MerkezdeyimSivas'ın neresindesin?
Aynen ben zaten doktor soruyorum devlette üniversitede medicanada farketmez hangisinden memnunlar diye sormuştumHm o zaman Medicana var..
Ben Medicana'da Gültekin Koçun'a gidiyorum. Isinde cok iyi. Memnunum. Sadece fazla konusmuyor. Zorla konusturuyorum.soru sorarak vs.Aynen ben zaten doktor soruyorum devlette üniversitede medicanada farketmez hangisinden memnunlar diye sormuştum
Ben de Gültekin beye gidiyorum. Karşilasmis olabilirizMedicana gultekin koçun:)
Cok yogun cunku, pandemiden dolayi cok daha yogun, oyle bi izlenim var evet ama onun tarzi hep oyle yani ilk kizimda 6 yil oncede oyleydiBen de Gültekin beye gidiyorum. Karşilasmis olabiliriz. Bir sey sorucam. Ben memnunum Gultekin beyden ama boyle son zamanlarda isini zorla yapiyormus yapmak istemiyormus gibi bir hali var neden olabilir? 36 haftalik oldugun icin bayadir taniyorsun diye sormak istedim.
Gultekin bey ve nadir beyin sezeryan da eli cok hafifmis, diger doktorlarda cok iyi, kerime hanim haric hepsine gittim,Benim sezaryen olacak birkaç kişiye sordun sezaryen de bayağı iyimiş. Bende sanırım ona gideceğim medicanda diğer doktorlara da iyi sanırom hiç kötü diyen görmedim.
Devlette öyle oluyor maalesef ya bir de ultrason daha net sanırım medicana da
Tamam canım çok teşekkür ederim. Bir de hangi folik asit vermişti Gültekin hoca sana hatırlıyor Muş’un alayım hemen.Gultekin bey ve nadir beyin sezeryan da eli cok hafifmis, diger doktorlarda cok iyi, kerime hanim haric hepsine gittim,
Amin canim cumlemiz insallah,3 hamileligimde de folidoce kullandim cnmTamam canım çok teşekkür ederim. Bir de hangi folik asit vermişti Gültekin hoca sana hatırlıyor Muş’un alayım hemen.
Sende inşallah sağ Salim kucağına alırsın bebişini
Anladim. Rahatladim biraz. Çunku gercekten isinden biktigi icin oyleyse hastalar icin tehlikeli demektir.Cok yogun cunku, pandemiden dolayi cok daha yogun, oyle bi izlenim var evet ama onun tarzi hep oyle yani ilk kizimda 6 yil oncede oyleydi
Yok yok hep oyleydiAnladim. Rahatladim biraz. Çunku gercekten isinden biktigi icin oyleyse hastalar icin tehlikeli demektir.
Çok teşekkür ederim genelde Gültekin hocaya iyi diyorlar herkes bu hafta giderim inşallahDevlette Levent Kandemir,işinin hakkını veren bir doktor.Çok hastası var çok kalabalık ama adınızı,rahatsızlığınızı unutmayan bir doktor.
Medicana da sezeryanı iyi olan Gültekin Bey.
Ruhnaz Hanım gitti,hakkında olumsuz yorumlar olsada benim sezeryanımı çok iyi yapmıştı.
Levent beye de baktım randevu sisteminde adı yok acaba koronadan dolayı azaldı mı doktorlarDevlette Levent Kandemir,işinin hakkını veren bir doktor.Çok hastası var çok kalabalık ama adınızı,rahatsızlığınızı unutmayan bir doktor.
Medicana da sezeryanı iyi olan Gültekin Bey.
Ruhnaz Hanım gitti,hakkında olumsuz yorumlar olsada benim sezeryanımı çok iyi yapmıştı.
Hiç bilgim yok maalesef,pandemiden dolayı hastaneye hiç gitmedim kendim için.Levent beye de baktım randevu sisteminde adı yok acaba koronadan dolayı azaldı mı doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?