Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası sivas da kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Günaydın bayanlar. Sivas merkezde yaşıyorum. Umarım yardımcı olurum. Seneler önce açılmış olan SOBE kreşi ve henüz yeni ama çok kaliteli kidsAlout kreşi var en bikindikler. Sobe kreşi sivas lisesinin o tarafta. KidsAlout kreşi ağız ve diş sağlığı merkezinin orada. Orası biraz pahalı diye duydum. Ccocuklarla mükemmel şekilde ilgileniyolar. İngilizde derslerinden tiyatro çalışmasına kadar her şeyde olmalarını sağlıyorlar. En bilindikler bunlar. İyi günler canlar.

Merhaba arkadaşlar. Sivas merkezdeyim 33 aylık ikizlerim var. Son 6 aydır babaanne bakıyor evimizde. Artık kreşe verme zamanı geldi 67 yaşında babanne ve ikiz çok uzun süre başarılı sonuçlar olmuyor. Bende araştırdım şu anda içime sinen en iyi kreş pıtırca . Hem ilgili hem bilgili hemde temiz. Benim kanaatim oluştu. Yinede fikrinizİ almak isterim

Tavsiye edebilecek var mi yorumlari alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. Sivas merkezdeyim 33 aylık ikizlerim var. Son 6 aydır babaanne bakıyor evimizde. Artık kreşe verme zamanı geldi 67 yaşında babanne ve ikiz çok uzun süre başarılı sonuçlar olmuyor. Bende araştırdım şu anda içime sinen en iyi kreş pıtırca . Hem ilgili hem bilgili hemde temiz. Benim kanaatim oluştu. Yinede fikrinizİ almak isterim
Siz ikizlerinizi hangisine verdiniz benimde ikiz kizlarim var memnun musunz

Back
X