Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

merhaba edammm.çok geçmiş olsun,üzüldüm valla.beklemektense kaybetmek daha zordur galiba.yine de vardır bir hayır,sıkma canını.:teselli:inş en kısa sürede sonuç alırsınız.iyi dileklerin için de teşekkürler..sağlıcakla kal

selam :) bende cook yenı sayılırım.. ve esımle cocuk sahıbı olmayı ıstıyoruz. O cok acele etgımı dusunuyor ama yınede bı heves ıste. Sıtenın paylasılarını falan okudum dahıl olmayı ısterdım yerimseniben

a.s. hoşgeldin. e hadi hayırlısı. benim eşim de istemiyo ama tedavi oluyorumkaydirigubbakcemile3 nasıl istememekseCADIARZU boşver onlar istemesin önemli olan bizim istememiz kaydirigubbakcemile5:lepi: yinede hakkınızda hayırlısı...

tşk ederim evet beklemektense kaybetmek çok çok üzücü oluyor..ben 4 aydır rahim dinlensin diye bekliyorum inan keşke düşündüğümüzde hemen olmasaydı daha sonra olsaydı ama kaybetmesekdik..bunda da bir hayır vardır tabi ki...bir daha ki ay bizde düşünüyoruz bakalım allah hayırlısını nasip etsin cümlemize..

bende 2senelik evliyim bebek yapmaya yeni karar verdik nedense her ay düzenli olan regl'im bu ay 10 gün gecikerek acaba ilk deneyişte tututtumu diyerek beni sevindirdi fakat kan tesitinde öle olmadığını öğrendim zaten akşamınada regl oldum. Bende geç olmasını belli birşeye bağlamadan soğan kürüne başladım hemen faydasını gören çok oldu çünkü. Tüm testlerimi yaptırdım herşey gayet normal biraz demir eksik onuda folik asit le idare etmeye çalışıorummm:))))))) ama ben bi an önce olsun istiorum her ayy acaba acaba die geçer mi yaaa

daha bebek yapmaya yeni karar verdiyseniz bence bu kadar acele etmemelisin...
gerçi soğan kürünün bir zararı olmaz ama bence kafana da çok takmamalısın stres yaparsan daha zorlaşır...

gebe kalmak için:
demir:kırmızı et, kümes hayvanları....
tam tahıllı ekmek....
çinko (istidye, kuru fasulye, dana eti, peynir, mısır) özellikle kısırlık problemi olanlar için önemlimiş bu hem erkek hem bayan için yane....
antioksidanlar (yaban mersini, kıvırcık, biber).....
vitamin+mineral+lif (brokoli, kabak,bezelye) tüketilecekmiş kızlar.....

ooo uygulamadığımız şey kalmadı yahu! sağol bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…