- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.681
bız yenı topıge gectık oraya beklerız
Biz ne zaman çift çizgiyi görücez diyenler buraya
merhaba...
tşk ederim senin de allah gönlüne göre versin...yok tedavi de değilimm..
4 ay önce bebeğimin kalp atışları durdugu için aldırmak zorunda kaldım beklemedeydik..ama allah izin verirse hazirandan itibaren düşünüyoruzz..
gelirim topiğe ama nasılbilmiyorumkismile yeniyim,haliyle acemiyim.ne yapmam gerekiyoklava:
selam :) bende cook yenı sayılırım.. ve esımle cocuk sahıbı olmayı ıstıyoruz. O cok acele etgımı dusunuyorama yınede bı heves ıste. Sıtenın paylasılarını falan okudum dahıl olmayı ısterdım yerimseniben
merhaba edammm.çok geçmiş olsun,üzüldüm valla.beklemektense kaybetmek daha zordur galiba.yine de vardır bir hayır,sıkma canını.:teselli:inş en kısa sürede sonuç alırsınız.iyi dileklerin için de teşekkürler..sağlıcakla kal
bende 2senelik evliyim bebek yapmaya yeni karar verdik nedense her ay düzenli olan regl'im bu ay 10 gün gecikerek acaba ilk deneyişte tututtumu diyerek beni sevindirdi fakat kan tesitinde öle olmadığını öğrendim zaten akşamınada regl oldum. Bende geç olmasını belli birşeye bağlamadan soğan kürüne başladım hemen faydasını gören çok oldu çünkü. Tüm testlerimi yaptırdım herşey gayet normal biraz demir eksik onuda folik asit le idare etmeye çalışıorummm:))))))) ama ben bi an önce olsun istiorum her ayy acaba acaba die geçer mi yaaa
gebe kalmak için:
demir:kırmızı et, kümes hayvanları....
tam tahıllı ekmek....
çinko (istidye, kuru fasulye, dana eti, peynir, mısır) özellikle kısırlık problemi olanlar için önemlimiş bu hem erkek hem bayan için yane....
antioksidanlar (yaban mersini, kıvırcık, biber).....
vitamin+mineral+lif (brokoli, kabak,bezelye) tüketilecekmiş kızlar.....
:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?