• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siteyle ilgili sorularım

evet arkadaşlar forum okunuyor ben de üye olmadan önce okur olarak vakit geçirdim ama mesela biri gelse merhaba adım ali erkeğim dese hemen banlanır sanırım bundan bahsettim.

bir arkadaş da jinekolog örneği vermiş ama o doktor belli süreçlerden geçiyor. hani konuyla pek alakalı örnek olmadı sanki.
Bence alakali, cunku sitenin admininin isi burasi tipki bir jineokologun isinin parcasinin kadinlarin bedenini muayene etmek olmasi gibi. Ama buraya kayıt olan diger erkeklerin amaci iyi olmaz. Zaten o dedigin tipte adamlar geliyor milleti taciz ediyor ozel mesajla, sapikliklar yapiyor, cinsel fantezilerini anlatiyor... Yani normal bir erkek neden kadinlar kulubune uye olsun ki?

merhaba arkadaşlar benim siteyle ve forumla ilgili bazı sorularım olacak. yöneticiler ya da bilgili üyeler ilgilenirse sevinirim.

şimdi mesela kayıt olurken erkek üye yasak deniyor ama bugün bir konuda öğrendim ki sitenin admini erkekmiş. yani admin erkek ama başka erkek istenmiyor. tam bir kadınlar kulübü olması için adminin de kadın olması gerekmezmi?

erkek üye alırsak ortalığı bozarlar diyemi alınmıyor o halde admin erkek de ortalığı karıştırabilir öyle değilmi hani kimsenin günahını almıyorum da ne bileyim hani başka erkekler de varsa teknikte falan onlar da karıştırabilir? madem erkek karıştırır deniyorsa o bakımdan dedim.
yani mesela özel statüde belli sayıda erkek üye alınsa bazı konularda farklı bakış açıları kazanmamıza vesile olmazmı?

özel yazılarımız var falan denirse o admin erkek(varsa diğer yönetici erkekler) de pekala okuyabilir. hatta bu tip forum sistemlerinde özel yazışmalar da okunabiliyor. yani admin erkek okusun mesele yok ama başka erkek okursamı sakınca var?

yanlış anlaşılmasın neden admin erkek demiyorum sadece bu durum bir çelişki yaratmıyormu? merak ettim. teşekkürler.
Özel statüde mi? O nasıl oluyor şimdi de insanları kategorize mi edeceğiz?

Bence alakali, cunku sitenin admininin isi burasi tipki bir jineokologun isinin parcasinin kadinlarin bedenini muayene etmek olmasi gibi. Ama buraya kayıt olan diger erkeklerin amaci iyi olmaz. Zaten o dedigin tipte adamlar geliyor milleti taciz ediyor ozel mesajla, sapikliklar yapiyor, cinsel fantezilerini anlatiyor... Yani normal bir erkek neden kadinlar kulubune uye olsun ki?

haksız sayılmazsın erkek üyeye açık yapılsa ortalık sapık abazan kaynar ama ne bileyim sözlüklerdeki çaylaklık sistemi gibi bişey konulsa diye dedim bir süre denetime tabii tutulup. mesela kadınlarla ilgili merak ettikleri olan bir erkek olsa siteye girebilir anlamında.

haksız sayılmazsın erkek üyeye açık yapılsa ortalık sapık abazan kaynar ama ne bileyim sözlüklerdeki çaylaklık sistemi gibi bişey konulsa diye dedim bir süre denetime tabii tutulup. mesela kadınlarla ilgili merak ettikleri olan bir erkek olsa siteye girebilir anlamında.
Buranın amacı kadın kadına olmak zaten, erkeklerin de olduğu pek çok başka forum sitesi var zaten.. ileyen onlara üye olabilir.

Back
X