Sivas Cumhuriyet üniversitesi

nedeneden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
171
11
38
35
kızlar meraba :) Malum tercih dönemi yaklaşıyor ve istediğim bölümü tutturuyorum sanırım :) Ama sivas... Sivasta yaşayan var mı aranızda nasıl bi yerdir okul nasıl,iletişim fakültesi kampüste mi? Ve en önemlisi ordu evi üniversiteye yakın mı? Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim... Umarım herkes istediği bölüme yerleşir mutlu olur :)

Canim ben sivasta okudum cumhuriyette ön lisans eğitim düzeyi güzel kampüsü güzel malum her yerin iyside var kotusude ama nebileyim daha büyük bi ile gitme sansin yokmu

Ordu evi üniversiteye uzak canim otobüsle gidiş geliş olur öyle uzak diye hatirliyorum merkezede

Canim ben sivasta okudum cumhuriyette ön lisans eğitim düzeyi güzel kampüsü güzel malum her yerin iyside var kotusude ama nebileyim daha büyük bi ile gitme sansin yokmu

Ordu evi üniversiteye uzak canim otobüsle gidiş geliş olur öyle uzak diye hatirliyorum merkezede

tüh ya uzak olması kötü oldu -.- istediğim yer burayı tutuyor gümüşhane falanda tutuyor ama istemiyorum pek...

Yani gümüşhanedense bence sivas derim ya arkadaş ortaminada bagli benimki çok güzeldieglendim de ben çok ders calisrdim bunalmistim artik :)bide ben sivasliyim sivasta yasamiyorumda disardan gelen arkadaslarim çok sevdiler giderken üzülerek. Ayrildilar.üniversiteden merkeze otobüsle geliyorsun zaten ama 5-10 dkya öyle trafik falan yok.ama orduevini ben hayirlayamadim bi turlu babama sordum simdi merkezde valiliğin arkasında diyo ama onu halledersin şimdiden hayirli olsun herşey halledilir skma canini

Yani gümüşhanedense bence sivas derim ya arkadaş ortaminada bagli benimki çok güzeldieglendim de ben çok ders calisrdim bunalmistim artik :)bide ben sivasliyim sivasta yasamiyorumda disardan gelen arkadaslarim çok sevdiler giderken üzülerek. Ayrildilar.üniversiteden merkeze otobüsle geliyorsun zaten ama 5-10 dkya öyle trafik falan yok.ama orduevini ben hayirlayamadim bi turlu babama sordum simdi merkezde valiliğin arkasında diyo ama onu halledersin şimdiden hayirli olsun herşey halledilir skma canini

teşekkür ederim canım :16: olmadı notlarımı deli gibi yüksek tutup yatay geçiş yaparım napalım :) ama içimden bir ses çok seveceğimi söylüyor hayırlısı olsun bakalım :)

Ben de sivasta okudum,arkadaş ortamın güzelse inan çok seversin...kampüs çok düzenli güzel,sıkılacağını düşünmüyorum...hepimiz ağlayarak ayrıldık ordan...halen çook özlüyorum o yıllarımı...orduevi valiliğin arkasındaysa merkezde demektir,ve üniversiteye otobüsle 10 dk...ulaşım çok basit kolay...hergün kızılırmağın üzerinden geçeceksin ;))

Ben Sivasliyim herkese memleketi guzeldir. Ogrenciyken ne de olsa gurbet dersin gittigin Ankara da olsa once sevemezsin sonra arkadas cevresi kampüs yasami derken cok sever alisirsin. Ben de Konyada okudum cok da severek okudum onyargili olanlar da coktu ama bilmiyorum beklentilerini. Aglayarak mezun oldum oyle diyim. Bu arada iletisim mezunuyum Cumhuriyet iletisime de bi ara araştırma gorevliligi icin ugrasmistim. Kampuste kalirsan aslinda daha icice olursun ogrencilikle. Guzel sehirdir Sivas insanina onyargiyla yaklasilsa da yardimseverdir e heryerin kotusu var iyisi de var. Orduevi meydandadir vali konaginin karsisinda güzel konumdadir tam merkez. Okula ulasman zor degil zaten otobus duragina yakinsin ve 20 dk falan suruyodur okula. Yeme icme ucuzdur butceni zorlamazsin. Sana en buyuk tavsiyem kislik kalin kiyafetlerini cok bulundur yaninda:)

kızlar meraba :) Malum tercih dönemi yaklaşıyor ve istediğim bölümü tutturuyorum sanırım :) Ama sivas... Sivasta yaşayan var mı aranızda nasıl bi yerdir okul nasıl,iletişim fakültesi kampüste mi? Ve en önemlisi ordu evi üniversiteye yakın mı? Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim... Umarım herkes istediği bölüme yerleşir mutlu olur :)

Canım Sivas'ta her yer üniversiteye uzak sadece KYK'da kalırsan kampüsün içinde onun dışında nerede kalırsan kal otobüsle gitmek zorundasın çünkü kampüs Kayseri yolunda. Yani şehir dışında biraz.
Üniversite güzel, kampüs ormanın içinde ama kışın aşırı soğuk olur ona göre tedbirli git yani öyle böyle bi soğuk değil. Otobüsler de çok dolu olur ilk duraktan binmezsen muhtemelen ayakta kalırsın.
Sivas güzel, hoşgörü dolu bi şehirdir. İnsanları hep yardım etmeye falan çalışır ama öyle gece hayatı falan bekleme. Sadece ramazan ayında ve yazları gece konserler vs. olur. Buruciye yaz akşamları olurdu şimdi başkan değişmiş yapar mı bilmem. O tarihlerde gece 3-4 herkes sokakta olur.
Çok küçük değil ama çok da büyük bi şehir de değil ihtiyacın olan her şeye ulaşabileceğin orta büyüklükte bi şehir.
Ben Sivas'ta okudum başka sorun olursa cevaplarım. Hayırlı olsun.

bende c.ü de okuyorum ama inşallah bu yıl geçiş yapıcam :)
Sivas'ı sevmediğim istemediğim için değil sadece evime çok uzak olmasından
dolayı yatay geçiş istiyorum yoksa gerçekten Sivas güzel bir şehirdir
soğuktur ama üniversite ortamı güzeldir

Eski sevgilim orda okuyordu benden ona selam soyle selam soyle :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sivaslıyım. Yurtta kalmadığın sürece okula otobüsle gitmek durumundasın.
Sivas güzeldir,soğuktur yazı göremezsin orada olduğun sürece:)
Kiralar pahalı, yemek ucuzdur.Öyle gezecek,görecek çok bir yeri yoktur. Arkadaş ortamın olursa eminim seversin, olmazsa tek başına yapacak bir şey bulamayabilirsin...

siivası mı kazandınız merak ettim?

Back
X