Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

slm arkadaşlar benide eklermisiniz 6mart cok var daha bakalım calışmalara başladık inşallah ugurlu gelir burası tüm bebiş isteyen arkadaşlara allah nasıp etsin tez zamanda

HOŞGELDİN CANIM : İNŞ: en kısa sürede Meleğini Allahım kucağına almayı nasip eder.

Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMİN1987 17 ŞUBAT
SYAVUZ 18 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
TILSIM2 29 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TDS270542 5 MART
PELİNSEE 6 MART
MEKTUBUM 13,14 MART
MELİKE_ECESUU 15 MART

Eklentiler

• $axcfpc.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 19
Doğru söylüyorsun. Bu arada gerçekten çok güzelmişsinopuyorumnanaktan

Sağolsın cnm bahtımız güzel olur inşallah....boshayallersmile
İş yerinde çok sıkıntılı bir günümdeyim bebiş olursa çıkacağım işten...
Sen neler yapıyorsun yaşamında ????
isim neydi cnm

Cnm ben de ilk testimi 22 Martta yapacağım kısmetse...Ozamana kadar beklicem boshayallersmile

İsmim Hatice.
Benim iş yeri rahat ortam iyi huzurlu. Şu ara TSE eğitimleri var ondan dolayı sıkılıyorum. Birazdan da derse gideceğim:bbo:

gunaydın.kızlarrrrr
d_kupçu..çok.guzel.çıkmıssın.bırde.folıc.asıt.kullnmaya.başlamsıınsınırsıstemınn.gelışımınde.omurga.açıkllıgının.normalçoluşu.açısından.çok.önemlı.sabah.tvdede.izledim.kızlar.mutlaka.kullanın.özellıkle.3ay.önceden.

kızlar.ben.bugun.test.yaptırcam.SAT12.OCAK.gectı.baya.çatlıycam.nerdeyse.dua.edin.bana.lutfen.çok.heycanlıyım.sabah

Hehe çok hoşsunuz kızlar ya sağolasın. Bu sefer regly tarihimi takip etmicektim. Burda gördüm 13-14 martmış.delikafadulden

yaaa bana 22 mart nasıl olur bilmem...Sabırsızzzzımmmm çook opuyorumnanaktan

bilmiyorumkismile
günaydın canım: dün eşimde niye yaptırmadın diyor ama: fazla çalışmadıkya bu ay o yüzden hamile değilmişim gibi hissediyorum ddiye yaptırmak istemiyorum , bi istiyorum, bi istemiyorum: kafam karışık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…