Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ya kızlar benim karnımın içinde böyle dolaşan bir ağrı var arada böyle tık tık atıyor kalp atışı gibi gece yüstü yattığımda çok rahatsız oluyorum.birde demiştim ya hani göğüslerimin ucunda sivilce gibi şeyler var onlarda çok kaşınıyor yaaa.

pazar günü 29.günüm olacak ogün yapsammı diye düşünüyorum ama 1 haftadaha beklesem belki kesin çıkar diyede düşünüyorum ozamana kadar sabredebilirmiyim bilemem tabiii.sen test yaptınmı pekii

ecz.dekı.testlerdendemı.yapmadın.sabredebılırsen.bekle.daha.iyi.ben.ecz.altıtane.almışım.bu.ay.bugun.kan.testı.yaptrcam

aslında.çogu.kışı.goguslerınden.anlıyormuş.kararma.varmı.bekı.uçlarında

2,3 ay oldu olmadı 2 tane test almıştım 1i evde duruyor yapıcam ama ne zaman yapsam diye düşünüyorum ayyy çok heyecanlıyım içim kıpır sanki hamileyim öyle hissediyorum kendimi ne hikmetse

ecz.dekı.testlerdendemı.yapmadın.sabredebılırsen.bekle.daha.iyi.ben.ecz.altıtane.almışım.bu.ay.bugun.kan.testı.yaptrcam

benımde.mıdem.bulanıyor.sabah.mide.bulantısıyla.uyandım.bide.bacaklarım.ağrıyor.bide.acayıp.tatlı.yıyorum.akşmlarıda.her.an.regl.olcakmışım.gıbı.oluyorum

2,3 ay oldu olmadı 2 tane test almıştım 1i evde duruyor yapıcam ama ne zaman yapsam diye düşünüyorum ayyy çok heyecanlıyım içim kıpır sanki hamileyim öyle hissediyorum kendimi ne hikmetse

ozamn.sen.sabredersn.baksana.evde.test.var.yamamışşsn.kız.iyi.iyi.yapma.inş.oyledı.canım:Saruboceq::Saruboceq:

heoz senin ikinci bebeğin oalcak değilmi*

Benimki karışık bir durum. 1/5 desem yeridir. Şöyleki ilk hamileliğimde eşim trafik kazası geçirdi.Kamyon çarpmıştı. Yani hiç hamileliğimi yaşayamadım. Kızım doğduktan sonrada 2 aylıkken Anneme vermek zorunda kaldım taakiii 2 yaşına kadar. Yani ne emzirebildim ne dişinin çıkmasına anne demesine şahit olabildim. 11 yaşında kızım şimdi. Bunları yaşamamak için bu zamana kadar bekledim. Hala korkuyorum çünkü kızım ergenlik dönemine giriyor galiba ki beni çok zorlar oldu son bir senedir. istatistiksel olarak 2. olacak hissi olarak 1/5. . eşim olduğu için ondan olacak ilk bebeğim olacakguclubacismile

işte fazla çalışmadıkya bu ay yok gibi geliyor: bilmiyorum yani: off bende çok strese girdim: aklım hep acaba? acaba?

İçimdeki hislere güveniyorum sen kendi çalışmalarına güvenmesende. İçimdeki ses ısrarla senin hamile olduğunu söylüyor.boshayallersmile

canım önceden psikopata bağlamıştım.sürekli yapıyordum ondan sonra aman dedim niye bukadar kafaya takıyorumki olursa olur umursamadım buayda kafama pek takmadım önemsemedim.dolu dolu geçirdim günleri boş bırakmadım ama içimdeki his işte böyle bişeyler var dyr allahım herkese nasip etsinn allahım güzel bir duygu olmalı onu yaşamak istiyorum.
bu arada canın tatlı istiyorsa belki regl olacaksın.regl olmadan önce tatlı isteği artarmışya.

ozamn.sen.sabredersn.baksana.evde.test.var.yamamışşsn.kız.iyi.iyi.yapma.inş.oyledı.canım:Saruboceq::Saruboceq:

benımde.mıdem.bulanıyor.sabah.mide.bulantısıyla.uy andım.bide.bacaklarım.ağrıyor.bide.acayıp.tatlı.yı yorum.akşmlarıda.her.an.regl.olcakmışım.gıbı.oluyo rum

canım hehe nasıl oldun? ne zaman günün düzeltelim hemen..

Siz kafanıza göre yazın. Bakmıyorum ben artık bilmezsem beklemem. Ha bugün olucam ha yarın. Olduğum tarihi bilim yeter olucam tarihi bilmesem de olur. 8 gün sürüyor. Haftaya tekrar başlıcam. Bu sefr ovulasyon testlerimi yapsam mı acep. Eşim de bir sorun var diye işkilleniyor. Ben gitmemize gerek yok şimdi diyorum. Henüz 4. ayımız bitti. O da içimiz rahat olur diyor. Kendisi gitmeyi düşünüyor bakalım. Kızlar bence ben bu ay yumurtladım sadece olmadı ama bu ay yumurtladığımı düşünüyorum. Geçtiğimiz aylarda da yumurtlamadım. Stresten de gecikti. Bazıları bir kere ilişkiye giriyor hamile kalıyor o nasıl oluyor yumurtlama dönemine mi denk geliyor. bilmiyorumkismile

canım sen bu ay ovulasyon testlerini yap: ben ona göre yaptım: bir kaç günde gördüğüm halde yapamdım: mesaiyedeydi kocam. Eşin görünsün olmassa sperm eksikiği filan olabilir ama sana daha 1 yıl var: 1 yıla kadar doktor müdahale etmiyor. yumurtlamayla alakası yok yav arkadaşımın 7.ayında hamile kaldı: artık bıkmışlardı eşiyle psikolojileride darma dağan olmuşta ama artık hamile. diyoki regylimin bittiği gün hamile kalmışım: yani stresten yumurtlama günüyle alakası yok: bu konuyu araştıralım dedi.

canım bendede dün akşam dediğin gibi oldu: üzerine yattığımda kalbim atar gibi attı: birde sanki göbeğimin biraz altı düşecek gibi oluyor: hayırlısı anlamadım: ama göğüslerinin kaşınması canım gebelikten.

kız bunlar gebelik belirtileri sen hamilesin gibi yaaa.

İçimdeki hislere güveniyorum sen kendi çalışmalarına güvenmesende. İçimdeki ses ısrarla senin hamile olduğunu söylüyor.boshayallersmile

beni gaza getirme hamileyim diye gezinicem yoksa: bugün belki test yaptırmaya giderim: işte vall çok az iş yaptık: güvenmiyorum kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…