah tez zamanda herkese sevgiyle kucaklamayı nasip etsin, kimseyi hasrette bırakmasın... :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?