- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.101
Callcenter artık yaptır şu kan testini ya. Varsa mutlaka çıkarohaoldumsmile
hadı.bakalım.hayırlısı.listede.baya.kabarmış
Evetyerimseniben
pazar günü 29.günüm olacak ogün yapsammı diye düşünüyorum ama 1 haftadaha beklesem belki kesin çıkar diyede düşünüyorum ozamana kadar sabredebilirmiyim bilemem tabiii.sen test yaptınmı pekii
işte fazla çalışmadıkya bu ay yok gibi geliyor: bilmiyorum yani: off bende çok strese girdim: aklım hep acaba? acaba?
ya kızlar benim karnımın içinde böyle dolaşan bir ağrı var arada böyle tık tık atıyor kalp atışı gibi gece yüstü yattığımda çok rahatsız oluyorum.birde demiştim ya hani göğüslerimin ucunda sivilce gibi şeyler var onlarda çok kaşınıyor yaaa.
ecz.dekı.testlerdendemı.yapmadın.sabredebılırsen.bekle.daha.iyi.ben.ecz.altıtane.almışım.bu.ay.bugun.kan.testı.yaptrcam
2,3 ay oldu olmadı 2 tane test almıştım 1i evde duruyor yapıcam ama ne zaman yapsam diye düşünüyorum ayyy çok heyecanlıyım içim kıpır sanki hamileyim öyle hissediyorum kendimi ne hikmetse
heoz senin ikinci bebeğin oalcak değilmi*
işte fazla çalışmadıkya bu ay yok gibi geliyor: bilmiyorum yani: off bende çok strese girdim: aklım hep acaba? acaba?
ozamn.sen.sabredersn.baksana.evde.test.var.yamamışşsn.kız.iyi.iyi.yapma.inş.oyledı.canım:Saruboceq::Saruboceq:
canım hehe nasıl oldun? ne zaman günün düzeltelim hemen..
benımde.mıdem.bulanıyor.sabah.mide.bulantısıyla.uyandım.bide.bacaklarım.ağrıyor.bide.acayıp.tatlı.yıyorum.akşmlarıda.her.an.regl.olcakmışım.gıbı.oluyorum
Siz kafanıza göre yazın. Bakmıyorum ben artık bilmezsem beklemem. Ha bugün olucam ha yarın. Olduğum tarihi bilim yeter olucam tarihi bilmesem de olur. 8 gün sürüyor. Haftaya tekrar başlıcam. Bu sefr ovulasyon testlerimi yapsam mı acep. Eşim de bir sorun var diye işkilleniyor. Ben gitmemize gerek yok şimdi diyorum. Henüz 4. ayımız bitti. O da içimiz rahat olur diyor. Kendisi gitmeyi düşünüyor bakalım. Kızlar bence ben bu ay yumurtladım sadece olmadı ama bu ay yumurtladığımı düşünüyorum. Geçtiğimiz aylarda da yumurtlamadım. Stresten de gecikti. Bazıları bir kere ilişkiye giriyor hamile kalıyor o nasıl oluyor yumurtlama dönemine mi denk geliyor. bilmiyorumkismile
ya kızlar benim karnımın içinde böyle dolaşan bir ağrı var arada böyle tık tık atıyor kalp atışı gibi gece yüstü yattığımda çok rahatsız oluyorum.birde demiştim ya hani göğüslerimin ucunda sivilce gibi şeyler var onlarda çok kaşınıyor yaaa.
canım önceden psikopata bağlamıştım.sürekli yapıyordum ondan sonra aman dedim niye bukadar kafaya takıyorumki olursa olur umursamadım buayda kafama pek takmadım önemsemedim.dolu dolu geçirdim günleri boş bırakmadım ama içimdeki his işte böyle bişeyler var dyr allahım herkese nasip etsinn allahım güzel bir duygu olmalı onu yaşamak istiyorum.
bu arada canın tatlı istiyorsa belki regl olacaksın.regl olmadan önce tatlı isteği artarmışya.
benımde.mıdem.bulanıyor.sabah.mide.bulantısıyla.uy andım.bide.bacaklarım.ağrıyor.bide.acayıp.tatlı.yı yorum.akşmlarıda.her.an.regl.olcakmışım.gıbı.oluyo rum
İçimdeki hislere güveniyorum sen kendi çalışmalarına güvenmesende. İçimdeki ses ısrarla senin hamile olduğunu söylüyor.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?