Doğuma Hazırlık Sivas’ta kadın Doğum doktoru

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bileran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
397
261
103
Merhaba arkadaşlar ikinci çocuğuma hamileyim. İlkinde erzincaydadık Sivas’a yeni geldik sayılır henüz 5. Haftadayım. Sivas’ta hamileliğim başından doğumuma kadar gideceğim iyi bi doktor arıyorum. Tecrübeli Sivaslılar buraya

Eskiden ruhnaz hanim vardi hala oradami bilmiyorum medicanadaydi. Bir de numune hastanesinde levent kandemir var cok iyi ama cok fazla hastasi var odaya 5 kisi birden giriyor falan o yuzden biraz sıkıntı. Yeniler de gelmistir tabi 5 senede

Aynen ben zaten doktor soruyorum devlette üniversitede medicanada farketmez hangisinden memnunlar diye sormuştum
Ben Medicana'da Gültekin Koçun'a gidiyorum. Isinde cok iyi. Memnunum. Sadece fazla konusmuyor. Zorla konusturuyorum.soru sorarak vs. en sormasam bisi soylemez yani. Sadece her sey yolunda diyor

Medicana gultekin koçun:)
Ben de Gültekin beye gidiyorum. Karşilasmis olabiliriz . Bir sey sorucam. Ben memnunum Gultekin beyden ama boyle son zamanlarda isini zorla yapiyormus yapmak istemiyormus gibi bir hali var neden olabilir? 36 haftalik oldugun icin bayadir taniyorsun diye sormak istedim.

Benim sezaryen olacak birkaç kişiye sordun sezaryen de bayağı iyimiş. Bende sanırım ona gideceğim medicanda diğer doktorlara da iyi sanırom hiç kötü diyen görmedim.

Devlette öyle oluyor maalesef ya bir de ultrason daha net sanırım medicana da

Cok yogun cunku, pandemiden dolayi cok daha yogun, oyle bi izlenim var evet ama onun tarzi hep oyle yani ilk kizimda 6 yil oncede oyleydi

Gultekin bey ve nadir beyin sezeryan da eli cok hafifmis, diger doktorlarda cok iyi, kerime hanim haric hepsine gittim,

Gultekin bey ve nadir beyin sezeryan da eli cok hafifmis, diger doktorlarda cok iyi, kerime hanim haric hepsine gittim,
Tamam canım çok teşekkür ederim. Bir de hangi folik asit vermişti Gültekin hoca sana hatırlıyor Muş’un alayım hemen.

Sende inşallah sağ Salim kucağına alırsın bebişini

Tamam canım çok teşekkür ederim. Bir de hangi folik asit vermişti Gültekin hoca sana hatırlıyor Muş’un alayım hemen.

Sende inşallah sağ Salim kucağına alırsın bebişini
Amin canim cumlemiz insallah,3 hamileligimde de folidoce kullandim cnm

Devlette Levent Kandemir,işinin hakkını veren bir doktor.Çok hastası var çok kalabalık ama adınızı,rahatsızlığınızı unutmayan bir doktor.
Medicana da sezeryanı iyi olan Gültekin Bey.
Ruhnaz Hanım gitti,hakkında olumsuz yorumlar olsada benim sezeryanımı çok iyi yapmıştı.

Çok teşekkür ederim genelde Gültekin hocaya iyi diyorlar herkes bu hafta giderim inşallah

Levent beye de baktım randevu sisteminde adı yok acaba koronadan dolayı azaldı mı doktorlar

Levent beye de baktım randevu sisteminde adı yok acaba koronadan dolayı azaldı mı doktorlar
Hiç bilgim yok maalesef,pandemiden dolayı hastaneye hiç gitmedim kendim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…